کد خبر: ۱۴۷۹۰
تاریخ انتشار: ۱۶ فروردين ۱۴۰۲ - ۰۷:۵۹
مدیرعامل بانک سینا در دیدار نوروزی همکاران:

اجرای صحیح طرح راهبردی کسب‌وکار بانک سینا از مهم‌ترین اولویت‌های سال جاری است

مدیرعامل بانک سینا مهم‌ترین اولویت سال ۱۴۰۲ این بانک را اجرای صحیح طرح راهبردی کسب‌وکار عنوان کرد.
اجرای صحیح طرح راهبردی کسب‌وکار بانک سینا از مهم‌ترین اولویت‌های سال جاری است

اجرای صحیح طرح راهبردی کسب‌وکار بانک سینا از مهم‌ترین اولویت‌های سال جاری است

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بانک سینا:غلامرضا فتحعلی در دیدار نوروزی با اعضای هیئت‌مدیره، معاونین، مدیران و رؤسای ادارات این بانک ضمن تبریک سال نو و آرزوی قبولی طاعات در ماه مبارک رمضان، از تلاش‌های بی‌وقفه همکاران در تحقق اهداف سال ۱۴۰۱ قدردانی کرد.

وی در تشریح رویکرد‌های اصلی بانک سینا در سال جاری اظهار داشت: اجرای طرح راهبردی کسب‌وکار، استقرار نظام جدید بودجه‌ریزی و تلاش برای کاهش بهای تمام‌شده پول، رشد منابع، مدیریت هزینه‌ها و سودآوری بیشتر از مهم‌ترین اولویت‌های پیش روی بانک در سال ۱۴۰۲ است.

از طرح راهبردی کسب‌وکار بانک سینا اسفندماه سال گذشته رونمایی شد که بر اساس آن، در یک دوره سه ساله، نظام کسب‌وکاری این بانک متناسب با تغییرات حوزه اقتصاد، تغییر کرده و سهم بازار و سودآوری بانک سینا به طور قابل توجهی افزایش خواهد یافت. در این طرح توجه ویژه‌ای به الگو‌های جدید بانکداری و استفاده از فناوری‌های نوین در ارائه خدمات به مشتریان صورت گرفته است.

مدیرعامل بانک سینا در ادامه با ترسیم وضعیت اقتصادی کشور و تبعات آن بر صنعت بانکداری، گزارشی از عملکرد بانک سینا در سال گذشته ارائه کرد و گفت: سال گذشته توانستیم تا پایان بهمن‌ماه، اهداف بودجه تعیین‌شده را محقق کنیم که دستاورد مهم همکاران بوده است.

وی با اشاره به سهم منابع ارزان‌قیمت از کل منابع بانک گفت: سهم منابع ارزان‌قیمت بانک در سال گذشته به ۳۲ درصد از کل منابع رسیده است که امیدواریم این روند رو به رشد در سال جاری نیز ادامه یابد.

فتحعلی رشد منابع بانک را در سال گذشته ۲۷ درصد عنوان کرد و افزود: در این میان در بخش سپرده‌های قرض‌الحسنه نیز رشد ۵۵ درصدی را تجربه کردیم.

فتحعلی تصریح کرد: از نظر مطالبات غیرجاری در سیستم بانکی جزو بانک‌های دارای کمترین میزان مطالبات معوق هستیم.

وی عملکرد گروه مالی بانک را مطلوب عنوان کرد و اظهار داشت: قیمت سهام بانک در بازار سرمایه ۶۱ درصد رشد داشته که بیش از بازدهی بورس و متوسط بازده گروه بانکی‌ها در سال گذشته بوده است.

مدیرعامل بانک سینا اظهار امیدواری کرد بانک سینا در سال جدید با خلق ارزش‌های بیشتر و اتخاذ تدابیر و تصمیمات مقتضی، با همت، تلاش وهمدلی یکایک همکاران به اهداف مدنظر دست یابد.

 
برچسب ها: بانک سینا
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
حیات از یک راکتور هسته‌ای در زمین آغاز شد حیات از یک راکتور هسته‌ای در زمین آغاز شد
دانشمندان ادعا می‌کنند میلیاردها سال پیش از پیدایش انسان، یک راکتور هسته‌ای در زمین وجود داشته که احتمالاً آغاز حیات بوده است. این ادعای جنجالی، نظریه‌های رایج در مورد آغاز حیات را به چالش می‌کشد.
اگر اسرائیل باشد، یوروویژن ۲۰۲۶ را تحریم می‌کنیم اگر اسرائیل باشد، یوروویژن ۲۰۲۶ را تحریم می‌کنیم
با تشدید بحران غزه، ایرلند و هلند اعلام کردند در صورت حضور اسرائیل، از یوروویژن ۲۰۲۶ کناره‌گیری خواهند کرد و فشار بر اتحادیه اروپا افزایش یافته است.
حمله اسرائیل به دوحه: غافلگیری واشنگتن و عربستان حمله اسرائیل به دوحه: غافلگیری واشنگتن و عربستان
اسرائیل با پرتاب موشک از دریای سرخ، نشست رهبران حماس در دوحه را هدف قرار داد و حتی با سامانه‌های پدافندی آمریکا و قطر عبور کرد.
اسرائیل: برنامه هسته‌ای ایران پس از جنگ ۱۲ روزه نابود نشده اسرائیل: برنامه هسته‌ای ایران پس از جنگ ۱۲ روزه نابود نشده
به گزارش منابع اسرائیلی، حملات هوایی ۱۲ روزه علیه برنامه هسته‌ای ایران نتوانسته آن را نابود کند؛ ایران همچنان مواد و تخصص فنی لازم را در اختیار دارد.
حمایت قاطع سازمان ملل از تشکیل کشور مستقل فلسطین حمایت قاطع سازمان ملل از تشکیل کشور مستقل فلسطین
مجمع عمومی سازمان ملل با ۱۴۲ رأی موافق، پیش‌نویس قطعنامه‌ای در حمایت از تشکیل کشور فلسطین را تصویب کرد؛ گامی مهم در روند تحقق خواست تاریخی ملت فلسطین.
ما همه با هم هستیم، حتی اگر دگرگون فکر کنیم ما همه با هم هستیم، حتی اگر دگرگون فکر کنیم
اشک‌های ستاره اسکندری برای ترانه علیدوستی، باران کوثری، هنگامه قاضیانی، پانته‌آ بهرام و شقایق دهقان
انقلابی در درمان پوکی استخوان انقلابی در درمان پوکی استخوان
راهی برای تقویت استخوان‌ها در طول عمر کشف شده است که می‌تواند انقلابی در درمان پوکی استخوان ایجاد کند. این کشف نویدبخش دارویی جدید با عوارض جانبی کمتر است.
برگزیده
نظر معاونت عمومی وزارت صمت در خصوص سرمایه گذاری خارجی نظر معاونت عمومی وزارت صمت در خصوص سرمایه گذاری خارجی
ابراهیم شیخ در گفت‌و‌گو با مخاطب ۲۴: سرمایه‌گذاری خارجی در صنعت ایران با موانع حقوقی، بانکی و ریسک بالا روبه‌روست؛ وزارت صمت بر حل مشکلات موجود و جذب سرمایه‌های استراتژیک تمرکز دارد.
عرضه بنزین ویژه وارداتی؛ سهمیه‌های قبلی تغییر نمی‌کند عرضه بنزین ویژه وارداتی؛ سهمیه‌های قبلی تغییر نمی‌کند
بنزین سوپر از راه می‌رسد: وعده یا خیال؟ رقابت بخش خصوصی و سهمیه‌های دولتی؛ کدام یک پیروز میدان خواهد بود؟
گسترش مراودات تجاری با تاکید بر دیپلماسی اقتصادی گسترش مراودات تجاری با تاکید بر دیپلماسی اقتصادی
ابراهیم شیخ، معاون صنایع عمومی وزارت صمت در گفت‌و‌گو با مخاطب۲۴ بر لزوم استفاده ازظرفیت بریکس، اوراسیا برای گسترش مراودات تجاری تاکید نمود
صفحه خبر بالای تصاویر