کد خبر: ۱۴۹۷۶
تاریخ انتشار: ۱۸ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۹:۱۵

پرسپولیس در آستانه محرومیت از دربی تهران!

یک تیم تقریبا کامل از پرسپولیس در آستانه از دست دربی حساس تهران هستند.
پرسپولیس در آستانه محرومیت از دربی تهران!

پرسپولیس در آستانه محرومیت از دربی تهران!

مخاطب۲۴ :‌ تیم پرسپولیس در حالی ملوان را با یک گل شکست داد که سینا اسدبیگی تنها بازیکن اخطاری این تیم بود و در دقیقه ۶۵ با دریافت کارت زرد، جریمه شد تا او هم جمع انبوه بازیکنان سه کارته پرسپولیس ملحق شورمزها حالا ۹ بازیکن سه کارته دارند که با دریافت اخطار بعدی، دیدار حساس مقابل استقلال را از دست خواهند داد. علیرضا بیرانوند، گئورگی گولسیانی، علی نعمتی، وحدت حنانوف، میلاد سرلک، سینا اسدبیگی، وحید امیری، مهدی ترابی و محمد عمری بازیکنانی هستند که در معرض دریافت چهارمین کارت زرد قرار دارند.

 

اما مورد جالب متعلق به سروش رفیعی است که این فصل شش اخطار گرفته و با کارت زرد بعدی، ۷ کارته خواهد شد و بار دیگر محروم می‌شود. از بین این نفرات ترابی و بیرانوند یک بار با کارت قرمز طعم محرومیت را چشیدند و حالا در موقعیت متزلزل برای بازی استقلال قرار دارند.

جالب اینکه از این ۱۰ بازیکن، روز گذشته ۸ نفر در ترکیب اصلی قرار داشتند تا مشخص شود محرومیت هر کدام از آنها ضربه مهلکی به تیم پرسپولیس خواهد بود و یحیی با بحران جدی و عمیقی در دیدار شهرآورد مواجه خواهد شد.

پرکارت‌ترین بازی این فصل پرسپولیس دیدار با هوادار و نفت مسجدسلیمان بود که بازیکنان این تیم ۴ کارت زرد گرفتند و حالا باید دید یحیی در دیدار حساس برابر مس کرمان، چه دستوری به بازیکنان خواهد داد و آیا آنها احتیاط را چاشنی کار خود خواهند کرد یا خیر.

نکته جالب اینکه کمال کامیابی‌نیا تنها بازیکن دو کارته پرسپولیس است و این بازیکن که در فصول گذشته جزو پرکارت‌ترین‌ها بود، حالا آمار مثبتی را از خود به جای گذاشته است.

سعید صادقی، مرتضی پورعلی‌گنجی، امید عالیشاه و مهدی عبدی بازیکنان یک کارته پرسپولیس به حساب می‌آیند

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی
انفجار کپسول هیدروژن در آزمایشگاه دانشکده مواد دانشگاه تهران باعث مرگ یک دانشجو و مصدومیت سه نفر دیگر شد؛ حادثه در محدوده امیرآباد رخ داد.
مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم
ویدئویی تازه از آفریقا نشان می‌دهد انسان‌ها با هم مهربانی و همزیستی شگفت‌انگیزی دارند؛ لحظه‌ای که گردشگران آن را «تفریح عادی در آفریقا» توصیف می‌کنند.
استقلال این بار زیر تیغ فیفا استقلال این بار زیر تیغ فیفا
فیفا پس از شکایت منتظر محمد، هافبک سابق عراقی استقلال، این باشگاه را به دو دوره محرومیت از نقل‌وانتقالات و پرداخت ۳۰ میلیارد تومان جریمه محکوم کرد.
معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد
وزارت خارجه روسیه اعلام کرد معاهده مشارکت راهبردی جامع میان ایران و روسیه که در ۱۷ ژانویه ۲۰۲۵ در مسکو امضا شد، از امروز به طور رسمی اجرایی می‌شود.
استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد
جمعی از نمایندگان مجلس با محوریت سمیه رفیعی، نماینده تهران، طرح استیضاح احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی را به دلیل ضعف مدیریتی و تهدید ثبات اقتصادی و اجتماعی کشور کلید زدند.
آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه
دولت آمریکا در ادامه حمایت‌های نظامی از اوکراین، تصمیم گرفته اطلاعات دقیق درباره زیرساخت‌های انرژی در عمق خاک روسیه را در اختیار کی‌یف قرار دهد تا برای حملات موشکی دوربرد استفاده شود.
ترکیه هم به ایران خنجر زد ترکیه هم به ایران خنجر زد
همزمان با بازگشت تحریم‌های بین‌المللی علیه ایران، دولت ترکیه اعلام کرد اموال و دارایی‌های ۲۰ فرد و ۱۸ نهاد ایرانی از جمله سازمان انرژی اتمی و بانک سپه را مسدود کرده است.
برگزیده
ناامیدکننده، استقلال صفر - المحرق یک ناامیدکننده، استقلال صفر - المحرق یک
در پایان دومین مسابقه آسیایی استقلال در لیگ قهرمانان دو هواداران نتوانستند خشم خود را پنهان کنند و به تندی از خجالت بازیکنان و کادر فنی استقلال در آمدند
به بهانه هشتادمین زادروز علی پروین به بهانه هشتادمین زادروز علی پروین
علی پروین همین امروز شمع ۷۹ سالگی را فوت کرده و نسل امروز فوتبال کمتر خبر دارد که او چه چرا مهمترین چهره تاریخ این باشگاه است
مراسم توپ طلای ۲۰۲۵، برنده توپ طلا مشخص شد مراسم توپ طلای ۲۰۲۵، برنده توپ طلا مشخص شد
مراسم توپ طلای فرانس فوتبال به انتخاب برترین‌های فوتبال جهان اختصاص دارد، برنده توپ طلا را ۱۸۰‏‎ ‎روزنامه‌نگار از ۱۰۰ کشور برتر رده‌بندی فیفا ‏انتخاب می‌کنند
صفحه خبر بالای تصاویر