کد خبر: ۱۵۰۶۱
تاریخ انتشار: ۲۰ فروردين ۱۴۰۲ - ۰۹:۳۶

مشارکت ذوب آهن اصفهان در جشن گلریزان آزاد سازی زندانیان جرائم غیرعمد شهرستان لنجان

جشن گلریزان آزاد سازی زندانیان جرائم غیرعمد شهرستان لنجان با حضور ائمه جمعه، فرماندار، مسئولین ادارات و مردم نیکوکار این شهرستان و تعدادی از مسئولین ذوب آهن اصفهان، پنج شنبه ۱۷ فروردین در تالار فیل سفید لنجان برگزار گردید.
مشارکت ذوب آهن اصفهان در جشن گلریزان آزاد سازی زندانیان جرائم غیرعمد شهرستان لنجان

مشارکت ذوب آهن اصفهان در جشن گلریزان آزاد سازی زندانیان جرائم غیرعمد شهرستان لنجان

به گزارش مخاطب24به نقل از شرکت ذوب آهن اصفهان:مهدی بهرامی معاون پشتیبانی و خدمات اجتماعی ذوب آهن اصفهان در این مراسم گفت: این مجتمع عظیم صنعتی در نیم قرن گذشته به مسئولیت‌های اجتماعی خود به ویژه جهت مردم منطقه متعهد بوده و فعالیت‌های زیرساختی مهمی از جمله ساخت اتوبان اصفهان-ذوب آهن، بیمارستان شهید مطهری، ورزشگاه بزرگ فولاد شهر و ... انجام داده و در فعالیت‌های خیریه و عام المنفعه نیز مشارکت فعالی دارد.

وی افزود: این مجتمع عظیم صنعتی در کنار تولید، توجه به محیط زیست را در اولویت قرار داده و با ایجاد ۱۶ هزار و ۵۰۰ هکتار فضای سبز دست کاشت، گام مهی در این جهت برداشته است.

وی ضمن اهداء کمک نقدی از سوی ذوب آهن اصفهان جهت آزاد سازی زندانیان جرائم غیر عمد گفت: این خانواده بزرگ از سه دهه گذشته با ایجاد موسسه خیریه والفجر جهت کمک به نیازمندان فعالیت نموده و ماهانه مقداری ازحقوق کارکنان شرکت به این امر اختصاص می‌یابد.

 
برچسب ها: ذوب آهن اصفهان
آخرین اخبار
اخبار داغ
اتهامات سنگین علیه پسر ارشد ولیعهد نروژ اعلام شد اتهامات سنگین علیه پسر ارشد ولیعهد نروژ اعلام شد
ماریوس بورگ هویبی، پسر ارشد پرنسس نروژ، پس از تحقیقات طولانی، به چندین جرم از جمله چهار مورد تجاوز متهم شد و ممکن است تا ۱۰ سال زندان شود.
قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی
شهرام لاسمی،قلقلی معروف، در برنامه رک با مجید واشقانی، از زندگی تلخ خود در فقر صحبت کرد.
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
صفحه خبر بالای تصاویر