کد خبر: ۱۴۸۴۸
تاریخ انتشار: ۱۶ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۹:۲۷

رونمایی منصوریان از پیشنهاد تاریخی به باشگاه فولاد!

سرمربی فولاد توضیحات کاملی در خصوص برنامه‌های خود برای باشگاه فولاد ارائه کرد.
رونمایی منصوریان از پیشنهاد تاریخی به باشگاه فولاد!

رونمایی منصوریان از پیشنهاد تاریخی به باشگاه فولاد!

مخاطب۲۴ : علیرضا منصوریان، سرمربی تیم فوتبال فولاد خوزستان، در نشست خبری پیش از بازی برابر نساجی حاضر شد.

 
منصوریان در ابتدا گفت: "عید را به تمام مردم استان خوزستان و ایرانیان سراسر جهان تبریک می‌گویم و از خداوند برای آن‌ها آرامش، آسایش، عاقبت به خیری و سلامتی آرزو دارم و امیدوارم هر کجا که هستند در آرامش کامل باشند. به کاروان نساجی مازندران خوشامد می‌گویم. یادی کنم از نادر دست‌نشان، خدا رحمتش کند. امیدوارم ساعات و ایام خوبی در اهواز داشته باشند و میزبان بسیار خوبی برایشان باشیم. در مورد بازی کاملا نساجی را می‌شناسیم. ۱۰ بازی آن‌ها را آنالیز کردیم. در سال جدید سبک آنالیز خود را عوض کردیم. کل اعضای کادر فنی تک تک می‌نشینند بازی‌ها را آنالیز می‌کنند، من جمله خود من و گروه آنالیز و ریپورت کامل را می‌آورند. از معدود تیم‌هایی هستیم که کاملا تقسیم‌شده کار می‌کنیم. اگر کادر فنی در تیم ماست، کاملا ابزاری استفاده می‌کنیم و همه ورود می‌کنیم. بازی سختی خواهد بود، هم نساجی هفته سختی پشت سر گذاشته و هم ما. فارغ از دو برد جلوی ملوان و پیکان، هفته‌های بسیار سختی را هم هواداران گذرانده‌اند، هم باشگاه. انتظاری که باشگاه داشته به آن نرسیده‌اند، امیدواریم بهترین نتایج را بگیریم و بهترین کیفیت را نشان دهیم و با بچه‌ها قول و قرار گذاشتیم همه بازی‌ها را مثل بازی جام حذفی بدانند. با توجه به اینکه شش بازی دیگر داریم، باید بتوانیم شرایط خوبی داشته باشیم و حریفان امتیازات کافی را از دست بدهند تا به آن‌ها برسیم. در مجموع اگر سوالی هست در خدمت هستم. "

منصوریان در پاسخ به سوالی پیرامون مصدومان تیم گفت: "ما سوگیتا را در بازی قبل بازی دادیم، در شرایطی که در نظر داشتم باویه را بازی دهم و نمی‌دانم قبلا چقدر بازی کرده، ولی ضربه به توپش نمایی از مبعلی را دارد و فوق العاده در کاشته می‌تواند به ما کمک کند و خواستیم در بیست دقیقه آخر به او بازی دهیم. ولی خواستم تکلیف ما با سوگیتا مشخص شود و او را بازی دادیم. با احترامی که برای بازیکنان خارجی قائلم، ولی وقتی به داخل کشور می‌آیند باید به بچه‌های ما تجربه‌ای که دارند را اضافه کنند. متاسفانه در سوگیتا و الکس این‌ها را ندیدم. با گزارشی که از تیم پزشکی گرفتم دیدم امکان‌پذیر نیست روی آن‌ها برنامه‌ریزی بلندمدت کنیم. برای همین فکر می‌کنم سخت در شرایط بیست نفر هم جا داشته باشند. مثل بازی قبل الکس را در بیست نفر نداریم، احتمال اینکه سوگیتا در این لیست باشد بسیار پایین است، چون من می‌خواهم با تمام توانم بازی کنم و وقتی می‌بینم جوان من مثل باویه، زورمند، نجاریان و همه با تمام وجود کار می‌کنند، خودم زاییده این اتفاقم وقتی جوان خوبی بودم به من نگاه کردند و شدم علیرضا منصوریان. جوانان خوبی داریم که آکادمی تولید کرده و انشاالله بتوانیم این شش بازی را طوری ببریم جلو که برنامه‌های سه ساله، پنج ساله و ده ساله که برای باشگاه دادم را بی‌نیاز کنیم. ما روی گنج خوابیدیم بعد از جای دیگر بازیکن می‌آوریم. به شرطی باید بیاوریم که تک ستاره باشند. دیروز هم جلسه بسیار مهم سه ساعته با دکتر مهدی‌پور و آقای بختیاری‌زاده داشتیم و دیگر کسانی که در لیگ برتر بازی کردند و امروز سرمربی هستند. ما در این جلسه به نکات مشترک بسیار خوبی رسیدیم، چون من چهار سال در تیم ملی المپیک بودم و در استقلال آکادمی بسیار خوبی راه انداختم و بعد از من آمدند همان مسیر را رفتند و خوب کار را بردند، جلو، چون دغدغه من آکادمی است. گفتم نتایج برای من مهم نیست، خروجی مهم است و حداقل باید ده حزباوی در انتهای فصل داشته باشم. در برنامه‌ای هم که دادم، گفتم سه ساله می‌توانیم جدا شویم از لیگ ایران و در سطح آسیا با آکادمی خود حرف داشته باشیم برای زدن. دویستمین آکادمی در جهان هستیم، ولی در سه سال آینده می‌توانیم صدمین باشیم و سال پنجم باید شاهراه ترانسفر مارکت از خوزستان رد شود. برنامه‌های غذایی و لجستیک داریم. اولین مسئله بحث غذایی است که به توافق رسیدیم. دومین مسئله بحث لجستیک است، چون بچه‌های فوتبال معمولا فقیر هستند و از جا‌های ضعیف می‌آیند. به نزدیک‌ترین میدانی که می‌رسند، وسیله نقلیه باشد، شام و نهار را بخورند و راهی استراحت شوند. زبان دوم در خوزستان عربی است و اکثرا چه لرها، چه فارس‌ها در این شهر زبان عربی را می‌فهمند و خب عرب‌ها که صحبت می‌کنند، زبان اصلی را بگذاریم انگلیسی که وقتی بچه وارد فرودگاه فرانکفورت می‌شود، بداند چه کار باید بکند.

بحث احداث دانشگاه علمی-کاربردی برای بچه‌های جوان ما، چون قانون در مجلس اجازه می‌دهد تا ۲۸ سال از بچه‌ها استفاده کنیم، یک دانشگاه علمی-کاربردی برای بچه‌های خودمان بزنیم تا آن‌ها را حفظ کنیم و موضوع پنجم بودجه آکادمی است که باید در بدترین حالت، یک‌دهم بودجه باشگاه باشد. البسه‌ای که تن من است و آرم فولاد را دارد، باید تن بازیکن نونهال من هم باشد. غذایی که در هتل فردوس باشگاه می‌خورم، بازیکن آکادمی هم بخورد. وقتی با کادر خود به استادیوم نگاه می‌کنیم، حیف است که این عظمت بدون استعداد بماند. بهترین جلسه‌ای که در پانزده سال مربیگری خود داشتم، جلسه دیروز با اکیپ اکادمی بود تا چیز‌هایی که در ذهن من بود، عملیاتی شود. در نفت با کمترین امکانات ده تا استعداد را پرورش دادیم، ولی اینجا به امید خدا حداقل سالی ۱۵ تا ۲۰ استعداد معرفی کنیم. مصدوم ما هم اشکان دژاگه است که برخورد بسیار شدیدی در تمرین داشت. دلفی را هم به خاطر کارت بازی نداریم و عارف آقاسی هم به استراحت احتیاج دارد. "

منصوریان درمورد عارف آقاسی و شرایطش گفت: "از امیرخان خواهش کردم با توجه به اینکه یک نمای خیلی خوبی از او در مقابل فیصلی و الهلال و ملوان دیدم دعوتش کند که خودش گفت در لیست من بوده. ولی بعدش یک روند نزولی داشت و با بزرگتر‌های تیم و کادر فنی با او جلسه گذاشتم تا به شرایط خوبش برسد. خیلی می‌تواند کمک کند و باید در تمرینات و بازی‌ها هر روز یک امتحان برای خود بگذارد. به جوان‌های تیم گفتم هرروز بعد از تمرین یا بازی با خود فکر کنند که چه عملکرد مثبتی داشتند. صرفا ما نمی‌توانیم تمرین بگذاریم. باید ذهن آماده و برنده داشته باشند. "
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
فوری؛ وقوع زلزله در تهران فوری؛ وقوع زلزله  در تهران
لحظاتی پیش زمین لرزه ای شدید تهران را لرزاند. این زلزله در غرب تهران به وضوح احساس شد
انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی
انفجار کپسول هیدروژن در آزمایشگاه دانشکده مواد دانشگاه تهران باعث مرگ یک دانشجو و مصدومیت سه نفر دیگر شد؛ حادثه در محدوده امیرآباد رخ داد.
مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم
ویدئویی تازه از آفریقا نشان می‌دهد انسان‌ها با هم مهربانی و همزیستی شگفت‌انگیزی دارند؛ لحظه‌ای که گردشگران آن را «تفریح عادی در آفریقا» توصیف می‌کنند.
استقلال این بار زیر تیغ فیفا استقلال این بار زیر تیغ فیفا
فیفا پس از شکایت منتظر محمد، هافبک سابق عراقی استقلال، این باشگاه را به دو دوره محرومیت از نقل‌وانتقالات و پرداخت ۳۰ میلیارد تومان جریمه محکوم کرد.
معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد
وزارت خارجه روسیه اعلام کرد معاهده مشارکت راهبردی جامع میان ایران و روسیه که در ۱۷ ژانویه ۲۰۲۵ در مسکو امضا شد، از امروز به طور رسمی اجرایی می‌شود.
استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد
جمعی از نمایندگان مجلس با محوریت سمیه رفیعی، نماینده تهران، طرح استیضاح احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی را به دلیل ضعف مدیریتی و تهدید ثبات اقتصادی و اجتماعی کشور کلید زدند.
آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه
دولت آمریکا در ادامه حمایت‌های نظامی از اوکراین، تصمیم گرفته اطلاعات دقیق درباره زیرساخت‌های انرژی در عمق خاک روسیه را در اختیار کی‌یف قرار دهد تا برای حملات موشکی دوربرد استفاده شود.
برگزیده
ناامیدکننده، استقلال صفر - المحرق یک ناامیدکننده، استقلال صفر - المحرق یک
در پایان دومین مسابقه آسیایی استقلال در لیگ قهرمانان دو هواداران نتوانستند خشم خود را پنهان کنند و به تندی از خجالت بازیکنان و کادر فنی استقلال در آمدند
به بهانه هشتادمین زادروز علی پروین به بهانه هشتادمین زادروز علی پروین
علی پروین همین امروز شمع ۷۹ سالگی را فوت کرده و نسل امروز فوتبال کمتر خبر دارد که او چه چرا مهمترین چهره تاریخ این باشگاه است
مراسم توپ طلای ۲۰۲۵، برنده توپ طلا مشخص شد مراسم توپ طلای ۲۰۲۵، برنده توپ طلا مشخص شد
مراسم توپ طلای فرانس فوتبال به انتخاب برترین‌های فوتبال جهان اختصاص دارد، برنده توپ طلا را ۱۸۰‏‎ ‎روزنامه‌نگار از ۱۰۰ کشور برتر رده‌بندی فیفا ‏انتخاب می‌کنند
صفحه خبر بالای تصاویر