کد خبر: ۱۴۸۶۱
تاریخ انتشار: ۱۷ فروردين ۱۴۰۲ - ۰۲:۰۴

خبر خوش و وعده قطعی رئیس کل بانک مرکزی

با برنامه‌ریزی منظمی که وجود دارد قطعا تورم در سال جاری به سطوح پایین تری هدایت می شود و رونق در بخش‌های تولیدی هم محقق خواهد شد.
خبر خوش و وعده قطعی رئیس کل بانک مرکزی

خبر خوش و وعده قطعی رئیس کل بانک مرکزی

مخاطب۲۴ : محمدرضا فرزین در دیدار نورزی با کارکنان بانک مرکزی با اشاره به نام گذاری سال جاری به عنوان «سال مهار تورم و رشد تولید» از سوی مقام معظم رهبری تصریح کرد: تحقق هدف مهار تورم در گرو کنترل نقدینگی، مهار افزایش هزینه‌های دولت و اتخاذ سیاست‌های مالی و خارجی مناسب است.

وی با بیان اینکه در زمینه تورم، نقش اصلی را بانک مرکزی عهده دار است، تاکید کرد: سالهاست تورم به موضوعی مزمن در اقتصاد ایران بدل شده است و تمام حاکمیت باید برای مهار آن کمک کنند. البته درباره نقدینگی هم معتقدیم که باید این شاخص بصورت هدفمند به سمت بازار‌های مولد هدایت شود تا آثار آن در مهار تورم و تحقق رشد تولید مشاهده شود.

 

رئیس‌کل بانک مرکزی با اشاره به دیدار شب گذشته مسئولان نظام با مقام معظم رهبری و تاکید معظم له نسبت به سیاست خارجی گفت: معتقدم سیاست خارجی مناسب به کارآمدی سیاست‌های اتخاذ شده در بازار ارز و پول و بهبود انتظارات تورمی کمک می‌کند و نمی‌توان این امر را نادیده گرفت ضمن اینکه در مهار تورم نیز به سیاست پولی و مالی مناسب نیاز داریم و در این باره ضروری است تأمین مالی دولت غیرتورمی باشد.

فرزین در ادامه با تاکید بر ضرورت اصلاح نظام بانکی تصریح کرد: عدم کفایت سرمایه، ناترازی ناشی از اضافه برداشت، مشکلات سهامداری و مدیریتی از جمله مشکلاتی است که عمده بانک‌ها سالهاست با آن مواجه هستند و می‌بایست در فرآیند اصلاح نظام بانکی، حساسیت و دقت و صراحت در برخورد را در دستور کار قرار داد تا کنترل نقدینگی و مهار تورم نیز بدست آید؛ بنابراین به طور جدی باید به مسائل بانک‌ها ورود کنیم و نظارت و مقررات گذاری لازم را داشته باشیم.

رئیس شورای پول و اعتبار با اشاره به راه‌انداری مرکز مبادله ارز و طلای ایران و نقش آفرینی این مرکز در حوزه منطقه‌ای و بین‌المللی گفت: این مرکز قطعا در ثبات اقتصادی و عمق بخشی به بازار ارز کشور، نقش بی بدیلی دارد و در آینده و با عبور از شرایط تحریم، ارتباطات در درون منطقه و در سطح بین الملل نیز افزایش می‌یابد و کارکرد مرکز مبادله ارز و طلای ایران نیز توسعه می‌یابد. هر چند این مرکز در شرایط تحریم نیز می‌تواند با استفاده از ابزار‌های ارزی روز موجود در دنیا به ایجاد ثبات در بازار ارز کمک کند.

وی با بیان اینکه ثبات در بازار ارز با دستور امکان پذیر نیست، تصریح کرد: در این باره باید از ابزار‌های مختلف استفاده کرد. بازار مبادله ارز و طلای ایران نیز با همین هدف راه اندازی شد و با سیاست‌های تثبیتی که مدنظر داریم قطعا می‌توانیم با استفاده از آن به چرخه معیوب افزایش نرخ ارز، نرخ تورم و ... خاتمه دهیم.

فرزین با تاکید بر نقش همکاری بانک مرکزی با سایر سازمان‌ها گفت: بانک مرکزی یکی از مهم‌ترین نهاد‌های اقتصادی در هر کشوری است و حتی در سیاست‌های مالی اثرگذار است و تصمیمات و سیاست‌های این بانک می‌تواند اثرات روزانه بر سایر بازار‌ها داشته باشد؛ لذا تصمیم گیری در بانک مرکزی امری سخت و حیاتی است.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی
انفجار کپسول هیدروژن در آزمایشگاه دانشکده مواد دانشگاه تهران باعث مرگ یک دانشجو و مصدومیت سه نفر دیگر شد؛ حادثه در محدوده امیرآباد رخ داد.
مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم
ویدئویی تازه از آفریقا نشان می‌دهد انسان‌ها با هم مهربانی و همزیستی شگفت‌انگیزی دارند؛ لحظه‌ای که گردشگران آن را «تفریح عادی در آفریقا» توصیف می‌کنند.
استقلال این بار زیر تیغ فیفا استقلال این بار زیر تیغ فیفا
فیفا پس از شکایت منتظر محمد، هافبک سابق عراقی استقلال، این باشگاه را به دو دوره محرومیت از نقل‌وانتقالات و پرداخت ۳۰ میلیارد تومان جریمه محکوم کرد.
معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد
وزارت خارجه روسیه اعلام کرد معاهده مشارکت راهبردی جامع میان ایران و روسیه که در ۱۷ ژانویه ۲۰۲۵ در مسکو امضا شد، از امروز به طور رسمی اجرایی می‌شود.
استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد
جمعی از نمایندگان مجلس با محوریت سمیه رفیعی، نماینده تهران، طرح استیضاح احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی را به دلیل ضعف مدیریتی و تهدید ثبات اقتصادی و اجتماعی کشور کلید زدند.
آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه
دولت آمریکا در ادامه حمایت‌های نظامی از اوکراین، تصمیم گرفته اطلاعات دقیق درباره زیرساخت‌های انرژی در عمق خاک روسیه را در اختیار کی‌یف قرار دهد تا برای حملات موشکی دوربرد استفاده شود.
ترکیه هم به ایران خنجر زد ترکیه هم به ایران خنجر زد
همزمان با بازگشت تحریم‌های بین‌المللی علیه ایران، دولت ترکیه اعلام کرد اموال و دارایی‌های ۲۰ فرد و ۱۸ نهاد ایرانی از جمله سازمان انرژی اتمی و بانک سپه را مسدود کرده است.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر