کد خبر: ۱۴۹۴
تاریخ انتشار: ۰۳ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۹:۵۶

آخرین وضعیت درمانی علی انصاریان و مهرداد میناوند

مهرداد و ۴۸ساعت حیاتی. این نظر پزشکان درباره شرایط میناوند است. اینکه اگر او بتواند ۴۸ ساعت دیگر شرایط دشوار مبارزه با کرونا را سپری کند و از خواب مصنوعی خارج شود ، انشالله خطر را سپری کرده است.
بتلای مهرداد میناوند و علی انصاریان به بیماری کرونا اخبار ضد و نقیض زیادی را درباره وضعیت این دو نفر به خصوص مهرداد میناوند به وجود آورده است. درباره آخرین وضعیت این دو پیشکسوت فوتبال ایران دکتر مردانی، فوق تخصص بیماری‌های عفونی و دکتر هاشمیان، فوق تخصص مراقبت‌های ویژه نظر داده اند.

دکتر مردانی درباره وضعیت میناوند گفت: متاسفانه به علت مسائل تنفسی و کمبود اکسیژن ایشان در بیمارستان بستری هستند. من امروز صبح براساس درخواست خانواده محترم این عزیز و هم‌چنین پزشک معالج ایشان بر بالین او حاضر شدم و او را معاینه کردم. ایشان نسبت به زمانی که فوتبال بازی می‌کردند کمی چاق شده‌اند که از نظر تنفسی باعث اذیت شدن ایشان است. آقای میناوند را به دستگاه‌های تنفس مصنوعی وصل کرده بودند و بعد از آن هم برای بازتر شدن راه تنفسی از اقدامات تهاجمی مثل تراکستومی انجام شد که الآن راه‌های تنفسی نسبت به صبح کمی بهتر است چون من آخرین اطلاعاتی که دارم برای ساعت 10 شب است و خوشبختانه نفس ایشان آرام‌تر شده و ما به مردم این قول را می‌دهیم که آن‌چه در توان داریم برای او انجام دهیم و از همه مردم می‌خواهم که برایش دعا کنند.

در ادامه دکتر هاشمیان هم درباره آخرین وضعیت علی انصاریان صحبت کرد: ایشان هم در ICU بستری هستند و ریه ایشان دچار گرفتاری دوطرفه شده و با ترکیب دارویی در تلاش هستیم تا وضعیت او را بهبود ببخشیم.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
ساختمان شیشه‌ای صدا و سیما چه شد و از این به بعد چه می‌شود؟ ساختمان شیشه‌ای صدا و سیما چه شد و از این به بعد چه می‌شود؟
سفیران حدود ۳۰ کشور جهان با حضور در سازمان صداوسیما از ساختمان شیشه‌ای این سازمان که اخیراً هدف حمله قرار گرفته بود، بازدید کردند. جبلی در جمع این سفرا هم به ماجرای ۱۱ بمب اصابت‌کرده اشاره کرد و هم ساختمانی که بازسازی‌اش در دستور کار است.
زیدآبادی: این بمب‌ها بیت‌المقدس را هدف قرار داده! زیدآبادی: این بمب‌ها بیت‌المقدس را هدف قرار داده!
فعال سیاسی اصلاح‌طلب در واکنش به تصویر منتشرشده در توئیتر مهدی محمدی نوشت: «در این تصویر، بمب‌های هسته‌ای درست کرانهٔ‌باختری و بیت‌المقدس را مورد هدف قرار داده است!»
از حکم تتلو چه خبر؟ از حکم تتلو چه خبر؟
مجید نقشی یکی از وکلای امیرحسین مقصودلو درباره آخرین وضعیت پرونده موکلش گفت: حکم جدیدی صادر نشده است. در حال حاضر درخواست عفو و درخواست ماده ۴۷۴ ما در حال بررسی است.
چمران: شهرداری تعمیرات جزیی خانه‌های آسیب دیده را آغاز کرده ولی به تنهایی قادر به انجام کار بازسازی نیست! چمران: شهرداری تعمیرات جزیی خانه‌های آسیب دیده را آغاز کرده ولی به تنهایی قادر به انجام کار بازسازی نیست!
رییس شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه شهرداری به‌تنهایی قادر به بازسازی خانه‌های آسیب‌دیده از جنگ ۱۲ روزه تحمیلی نیست، گفت: برای این منظور دولت باید به صورت جدی وارد عمل شود.
شرایط پرداخت بیمه بیکاری تغییر کرد شرایط پرداخت بیمه بیکاری تغییر کرد
تاکنون در طرح بیمه بیکاری افرادی که از دوره‌های آموزشی فنی و حرفه‌ای برخوردار بودند مشمول طرح می‌شدند، اما طبق اعلام جدید وزارت کار، در طرح جدید دریافت‌کنندگان بیمه بیکاری شرایط جدیدی خواهند داشت.
مجازات اعدام برای جاسوس‌ها مجازات اعدام برای جاسوس‌ها
نمایندگان مجلس جهت رفع ایراد شورای نگهبان در طرح «تشدید مجازات جاسوسی» تصویب کردند که هرگونه اقدام عملیاتی برخلاف امنیت کشور یا منافع ملی و نیز هرگونه فعالیت اطلاعاتی و یا جاسوسی برای رژیم صهیونیستی یا دولت‌های متخاصم از جمله دولت آمریکا یا سایر رژیم‌ها و گروه‌های متخاصم یا برای هر یک از عوامل وابسته به آنها مستوجب مجازات اعدام و مصادره اموال است.
احتکار به سفره خانواده‌ها راه یافت! احتکار به سفره خانواده‌ها راه یافت!
احتکار هدفمند شرکت‌های برنجی، سفره مردم را نشانه گرفته است.
برگزیده
سعید و سردار و در قاب! سعید و سردار و در قاب!
سردار آزمون تصویری از خودش در کنار سعید معروف منتشر کرد
مدعیان توپ طلای ۲۰۲۵ معرفی شدند مدعیان توپ طلای ۲۰۲۵ معرفی شدند
رتبه‌بندی مدعیان توپ طلای ۲۰۲۵ منتشر شد که عثمان دمبله در صدر قرار دارد. پس از او لامین یامال وینگر بارسلونا قرار دارد. رتبه سوم این رده‌بندی به ویتینیا هافبک خلاق پاری‌سن‌ژرمن اختصاص یافته است.
خشم حمید استیلی از پرسپولیس خشم حمید استیلی از پرسپولیس
حمید استیلی، عضو کمیته فنی باشگاه پرسپولیس، با انتشار بیانیه‌ای از سمت خود در این باشگاه استعفا داد.
صفحه خبر بالای تصاویر