کد خبر: ۱۴۸۰۳
تاریخ انتشار: ۱۶ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۰:۳۵

سرویس جستجوگر تلفن مشاغل ۱۱۸ در سامانه‌ی مخابرات من راه اندازی شد

سرویس جستجوگر تلفن مشاغل ۱۱۸ در سامانه‌ی مخابرات من (my.tci.ir برای مشترکین قابل بهره برداری شد.
سرویس جستجوگر تلفن مشاغل ۱۱۸ در سامانه‌ی مخابرات من راه اندازی شد

سرویس جستجوگر تلفن مشاغل ۱۱۸ در سامانه‌ی مخابرات من راه اندازی شد

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از اداره کل ارتباطات و امور بین الملل شرکت مخابرات ایران :شرکت مخابرات ایران به عنوان بزرگترین اپراتور حوزه ارتباطات، خدمات متعدد در زمینه تلفن ثابت و اینترنت به مشترکین خود ارائه می‌کند. بر این اساس سرویس جستجوگر تلفن مشاغل ۱۱۸ در سامانه‌ی مخابرات من (my.tci.ir برای مشترکین قابل بهره برداری شد.

همچنین سامانه مخابرات من به عنوان یک ابزار نوین در جهت کاهش خدمات حضوری و نیل به ارائه خدمات غیرحضوری طراحی و در اختیار مشترکین شرکت مخابرات ایران قرار گرفته است.

این خبر می‌افزاید: با استفاده از این سرویس می‌توانید خطوط تلفن ثابت خود را مدیریت کنید و از خدماتی مانند امکان دریافت ریز مکالمات، ثبت نام اینترنت، خرید بسته‌های اینترنت پرسرعت، خرید خط تلفن، مدیریت سرویس‌های ویژه خطوط ثابت، پرداخت قبوض استفاده کرد.
همچنین علاوه بر خدمات مطرح شده، در صورت نیاز به دسترسی به تلفن‌های مشاغل و تلفن‌های ضروری می‌توانیم با وارد کردن نام استان مورد نظر و گروه‌های شغلی که در سامانه مشخص شده است، تلفن تماس و آدرس شغل مورد نظر را به سهولت دسترسی پیدا کرد.

نمایش اطلاعات کارت‌های تلفن همگانی همراه با نمایش موجودی، گزارش شارژ، گزارش تماس‌ها و امکان شارژ کارت و همچنین خدمات درخواست ردیابی مزاحم، خرید خط تلفن، اعلام خرابی تلفن، سرویس‌های ویژه، دریافت ریز مکالمات و اطلاع از وضعیت سرویس ارزش افزوده خط تلفن و نمایش لیست محصولات ارزش افزوده همراه با امکان فعال سازی سرویس نیز از دیگر امکانات سرویس جستجو گر تلفن مشاغل ۱۱۸ است.

گفتنی ست، پشتیبانی این سرویس با شرکت شسکام و از طریق شماره گیری ۲۰۲۰ کلید ۶ است.

 
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
دهه‌ی دهم زندگی وودی آلن مبارک! دهه‌ی دهم زندگی وودی آلن مبارک!
وودی الن بزرگ امروز ۹۰ ساله شد، فیلمسازی که بیانگر انسان‌ها در عصر مدرن است و بخاطر برنامه نوازندگی جاز به مراسم اسکار و گرفتن اسکار فیلم آنی‌هال نرفت، چون همزمان بود!
صدور حکم غیابی برای جعفر پناهی، برنده نخل طلای کن صدور حکم غیابی برای جعفر پناهی، برنده نخل طلای کن
جعفر پناهی فیلمساز مطرح کشور و برنده جایزه نخل طلای کن به دلیل فعالیت تبلیغی علیه نظام بار دیگر به حبس و ممنوعیت خروج از کشور آن هم به صورت غیابی محکوم شده است.
اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا
وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: حساب مشمولین مرحله اول طرح یسنا شامل سرپرستان خانوار ۳ دهک اول درآمدی دارای مادر باردار و فرزند شیرخوار (زیر ۲سال) از ۱۰ آذر شارژ می‌شود.
تحول شگفت انگیز گوگل مپ با هوش مصنوعی جمنای تحول شگفت انگیز گوگل مپ با هوش مصنوعی جمنای
گوگل به‌زودی با ادغام جمنای در گوگل مپس، تجربه مسیریابی را متحول خواهد کرد و قابلیت‌های هوش مصنوعی جدیدی را به این اپلیکیشن محبوب اضافه می‌کند.
سهمیه بنزین خودرو‌های نوشماره سهمیه بنزین خودرو‌های نوشماره
مصوبه حذف سهمیه بنزین خودرو‌های نوشماره، یکی از مهم‌ترین بحث‌های کارگروه بنزینی دولت است و ممکن است این مصوبه، باعث افت خریدوفروش خودروهای صفر کیلومتر در بازار شود.
برخورد شهاب‌سنگ به کدام مناطق زمین محتمل تر است؟ برخورد شهاب‌سنگ به کدام مناطق زمین محتمل تر است؟
دانشمندان در پژوهشی تازه مسیر احتمالی برخورد اجرام بین‌ستاره‌ای با زمین را شناسایی کرده‌اند؛ یافته‌ای که نشان می‌دهد این مهمانان فراخورشیدی بیشتر از نزدیکی استوا عبور می‌کنند و در زمستان شانس بیشتری برای برخورد دارند. با این حال، فعلاً زمین از خطر دور است.
توضیحات حمید درخشان در مورد دربی ۸ تایی! + فیلم توضیحات حمید درخشان در مورد دربی ۸ تایی! + فیلم
حمید درخشان پیشکسوت پرسپولیس با حضور در استودیو مخاطب۲۴ در خصوص خاطرات خود از دربی‌های برگزارشده و آمار درخشان خود از دربی صحبت کرد
برگزیده
هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد! هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد!
با چند توییت، یک برنامه مورد توجه جوانان تعطیل شد؛ این اتفاقی است که برای رویداد «هفته دیزاین تهران» در دانشکده هنر‌های زیبای دانشگاه تهران رخ داد.
مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان
در سال‌های اخیر، با رشد فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، نیاز به اتصال پرسرعت و پایدار به اینترنت بیش از پیش احساس می‌شود. پروژه مهاجرت از کابل مسی به فیبر نوری (سوآپ)، پاسخ به این نیازهاست و با اجرای آن، زیرساخت‌های ارتباطی کشور به‌طور اساسی به‌روز خواهد شد
کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده
مدیرکل درمان ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به کاهش منابع تأمین مواد اولیه دارو‌های مخدر، از جمله دارو‌های مورد استفاده در درمان سرطان، درد‌های مزمن و اعتیاد، اعلام کرد که شرکت‌های دارویی با مشکلات جدی مواجه شده‌اند
صفحه خبر بالای تصاویر