کد خبر: ۱۴۹۰۱
تاریخ انتشار: ۱۷ فروردين ۱۴۰۲ - ۲۰:۱۶

افزایش شمار قربانیان کووید ۱۹ طی موج هشتم در ایران

حدود دو ماه پیش با افزایش کرونا مواجه شدیم و حدود ۳ هفته است که با موج جدیدی مواجه هستیم که موارد بستری و به دنبال آن بستری رو به افزایش است همچنین از حدود ۲ هفته گذشته تعداد مرگ و میر‌های کرونا به دو برابر افزایش پیدا کرده، اما طی ۲ الی ۳ روز گذشته آمار بستری‌ها رو به کاهش بوده است.
افزایش شمار قربانیان کووید ۱۹ طی موج هشتم در ایران

افزایش شمار قربانیان کووید ۱۹ طی موج هشتم در ایران

مخاطب۲۴ : موج هشتم کرونا که از مدتی پیش کشورمان را در برگرفته، احتمالا به زودی شدت خواهد گرفت و بر شمار قربانیان کووید ۱۹ افزوده خواهد شد.

بشدت گرفتن شیوع بیماری، افزایش شمار بیماران و در نتیجه رشد مرگ و میر کووید ۱۹ در ایران، اتفاق محتملی است که می‌بایست در روز‌ها و هفته‌های آتی چشم انتظار وقوعش باشیم. این را سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس می‌گوید که اخیرا میزبان دو معاون وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بوده اند و با اطلاعات دریافتی از ایشان، بر شدت گرفتن احتمالی بیماری تاکید دارند.

 


زهرا شیخی، با اشاره به نشست اخیر کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با حضور دو معاون بهداشت و درمان وزارت بهداشت، می‌گوید: در این نشست، حسین فرشیدی، معاون بهداشت وزارت بهداشت، عنوان داشت که آخرین موج کرونا یعنی موج هفتم در آبان ماه ۱۴۰۱ اتفاق افتاد و حدود دو ماه پیش با افزایش کرونا مواجه شدیم و حدود ۳ هفته است که با موج جدیدی مواجه هستیم که موارد بستری و به دنبال آن بستری رو به افزایش است همچنین از حدود ۲ هفته گذشته تعداد مرگ و میر‌های کرونا به دو برابر افزایش پیدا کرده، اما طی ۲ الی ۳ روز گذشته آمار بستری‌ها رو به کاهش بوده است.

سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس می‌افزاید: همچنین شهنام عرشی، مدیرکل بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت نیز گزارشی از وضعیت کرونا ارائه و مطرح کرد که کشور‌هایی مانند آمریکا، کره جنوبی، روسیه و فرانسه بیشترین موارد ابتلاء به کرونا را دارا هستند.

وی در ادامه می‌گوید: عرشی تاکید کرد که وضعیت قطعی کووید در هفته گذشته رو به نزول بوده و در حال حاضر وضعیت کشور زرد و موجی که در آسیا بود رو به کاهش است و استان‌های تهران، مازندران، کرمان و اصفهان دارای بالاترین موارد ابتلاء طی هفته گذشته و بیشترین بستری نیز مربوط به استان‌های چهارمحال و بختیاری، مرکزی، خراسان جنوبی و یزد بوده و استان‌های همدان، قزوین، مازندران و کهگیلویه و بویراحمد هم بیشترین آمار مرگ و میر را به خود اختصاص داده اند.

نکته تامل برانگیز اما، تعطیلات طولانی مدتی است که پشت سر گذاشته ایم و البته هنوز هم برای برخی از هموطنان مان به پایان نرسیده است؛ تعطیلاتی که به تاکید مدیر کل بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت، احتمال می‌رود موارد مراجعه، مرگ و میر و بستری را افزایش دهد.

شیخی با یادآوری این نکته، می‌گوید: سعید کریمی، معاون درمان وزارت بهداشت نیز در این نشست، یادآور شد آمار بیمارستانی مراجعان سرپایی از اوایل اسفند افزایش و بیشترین مراجعه مربوط به ۲۳ اسفند و در ۷ فروردین اوج گرفت و به ۱۹ هزار نفر رسید که این میزان تا ۱۳ فروردین کاهش و به حدود ۱۴ هزار نفر رسید و امیدواریم که از این مرحله هم بتوانیم عبور کنیم البته با دید و بازدید‌های سال نو بعید نیست موج دیگری را در راه داشته باشیم.

وی می‌افزاید: کریمی اعلام کرد که میزان بستری روزانه از حدود هزار نفر در هفتم فروردین به حدود ۶۰۰ نفر در ۱۳ فروردین رسیده است؛ وی همچنین نسبت به وضعیت درمان و تعداد تخت‌های بیمارستانی انتقاد و خواستار توجه به این موضوع شد و همچنین تاکید کرد که باید استفاده از ماسک، رعایت فاصله اجتماعی و خود مراقبتی مورد توجه بیشتری قرار بگیرد. البته بر اساس اظهارات معاون درمان، در حال حاضر از نظر وضعیت درمان کرونا شرایط حاد و بحرانی نداریم.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
رزمایش دریایی ایران با چین و روسیه! رزمایش دریایی ایران با چین و روسیه!
شبکه الجزیره مدعی شد که ایران با همکاری چین و روسیه طی روزهای آینده رزمایش دریایی مشترکی برگزار می‌کند.
قالیباف: بالاخره ایران آماده مذاکره با آمریکا + فیلم قالیباف: بالاخره ایران آماده مذاکره با آمریکا + فیلم
در بحبوحه تنش‌آفرینی‌ها و لفاظی‌های «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا علیه منطقه و تهدیدات علیه تهران، «محمدباقر قالیباف» رئیس مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگویی اشاره کرد که تهران آماده مذاکره با آمریکا است، اما تنها در صورتی که مذاکرات «صادقانه و واقعی» باشند.
سایت فروش ایران خودرو تا اطلاع ثانوی بسته شد! سایت فروش ایران خودرو تا اطلاع ثانوی بسته شد!
با ورود دادستانی تهران سایت ایران خودرو متخلفی که قیمت محصولات خود را بدون هماهنگی با مراجع ذیصلاح افزایش داده بود بسته شد.
قیمت بیت‌کوین و ارزهای دیجیتال امروز قیمت بیت‌کوین و ارزهای دیجیتال امروز
قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارزهای دیجیتال (رمزارزها) به دلار امروز سه‌شنبه ۷ بهمن ۱۴۰۴ را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید.
واکنش صادق به درخواست وزیر علوم، مسئولان اساسا باور ندارند کشور مشکلی دارد واکنش صادق به درخواست وزیر علوم، مسئولان اساسا باور ندارند کشور مشکلی دارد
صادق زیباکلام در نامه‌ای سرگشاده خطاب به حسین سیمایی‌صراف، با نگاهی به درخواست وزیر علوم، تحقیقات و فناوری برای کمک دانشگاه‌ها برای راهیابی به برون‌رفت کشور از مشکلات اجتماعی، به نقد رجوع به دانشگاهیان در بزنگاه‌های حساس سیاسی کشور پرداخته است.
قیمت طلا، سکه، دلار و یورو امروز دوشنبه قیمت طلا، سکه، دلار و یورو امروز دوشنبه
طلا ۱۸ عیار به قیمت ۱۶ میلیون و ۸۷۵ هزار تومان رسید. سکه امامی در بازار امروز رشد قیمت شش میلیون و ۵۰۰ هزار تومانی را تجربه کرد و اکنون ۱۷۲ میلیون و ۱۶۰ هزار تومان فروخته می‌شود.
فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر
رئیس بیمارستان فارابی درباره مجروحان حوادث اخیر گفت: در مجموع، حدود ۱۰۰۰ بیمار مراجعه کرده‌اند که پارگی چشم داشتند و نیازمند عمل اورژانسی بودند. این آمار به جز پارگی پلک و بیمارانی است که در حال حاضر به عمل جراحی نیاز ندارند.
برگزیده
موتورسواری بانوان آزاد شد! موتورسواری بانوان آزاد شد!
معاون امور خانواده و زنان ریاست‌جمهوری از نهایی شدن موضوع صدور گواهینامه موتورسواری برای زنان خبر داد.
فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر
رئیس بیمارستان فارابی درباره مجروحان حوادث اخیر گفت: در مجموع، حدود ۱۰۰۰ بیمار مراجعه کرده‌اند که پارگی چشم داشتند و نیازمند عمل اورژانسی بودند. این آمار به جز پارگی پلک و بیمارانی است که در حال حاضر به عمل جراحی نیاز ندارند.
هموطنان دهک ۱۰ که اعتبار کالابرگشان شارژ نشده، چه کنند؟ هموطنان دهک ۱۰ که اعتبار کالابرگشان شارژ نشده، چه کنند؟
معاون رفاه و امور اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت:­ هموطنان دهک دهم درآمدی که هنوز کالابرگ آنها شارژ نشده، باید ابتدا­ درخواست‌شان را در ­ثبت احوال ثبت کنند.
صفحه خبر بالای تصاویر