کد خبر: ۱۵۰۲
تاریخ انتشار: ۰۶ فروردين ۱۴۰۰ - ۲۱:۴۳

رایزنی الکاظمی و پادشاه عربستان

نخست وزیر عراق در دیدار با پادشاه عربستان ضمن تاکید بر اهمیت توسعه همکاری‌های دوجانبه و تقویت روابط سیاسی، امنیتی و اقتصادی بر گسترش همکاری‌ها و تبادل نظر درباره مسایل مهم دو کشور در دو سطح منطقه‌ای و جهانی تاکید کرد.
نخست وزیر عراق در دیدار با پادشاه عربستان ضمن تاکید بر اهمیت توسعه همکاری‌های دوجانبه و تقویت روابط سیاسی، امنیتی و اقتصادی بر گسترش همکاری‌ها و تبادل نظر درباره مسایل مهم دو کشور در دو سطح منطقه‌ای و جهانی تاکید کرد.

به گزارش تابناک، به نقل از خبرگزاری شفق نیوز عراق، دفتر اطلاع‌رسانی مصطفی الکاظمی، نخست وزیر عراق با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد: الکاظمی با سلمان بن عبد العزیز، پادشاه عربستان نشست مجازی برای بررسی مسایل مشترک دو کشور و توسعه روابط داشت.

طبق اعلام این دفتر، الکاظمی و بن عبد العزیز پس از نشست خود با انتشار بیانیه مشترکی ضمن تقدیر از سطحی که روابط و رایزنی‌های عراق-عربستان به آن رسیده، ‌بر نقش شورای هماهنگ‌سازی در تحقق منافع دو کشور و دو ملت و نیز اهمیت توسعه افق‌های همکاری‌های دوجانبه و تقویت آنها در زمینه‌های مختلف به ویژه حوزه‌های سیاسی، امنیتی، تجاری، سرمایه‌گذاری و گردشگری و به نتیجه رساندن تلاش‌های انجام شده و نتایج مثبت به دست آمده از سفرهای متقابل مسؤولان دو کشور در دوره گذشته تاکید کردند.

همچنین دو طرف درمورد توسعه همکاری‌ها و هماهنگی‌ها درباره مسایل منطقه، تبادل نظر درباره مسایل منطقه‌ای و بین‌المللی مورد توجه دو کشور که در حمایت از امنیت و ثبات منطقه و تقویت آن نقش دارند، و نیز لزوم دوری از تنش‌ها و دلایل آنها و تلاش مشترک برای تقویت پایه‌های امنیت و ثبات توافق کردند.

الکاظمی در این نشست مجازی بر حمایت از طرح عربستان برای پایان دادن به بحران یمن تاکید کرد.

بن عبدالعزیز نیز از الکاظمی برای سفر به عربستان و دیدار با محمد بن سلمان، ولیعهد عربستان و بررسی راه‌های تقویت روابط دو کشور و دو ملت و نیز تمامی موضوعات مهم مشترک دعوت کرد.

در مقابل الکاظمی ضمن تشکر از این دعوت آن را پذیرفت.


آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی
عباس کیارستمی: افتخارِ بزرگی‌ است برای من کنارِ آقای بیضایی ایستادن، چه برسد به این که این افتخار امشب نصیبِ من شده تا این جوایز رو هم من تقدیمِ ایشون بکنم. به هر حال، این لحظه برای من لحظهٔ خیلی مهمّیه.
بهرام بیضایی، کارگردان سینما و تئاتر درگذشت بهرام بیضایی، کارگردان سینما و تئاتر درگذشت
بهرام بیضایی کارگردان و نمایشنامه‌نویس که سال‌ها در آمریکا زندگی می‌کرد در سالروز تولدش درگذشت.
پیش‌بینی قیمت طلا در سال ۲۰۲۶؛ تحلیل ۲۴ غول مالی جهان پیش‌بینی قیمت طلا در سال ۲۰۲۶؛ تحلیل ۲۴ غول مالی جهان
آیا طلا در سال ۲۰۲۶ به ۵۰۰۰ دلار می‌رسد؟ تحلیل اختصاصی ۲۴ موسسه مالی برتر جهان از جمله گلدمن ساکس و جی‌پی‌مورگان درباره آینده بازار طلا و استراتژی خرید
عاقبت کشتی نوح قلابی در غنا عاقبت کشتی نوح قلابی در غنا
مردم غنا کشتی فردی که ادعا کرده بود در 25 دسامبر طوفان نوح خواهد آمد را به آتش کشیدند
نتایج و جدول لیگ برتر فوتبال پس از بازیهای امروز نتایج و جدول لیگ برتر فوتبال پس از بازیهای امروز
پرسپولیس با برتری یک بر صفر برابر مس رفسنجان در هفته پانزدهم لیگ برتر با ۲۸ امتیاز موقتا در صدر جدول قرار گرفت.
رنه هیگوئیتا، ضربه عقرب خود را بعد از سی سال اجرا کرد رنه هیگوئیتا، ضربه عقرب خود را بعد از سی سال اجرا کرد
رنه هیگیتای ۵۹ ساله ضربه افسانه‌ای «عقرب» خود را دوباره اجرا کرد. دروازه‌بان کلمبیایی پس از گذشت ۳۰ سال، حرکت اختصاصی و ماندگارش( ضربه عقرب) را تکرار کرد؛ حرکتی که در سال ۱۹۹۵ با آن در ورزشگاه ومبلی جهان فوتبال را شگفت‌زده کرده بود.
بودجه با ریال جدید و یورو ۱۰۳ ریالی رونمایی شد + متن کامل بودجه ۱۴۰۵ بودجه با ریال جدید و یورو ۱۰۳ ریالی رونمایی شد + متن کامل بودجه ۱۴۰۵
مسعود پزشکیان در جلسه علنی عصر امروز (سه‌شنبه) مجلس شورای اسلامی لایحه بودجه ۱۴۰۵ را تقدیم محمدباقر قالیباف رییس مجلس شورای اسلامی کرد.
برگزیده
ترامپ فرمان محاصره کامل ونزوئلا را صادر کرد؛ نفتکش‌ها در تیررس ناوگان دریایی آمریکا ترامپ فرمان محاصره کامل ونزوئلا را صادر کرد؛ نفتکش‌ها در تیررس ناوگان دریایی آمریکا
دونالد ترامپ با ادعای «مبارزه با تروریسم و قاچاق»، دستور محاصره کامل نفتکش‌های مرتبط با ونزوئلا و قرار دادن دولت مادورو در فهرست سازمان‌های تروریستی خارجی را صادر کرد؛ اقدامی که همزمان با استقرار گسترده نیرو‌های آمریکایی در کارائیب، تنش میان واشنگتن و کاراکاس را به آستانه رویارویی نظامی رسانده است.
آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال
پس از سه سال تنش و دوری، شکیرا جرارد پیکه بار دیگر بدون واسطه و با آرامش درباره مسائل فرزندانشان گفت‌و‌گو می‌کنند.
ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶ ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶
در آستانه دربی ۱۰۶، پرسپولیس با سکان‌داری اوسمار ویرا آماده می‌شود تا با ترکیبی تقریباً ثابت و البته یک سورپرایز احتمالی وارد میدان شود. با توجه به نزدیک شدن به این دیدار حساس، سرمربی برزیلی که معمولاً علاقه‌ای به تغییرات گسترده ندارد، قصد دارد با همان چهره‌های همیشگی تیمش مقابل استقلال قرار بگیرد.
صفحه خبر بالای تصاویر