کد خبر: ۱۴۸۶
تاریخ انتشار: ۱۹ دی ۱۳۹۹ - ۱۳:۰۰
جین بوتز سه ماه خانه نشین شد

آغاز امپراطوری بیرانوند در ژوپیر لیگ

با مصدومیت جین بوتز از ناحیه مچ پا، علیرضا بیرانوند فرصت این را دارد تا در قامت گلر شماره یک آنتورپ ظاهر شود.
به گزارش ورزش سه، پس از این که ایوان لکو از مسند هدایت آنتورپ کنار گذاشته بود و فرانکی ورکاترن بلژیکی هدایت این تیم را برعهده گرفت، حالا مهم ترین اتفاق در حوزه این باشگاه قرمزپوش، مصدومیت دروازه بان فرانسوی این تیم است.

 آن‌طور که جین بوتز در اینستاگرامش و رسانه های بلژیکی در خروجی خود نوشته‌اند، آسیب دیدگی این بازیکن از ناحیه مچ پاست. هنوز کادر پزشکی آنتورپ مشخص نکرده که وی چند بازی را از دست می‌دهد اما NeiusBlad پیش بینی می‌کند که این مصدومیت حدود دو تا سه ماه این دروازه‌بان خوش استایل را خانه نشین کند

بیرانوند

جین بوتز زمانی به آنتورپ پیوست که علیرضا بیرانوند به خاطر مشکلات ناشی از ویروس کرونا در ایران مانده بود و نمی‌توانست به بلژیک برود. بنابراین مدیران باشگاه رویال آنتورپ تصمیم گرفتند که او را جذب کنند تا مشکلی در ابتدای ژوپیر لیگ نداشته باشند. حضور بیرانوند یک روز مانده به آغاز فصل جدید هم سبب نشد تا وی گلر شماره یک شود و دروازه بان تیم ملی ایران از روی سکو و سپس نیمکت کار را دنبال کرد.

بیرانوند در یک بازی لیگ برتری و یک دیدار لیگ اروپا مقابل تاتنهام فرصت بازی پیدا کرد و باوجود سیوهای پرتعداد و نمایش قابل قبول، رضایت ایوان لکو را جلب نکرد. به طوری که سرمربی این تیم به انتقاد از بیرانوند پرداخت تا اوضاع برای او پیچیده شود.

 بیرانوند

اما حالا خانه نشینی سه ماهه دروازه بان اهل فرانسه احتمالا بیرانوند را به قفس توری آنتورپ می‌فرستد و به قول رسانه های بلژیکی، سبب می‌شود تا «امپراطوری بیرانوند آغاز شود.»

در فهرست این تیم البته نام داور ماتیاس دروازه بان ۲۱ ساله اهل کرواسی هم دیده می‌شود اما بعید است که فرانکی ورکاترن بیرانوند ۲۸ ساله باتجربه حضور در جام جهانی را کنار بگذارد و به این کار جوان میدان بدهد.

 رویال آنتورپ در هفته های آتی با میشلن، لومل، خنت و سرکل بروژ بازی دارد و طرفداران ایرانی بی تاب تماشای نمایش بیرانوند هستند؛ نمایشی که باید امیدوار بود به کلین شیت های متوالی ختم شوند.



آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
بعد از ١٢ سال، تیم ملی کشتی آزاد ایران قهرمان جهان شد بعد از ١٢ سال، تیم ملی کشتی آزاد ایران قهرمان جهان شد
تیم ملی کشتی آزاد ایران در رقابت‌های کشتی آزاد قهرمان جهان ۲۰۲۵ که در زاگرب کرواسی در حال برگزاری است موفق شد یک روز زودتر، بالاتر از آمریکا به عنوان قهرمانی زودهنگام جهان دست یابد.
متن سخنرانی رئیس جمهور در نشست سران کشورهای عربی اسلامی دوحه قطر متن سخنرانی رئیس جمهور در نشست سران کشورهای عربی اسلامی دوحه قطر
مسعود پزشکیان، رئیس جمهور کشورمان در نشست اضطراری سران کشورهای اسلامی و اتحادیه عرب، حمله اخیر رژیم صهیونیستی به دوحه را تروریسم آشکار و نقض اصول دیپلماتیک دانست و خواستار اتحاد و وحدت امت اسلامی شد
دیدگاه محمد درویش در خصوص ترویج فرهنگ دوچرخه سواری دیدگاه محمد درویش در خصوص ترویج فرهنگ دوچرخه سواری
درویش فعال محیط زیست به مناسبت روز بدون خودرو، بیان کرد امیدوارم روزی برسد که حداقل ۱۰ درصد حمل و نقل شهری با دوچرخه انجام شود
جشن بزرگ منتقدان و نویسندگان سینمایی ایران + عکس جشن بزرگ منتقدان و نویسندگان سینمایی ایران + عکس
پانزدهمین جشن منتقدان و نویسندگان سینمای ایران شامگاه شنبه هشتم شهریور ۱۴۰۴در تالار قلم کتابخانه ملی ایران برگزار شد
قربانیان جدید پرونده شیطان لویزان قربانیان جدید پرونده شیطان لویزان
پرونده «شیطان لویزان» که با ۹ شاکی و روایت‌های هولناکشان افکار عمومی را شوکه کرده، همچنان در پیچ‌وخم دادگاه‌ها گرفتار است
فروکش اعتراضات نپال؛ سوشیلا کارکی نخست‌وزیر شد فروکش اعتراضات نپال؛ سوشیلا کارکی نخست‌وزیر شد
با کاهش اعتراضات خیابانی در نپال، قاضی پیشین و چهره برجسته سیاسی، سوشیلا کارکی، به عنوان نخست‌وزیر موقت این کشور منصوب شد.
شایعات سکته مغزی ترامپ شدت گرفت شایعات سکته مغزی ترامپ شدت گرفت
تصاویر تازه از حضور ترامپ در سالگرد ۱۱ سپتامبر با نشانه‌هایی از افتادگی صورت، موجی از گمانه‌زنی‌ها درباره سکته مغزی جزئی او برانگیخت.
برگزیده
بعد از ١٢ سال، تیم ملی کشتی آزاد ایران قهرمان جهان شد بعد از ١٢ سال، تیم ملی کشتی آزاد ایران قهرمان جهان شد
تیم ملی کشتی آزاد ایران در رقابت‌های کشتی آزاد قهرمان جهان ۲۰۲۵ که در زاگرب کرواسی در حال برگزاری است موفق شد یک روز زودتر، بالاتر از آمریکا به عنوان قهرمانی زودهنگام جهان دست یابد.
شرایط استقلال از سال گذشته بهتر است شرایط استقلال از سال گذشته بهتر است
حجت نظری: استقلال امسال شرایط بهتری دارد؛ در شرایط سخت، فوتبال دلخوشی مردم است و امیدوار هستم استقلال به قهرمانی و همچنین ستاره سوم برسد.
توضیحات باشگاه در خصوص آخرین وضعیت مصدومیت محمد عمری توضیحات باشگاه در خصوص آخرین وضعیت مصدومیت محمد عمری
در حال حاضر بازیکن زیر نظر پزشک و فیزیوتراپیست تیم، برنامه‌های تمرین و فیزیوتراپی را دنبال می‌کند و کادر فنی همه روزه در جریان روند کار قرار می‌گیرد
صفحه خبر بالای تصاویر