کد خبر: ۱۴۸۸
تاریخ انتشار: ۱۹ دی ۱۳۹۹ - ۱۳:۲۱

مصطفوی خواهان انصراف علی کریمی از انتخابات فوتبال شد

رییس اسبق فدراسیون فوتبال با این توجیه که رای نیاوردن فوتبالیست‌های بزرگ در مجمع فدراسیون عیب دارد، خواهان کناره‌گیری کریمی از رقابت برسر ریاست فوتبال شد.
ه گزارش تابناک ورزشی، داریوش مصطفوی درباره حضور علی کریمی در انتخابات فدراسیون فوتبال گفت: کریمی یکی از افراد مورد علاقه ام است، اما او در شرایط بهتر باید کاندیدا شود و با عجله برای ثبت نام در انتخابات اقدام نکند. کریمی چهره محبوب و مربی خوبی است، اما محبوبیت خود را با ورود به انتخابات خدشه دار نکند. من صلاح کریمی را می‌خواهم و او باید با درایت و مدیریت خوبی وارد جریان انتخابات شود. البته من از حضور بازیکنانی همانند کریمی در انتخابات استقبال می‌کنم، اما آن‌ها دوره مدیریت فوتبال  را سپری نکردند.

آزادی های فیفا خدشه به انتخابات وارد می کند 

او ادامه داد: فدراسیون فوتبال یک نهاد مستقل است و به هیچ دسته و گروهی تعلق ندارد. البته آزادی عمل در انتخاب رئیس جدید فدراسیون فوتبال با هر سلیقه‌ای می‌تواند هم خوب و  هم بد باشد. در کشور‌هایی که فرهنگ ورزش قوی دارند با حضور فرد شایسته در فدراسیون فوتبال مشکلی ندارند، اما در کشور‌های جهان سوم  آزادی‌های فیفا خدشه به انتخابات وارد می‌کند. شاید امروز بهترین بازیکنان برای انتخابات کاندیدا شوند و استقبال خوبی هم از آن‌ها صورت بگیرد، اما همه شرایط احراز ریاست فدراسیون فوتبال را دارند؟ رئیس جدید باید یکی از زبان‌های بین المللی را بلد باشد و کاندیدا‌ها حائز این شرط هستند؟

رای نیاوردن بازیکنان بزرگ فوتبال در انتخابات عیب است 

مصطفوی بیان کرد: فیفا اعلام کرده است که از آبدارچی تا رئیس فدراسیون فوتبال باید افراد فوتبالی باشند. توصیه می‌کنم افرادی که برای انتخابات ثبت نام می‌کنند با یک مشاوره قوی صحبت کنند. همچنین برای بازیکنان بزرگ فوتبال ما عیب است که در مجمع فدراسیون فوتبال رای نیاورند. هیچ مجمع فدراسیونی در کشورمان  بدون لابی برگزار نمی‌شود و کاندیدا‌ها برای اینکه رئیس فدراسیون فوتبال شوند باید به دنبال رای گرفتن از اعضای مجمع باشند.  

فوتبالیست های بزرگ در کمیته های فدراسیون بیشتر کارایی دارند 

رئیس اسبق فدراسیون فوتبال گفت: به نظرم فوتبالیست‌های بزرگ باید در بدنه فدراسیون فوتبال حضور یابند و آن‌ها با حضور در کمیته‌های مختلف بهتر می‌توانند کارایی داشته باشند و تجربه بیشتری به دست می‌آورند. بازیکنان سابق فوتبال دانش افزایی کنند و زبان خارجی بلد باشند و سفر‌هایی به‌ ای اف سی داشته باشند و با مسئولان این نهاد اجرایی صحبت کرده تا بتوانند مدیریت کنند.

امیدوارم شاهد حضور مدیر سیاسی در فدراسیون فوتبال نباشیم 

او تصریح کرد: وزارت ورزش  را از حضور در انتخابات فدراسیون فوتبال منع کردند. البته فوتبال ما گرفتاری‌هایی دارد و قاضی زاده نماینده مجلس فعالیتش بیشتر شده است و حضور او در انتخابات فدراسیون فوتبال احساس می‌شود و قصد دارد فرد مدنظر خود را در این فدراسیون بگذارد. امیدوارم این اتفاق رخ ندهد و به دوران سابق برنگردیم و شاهد حضور مدیر سیاسی در فوتبال نباشیم.

بهاروند به همراه نبی می توانند در فدراسیون فوتبال موفق شوند 

او درباره بهترین گزینه برای ریاست فدراسیون فوتبال بیان کرد: مسئولان فعلی فدراسیون فوتبال ۸ سال به صورت گروهی با یکدیگر کار کردند و در جریان اتفاقات فوتبال هستند. البته بعضی از آن‌ها همانند بهاروند مخالفانی دارند، اما بهاروند حدود ۵۰ سال است که در فوتبال حضور دارد و در حال حاضر کار رئیس فدراسیون فوتبال را انجام می‌دهد. به نظرم بهاروند با  انتخاب دبیر کل قوی مثل نبی می‌تواند در فداراسیون فوتبال موفق شود.

تخلف مالی در پرونده بدهی به شستا رخ نداده است 

مصطفوی درباره اینکه ساختمان فدراسیون فوتبال و باشگاه پرسپولیس توقیف شده است، گفت: فدراسیون فوتبال ۲ میلیون یورو از شستا قرض کرده است و این پول را در بانک زراعت ترکیه گذاشته بود تا به ویلموتس بدهد، اما به علت تحریم‌ها نتوانستند این پول را از بانک بگیرند و تخلف  مالی صورت نگرفته است. البته رای ویلموتس را دلالان زدند و او درخواست ۶ میلیون یورو کرد. به هر حال فدراسیون فوتبال در پرونده ویلموتس دفاعیه خوبی نکرد و ویلموتس هم موذیانه عمل کرد. ویلموتس پول واریزی را از بانک ترکیه‌ای نگرفته است و فدراسیون فوتبال در این باره تقصیری ندارد. دولت با توجه به ارتباطات خوبش با ترکیه بهتر است به فدراسیون فوتبال کمک کند تا بتواند پول را از بانک ترکیه بگیرد.

مدیران پرسپولیس به دنبال عکس گرفتن با کریمی و مهدوی کیا هستند 

مدیرعامل اسبق باشگاه پرسپولیس درباره  توقیف باشگاه پرسپولیس گفت: مدیران نامناسب برای باشگاه پرسپولیس گذاشتند و آن‌ها فقط به دنبال این هستند که با امثال کریمی و مهدوی کیا عکس بگیرند. زمانی که من مدیرعامل پرسپولیس بودم برای ۶ ماه حدود ۲۰۰ میلیون تومان با علی کریمی قرارداد بستم، اما کریمی از مدیرعامل بعدی بالای یک میلیارد تومان گرفت. مدیران پرسپولیس متخصص در هزینه کردن هستند و مدیریت درستی ندارند. مشکل این است که مدیران پول دولت را خرج می‌کنند و کسی هم دلش برای این پول نمی‌سوزد. بدهی‌های باشگاه پرسپولیس اضافه شده است و در نهایت ساختمان باشگاه هم توقیف شد.

علی کریمی

او افزود: به نظرم فدراسیون فوتبال باید بر روی قرارداد‌های بازیکنان نظارت کرده و سقف قرارداد تعیین کند. به هر حال بدهی‌های باشگاه پرسپولیس برای فدراسیون فوتبال حساب می‌شود. همچنین ساختمان فدراسیون فوتبال حدود ۳۷۰ الی ۳۸۰ میلیارد تومان می‌ارزد.

مصطفوی در پایان گفت: کی روش پول زیادی از فدراسیون فوتبال گرفت و ما را بدهکار کرده است. معتقدم عمده گرفتاری‌های ما از زمان مدیریت کفاشیان و آوردن کی روش به فوتبال کشورمان شروع شد.



آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم
ترامپ و ماکرون هنگام دیدار در مصر هنگام دست دادن با هم مچ انداختند به طوری که توجه همه رسانه ها را جلب کرد.
ترامپ در کنست: ایران اسرائیل را به رسمیت بشناسد+ فیلم ترامپ در کنست: ایران اسرائیل را به رسمیت بشناسد+ فیلم
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در سخنرانی خود در پارلمان اسرائیل (کنست) خطاب به ایران گفت: تهران باید دست از تهدید همسایگان، حمایت از گروه‌های شبه‌نظامی و انکار موجودیت اسرائیل بردارد و مسیر صلح را انتخاب کند.
صدور کارت بازی سرژ اوریه؛ ستاره ساحل عاجی پرسپولیس صدور کارت بازی سرژ اوریه؛ ستاره ساحل عاجی پرسپولیس
با صدور مجوز و کارت بازی سرژ اوریه، مدافع ساحل عاجی پرسپولیس رسماً مجاز به حضور در رقابت‌های لیگ برتر خلیج فارس شد و پس از بهبودی کامل، آماده همراهی سرخ‌پوشان است.
ترامپ رسماً پایان جنگ غزه را اعلام کرد+ فیلم ترامپ رسماً پایان جنگ غزه را اعلام کرد+ فیلم
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در واکنش به پرسش خبرنگاران، پایان رسمی جنگ غزه را تأیید کرد و گفت: «بله، جنگ اکنون رسماً به پایان رسیده است.»
بقائی: تصمیم درباره عدم حضور در نشست شرم‌الشیخ با سنجش همه جوانب اتخاذ شد+ فیلم بقائی: تصمیم درباره عدم حضور در نشست شرم‌الشیخ با سنجش همه جوانب اتخاذ شد+ فیلم
سخنگوی وزارت امور خارجه با اشاره به دعوت رسمی رئیس‌جمهور مصر از آقای پزشکیان برای حضور در نشست شرم‌الشیخ گفت: تمامی ابعاد موضوع در جلسات کارشناسی بررسی شد و تصمیم نهایی با هدف تأمین منافع ملی اتخاذ گردید.
ترامپ: گام بعدی ما صلح با ایران و برقراری آرامش در خاورمیانه است ترامپ: گام بعدی ما صلح با ایران و برقراری آرامش در خاورمیانه است
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور پیشین آمریکا، در گفت‌و‌گو با شبکه بلومبرگ اعلام کرد در صورت بازگشت به کاخ سفید، برنامه بعدی دولتش تحقق صلح با ایران و برقراری آرامش پایدار در خاورمیانه خواهد بود.
هواپیمای ترامپ در فلسطین اشغالی فرود آمد+ فیلم هواپیمای ترامپ در فلسطین اشغالی فرود آمد+ فیلم
هواپیمای رئیس‌جمهور آمریکا، دونالد ترامپ، دقایقی پیش در فلسطین اشغالی فرود آمد؛ این سفر در ادامه تحرکات اخیر واشنگتن برای پیگیری روند آزادی گروگان‌ها و بررسی اوضاع منطقه انجام می‌شود.
برگزیده
نایب قهرمانی علیرضا نصیری در مسابقات وزنه‌برداری قهرمانی جهان نایب قهرمانی علیرضا نصیری در مسابقات وزنه‌برداری قهرمانی جهان
علیرضا نصیری با کسب دو مدال نقره در دسته ۱۱۰ کیلوگرم رقابت‌های جهانی وزنه‌برداری به مدال نقره رسید
روسیه دو- ایران یک؛ هشدار در ولگوگراد روسیه دو- ایران یک؛ هشدار در ولگوگراد
تیم ملی فوتبال ایران در یکی از جدی‌ترین دیدارهای تدارکاتی خود در مسیر آماده‌سازی جام‌جهانی برابر تیم ملی روسیه در شرایطی نتیجه را واگذار کرد شاید به گواه آمار و ارقام کادر فنی تیم ملی اوضاع و احوال این تیم مساعد باشد، اما نتایج دیدارهای اخیر حکایتی متفاوت با ادعای آنها دارد.
صفحه خبر بالای تصاویر