کد خبر: ۱۴۸۹۰
تاریخ انتشار: ۱۷ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۷:۴۴

تلاش ارتش اوکراین برای بازیابی و ضد حمله علیه روسیه

منابع خبری از جذب هزاران نیروی تازه نفس توسط ارتش اوکراین برای انجام ضد حمله علیه روسیه خبر دادند.
تلاش ارتش اوکراین برای بازیابی و ضد حمله علیه روسیه

تلاش ارتش اوکراین برای بازیابی و ضد حمله علیه روسیه

مخاطب۲۴ :‌ منابع خبری روز چهارشنبه از تلاش ارتش اوکراین برای بازیابی قوای خود و انجام ضد حمله علیه روسیه خبر دادند.

به گزارش منابع خبری، یکی از جدیدترین یگان‌های نظامی اوکراین با ۴۰۰۰۰ نظامی قصد دارد در هفته‌ها یا ماه‌های آینده علیه نیرو‌های روس ضد حمله کند.

 

این یگان‌ها نیرو‌های خود را با فراخوان‌ها در رسانه‌های اجتماعی و تابلو‌های تبلیغاتی با هدف جذب داوطلبان با انگیزه بالا گرفته‌اند. جذب نیرو در حالی صورت می‌گیرد که کی‌یف با چالش‌های فزاینده‌ای برای جذب نیرو‌های جدید مواجه است. این یگان‌های جدید در کنار واحد‌های منظم ارتش که توسط تانک‌های جنگی جدید غربی و هزاران نیروی تازه آموزش دیده مبارزه خواهند کرد.

وزیر کشور اوکراین گفته است که نیرو‌های استخدام شده شامل زنان، افرادی بدون تجربه نظامی و افسران پلیس و سربازان سابق هستند. وزیر کشور اوکراین گفته که آموزش غیرنظامیان بدون تجربه تا چهار ماه طول می‌کشد. او در مورد زمان و مکان آغاز حمله متقابل اوکراین چیزی را فاش نکرد.

با گذشت بیش از یک سال از درگیری، نیرو‌های اوکراین ماه‌هاست که با یورش روسیه در شهر‌هایی مانند «باخموت» در شرق که در آن هزاران نفر کشته شده‌اند، مواجه‌اند. ارتش اوکراین بطور معمول تلفات نظامی خود را فاش نمی‌کند.

این گزارش حاکیست که در جریان ۹ ماه نبرد نظامیان اوکراینی با نظامیان روس در باخموت، تقریباً این شهر از بین رفته است و ۹۰ درصد از جمعیت این شهر یا همان حدود ۷۰ هزار نفر از این شهر فرار کرده اند و ارتش اوکراین روزانه بین ۱۰۰ تا ۲۰۰ نظامی را در نبرد با روسیه از دست می‌دهد.

اوکراین از ماه‌ها پیش برای مقاومت و عقب‌راندن نیرو‌های روسی خواستار دریافت تسلیحات سنگین، از جمله تانک‌های پیشرفته تهاجمی و هواپیما‌های جنگنده شده است.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
قدرت پرنده‌های آهنین ایران، بررسی جنگنده‌های ایران و توانمندی‌هایشان قدرت پرنده‌های آهنین ایران، بررسی جنگنده‌های ایران و توانمندی‌هایشان
نیروی هوایی ایران با ناوگان متنوعی از جنگنده‌های بومی و خارجی، نقش کلیدی در دفاع از آسمان کشور دارد. این مقاله به بررسی مزایا و معایب جنگنده‌های ایران، از اف-14 تام‌کت تا کوثر بومی، می‌پردازد و نگاهی به توانمندی‌ها و چالش‌های جنگنده‌های ایران دارد.
زمان واریز اعتبار کالابرگ برای دهک‌های ۴ تا ۷ مشخص شد؟ زمان واریز اعتبار کالابرگ برای دهک‌های ۴ تا ۷ مشخص شد؟
به گفته مسئولان، منابع مالی کالابرگ برای دهک‌های ۴ تا ۷ تامین شده است.
چند جنگجو برای ایران به دنیا آمدند؟ چند جنگجو برای ایران به دنیا آمدند؟
حتی زیر آتش، زندگی راهی پیدا می‌کند... تنها در ۱۲ روز جنگ علیه ایران، ۳۰۳۰۸ نوزاد به دنیا آمدند.
چرا چاوشی را انتخاب کردند؟! چرا چاوشی را انتخاب کردند؟!
محسن چاوشی بعد از خواندن قطعه علاج و ایستادگی کنار مردم کشورش مورد تهاجم رسانه‌ها و هنرمندان ضد انقلاب قرار گرفته است.
نیرو‌های شرکت به گوش باشید! نیرو‌های شرکت به گوش باشید!
معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور با اشاره به پیگیری‌های صورت گرفته، از تلاش‌ها برای تعیین تکلیف و ساماندهی نیرو‌های شرکتی از سوی دولت چهاردهم خبر داد.
دیدار عراقچی و ویتکاف در اسلو نروژ واقعیت دارد؟ دیدار عراقچی و ویتکاف در اسلو نروژ واقعیت دارد؟
استیو ویتکاف نماینده ویژه دولت آمریکا قصد دارد هفته آینده در اسلو با عباس عراقچی وزیر امور خارجه ایران برای ازسرگیری مذاکرات هسته‌ای دیدار کند.
تصاویر دیدار پزشکیان و الهام علی‌اف تصاویر دیدار پزشکیان و الهام علی‌اف
مسعود پزشکیان در سفر امروز به جمهوری آذربایجان، با الهام علی اف دیدار کرد.
برگزیده
دیدار عراقچی و ویتکاف در اسلو نروژ واقعیت دارد؟ دیدار عراقچی و ویتکاف در اسلو نروژ واقعیت دارد؟
استیو ویتکاف نماینده ویژه دولت آمریکا قصد دارد هفته آینده در اسلو با عباس عراقچی وزیر امور خارجه ایران برای ازسرگیری مذاکرات هسته‌ای دیدار کند.
آذری جهرمی در خصوص حمله اسرائیل به میدان تجریش چه گفت؟ آذری جهرمی در خصوص حمله اسرائیل به میدان تجریش چه گفت؟
محمدجواد آذری جهرمی در واکنش به حمله اسرائیل به میدان تجریش توییتی در شبکه اجتماعی ایکس منتشر کرد.
سفر محرمانه وزیر دفاع عربستان به آمریکا و رایزنی درباره ایران سفر محرمانه وزیر دفاع عربستان به آمریکا و رایزنی درباره ایران
وب‌سایت آکسیوس و شبکه فاکس‌نیوز آمریکا از سفر محرمانه «خالد بن سلمان» وزیر دفاع عربستان سعودی به آمریکا و رایزنی با مقامات این کشور درباره ایران و جنگ غزه خبر دادند.
صفحه خبر بالای تصاویر