کد خبر: ۱۴۸۰۳
تاریخ انتشار: ۱۶ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۰:۳۵

سرویس جستجوگر تلفن مشاغل ۱۱۸ در سامانه‌ی مخابرات من راه اندازی شد

سرویس جستجوگر تلفن مشاغل ۱۱۸ در سامانه‌ی مخابرات من (my.tci.ir برای مشترکین قابل بهره برداری شد.
سرویس جستجوگر تلفن مشاغل ۱۱۸ در سامانه‌ی مخابرات من راه اندازی شد

سرویس جستجوگر تلفن مشاغل ۱۱۸ در سامانه‌ی مخابرات من راه اندازی شد

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از اداره کل ارتباطات و امور بین الملل شرکت مخابرات ایران :شرکت مخابرات ایران به عنوان بزرگترین اپراتور حوزه ارتباطات، خدمات متعدد در زمینه تلفن ثابت و اینترنت به مشترکین خود ارائه می‌کند. بر این اساس سرویس جستجوگر تلفن مشاغل ۱۱۸ در سامانه‌ی مخابرات من (my.tci.ir برای مشترکین قابل بهره برداری شد.

همچنین سامانه مخابرات من به عنوان یک ابزار نوین در جهت کاهش خدمات حضوری و نیل به ارائه خدمات غیرحضوری طراحی و در اختیار مشترکین شرکت مخابرات ایران قرار گرفته است.

این خبر می‌افزاید: با استفاده از این سرویس می‌توانید خطوط تلفن ثابت خود را مدیریت کنید و از خدماتی مانند امکان دریافت ریز مکالمات، ثبت نام اینترنت، خرید بسته‌های اینترنت پرسرعت، خرید خط تلفن، مدیریت سرویس‌های ویژه خطوط ثابت، پرداخت قبوض استفاده کرد.
همچنین علاوه بر خدمات مطرح شده، در صورت نیاز به دسترسی به تلفن‌های مشاغل و تلفن‌های ضروری می‌توانیم با وارد کردن نام استان مورد نظر و گروه‌های شغلی که در سامانه مشخص شده است، تلفن تماس و آدرس شغل مورد نظر را به سهولت دسترسی پیدا کرد.

نمایش اطلاعات کارت‌های تلفن همگانی همراه با نمایش موجودی، گزارش شارژ، گزارش تماس‌ها و امکان شارژ کارت و همچنین خدمات درخواست ردیابی مزاحم، خرید خط تلفن، اعلام خرابی تلفن، سرویس‌های ویژه، دریافت ریز مکالمات و اطلاع از وضعیت سرویس ارزش افزوده خط تلفن و نمایش لیست محصولات ارزش افزوده همراه با امکان فعال سازی سرویس نیز از دیگر امکانات سرویس جستجو گر تلفن مشاغل ۱۱۸ است.

گفتنی ست، پشتیبانی این سرویس با شرکت شسکام و از طریق شماره گیری ۲۰۲۰ کلید ۶ است.

 
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد
سخنگوی جبهه اصلاحات با انتقاد از تندرو‌ها گفت: حمید رسایی باید درباره دلایل ردصلاحیت در ادوار گذشته توضیح دهد و پاسخگوی عملکرد خود باشد.
برگزیده
طارمی در آستانه پیوستن به NFC طارمی در آستانه پیوستن به NFC
در حالی که رسانه‌های ایتالیایی توجه ویژه‌ای به مهدی طارمی دارند، گزارش‌ها حاکی از آن است که اون تصمیم خود را برای فصل آینده اش گرفته است.
نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه
تحقیقات قضایی در ترکیه پرده از نفوذ گسترده سایبری به اطلاعات شخصی و طبقه‌بندی‌شده ۱۷ نهاد دولتی از جمله سازمان اطلاعات و امنیت این کشور برداشت. تنها این سازمان، شاکی رسمی پرونده معرفی شده است.
ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد
با اینکه خودروسازان به‌تازگی موفق شدند مجوز افزایش قیمت محصولاتشان را بگیرند، اما به نظر می‌رسد این افزایش نه‌تنها رضایت آنها را جلب نکرده، بلکه حالا یکی از بزرگ‌ترین خودروسازان کشور پای شکایت به میان آورده است.
صفحه خبر بالای تصاویر