کد خبر: ۱۴۷۸۴
تاریخ انتشار: ۱۶ فروردين ۱۴۰۲ - ۰۷:۲۳

رشد ۱۰۰ درصدی تسهیلات قرض‌الحسنه بانک اقتصادنوین در سال ۱۴۰۱

بانک اقتصادنوین در سال ۱۴۰۱، حدود دو برابر سال پیش از آن تسهیلات قرض‌الحسنه پرداخت کرد.
رشد ۱۰۰ درصدی تسهیلات قرض‌الحسنه بانک اقتصادنوین در سال ۱۴۰۱

رشد ۱۰۰ درصدی تسهیلات قرض‌الحسنه بانک اقتصادنوین در سال ۱۴۰۱

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بانک اقتصادنوین:این بانک در سال ۱۴۰۱، تعداد ۷۴۰۹ فقره تسهیلات قرض‌الحسنه به ارزش ۷۷۱۷ میلیارد ریال پرداخت کرد که در مقایسه با سال ۱۴۰۰، از نظر تعداد ۶۰ درصد و از نظر مبلغ ۱۰۰ درصد رشد نشان می‌دهد.

بر این اساس بانک اقتصادنوین در سال گذشته در راستای تسهیل ازدواج جوانان، ۴۳۰۸ میلیارد ریال تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج به ۳۱۸۴ نفر از جوانان واجد شرایط پرداخت کرد که بیانگر ۳۹ درصد رشد در مقایسه با عملکرد ثبت‌شده در سال ۱۴۰۰ است.

همچنین این بانک در سال ۱۴۰۱ در راستای ایفای مسئولیت‌های اجتماعی خود و حمایت از اقشار آسیب‌پذیر، ۳۵۸۶ فقره تسهیلات قرض‌الحسنه خوداشتغالی به ارزش ۳۱۸۴ میلیارد ریال به مددجویان کمیته امداد امام‌خمینی (ره) و سازمان بهزیستی کشور پرداخت کرد. علاوه بر این، بانک اقتصادنوین در اجرای دستورالعمل تسهیلات فرزندآوری، در بازه زمانی مورد اشاره تعداد ۶۳۹ فقره تسهیلات به مبلغ ۲۲۵ میلیارد ریال به واجدان شرایط پرداخت کرد.

 
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
اجرای ممنوعیت تردد در آزادراه تهران - شمال و جاده کندوان! اجرای ممنوعیت تردد در آزادراه تهران - شمال و جاده کندوان!
رییس پلیس راه البرز از اجرای محدودیت تردد درآزادراه تهران - شمال و جاده کرج - چالوس از صبح فردا یکشنبه ۱۵ تیرماه در محدوده این استان خبر داد.
طارمی به ترکیه می‌رود یا عربستان؟ طارمی به ترکیه می‌رود یا عربستان؟
مهاجم ایرانی اینترمیلان که فصل گذشته عملکرد قابل قبولی در ایتالیا نداشت، اکنون در لیست خرید تیم‌های عربستانی و ترکیه‌ای قرار دارد.
تصویر تکان دهنده از همسر ژوتا بعد از رفتن ناگهانی همسرش! تصویر تکان دهنده از همسر ژوتا بعد از رفتن ناگهانی همسرش!
تصویر منتشر شده از همسر دیوگو ژوتا، نشانگر ناراحتی و شوک شدید وارد شده به او است.
پاسخ تراکتور به درخواست پرسپولیس پاسخ تراکتور به درخواست پرسپولیس
برای ترابیباشگاه تراکتور پاسخ پرسپولیس برای جذب مهدی ترابی در ازای بخشش در پرونده علیرضا بیرانوند را داد
توصیه‌هایی برای مادران باردار در فصل گرم تابستان! توصیه‌هایی برای مادران باردار در فصل گرم تابستان!
یک متخصص طب ایرانی گفت: مادران باردار در فصل تابستان با رعایت اصولی در تغذیه، پوشش و مصرف مایعات، از خطر گرمازدگی و عوارض گوارشی پیشگیری کنند.
تسلیحات اتمی اسرائیل را چه کسی لو داد؟ تسلیحات اتمی اسرائیل را چه کسی لو داد؟
در سپتامبر ۱۹۸۶، گزارش ساندی تایمز با اطلاعات او برای اولین‌بار سکوت درباره زرادخانه اتمی اسرائیل را شکست. وی در آن زمان هنوز در لندن بود، اما پیش از آنکه فرصت پناهندگی بگیرد یا خروج داشته باشد طعمۀ عملیات پیچیده موساد شد.
طالبان: ۳۸ هزار مهاجر طی ۲۴ ساعت از ایران بازگشتند طالبان: ۳۸ هزار مهاجر طی ۲۴ ساعت از ایران بازگشتند
مقام‌های محلی طالبان در هرات اعلام کرده که در جریان ۲۴ ساعت گذشته حدود ۳۸ هزار مهاجر از طریق مرز اسلام‌قلعه وارد ولایت هرات شدند.
برگزیده
تحریم بی‌سابقه کالاهای اسرائیلی در قلب اروپا تحریم بی‌سابقه کالاهای اسرائیلی در قلب اروپا
به اذعان روزنامه یدیعوت آحارانوت، تداوم نسل‌کشی در غزه، موجب شده که شرکت‌های زنجیره‌ای بزرگ در قاره سبز، برای حفظ مشتریان خشمگین از جنایات اسرائیل، تحریم‌های گسترده‌ای علیه کالا‌های اسرائیلی اجرایی کنند.
کرایه تاکسی افزایش یافت! کرایه تاکسی افزایش یافت!
سخنگوی شهرداری تهران گفت: افزایش نرخ کرایه‌های تاکسی در شرایط بحران و جنگ تخلف است و شهروندان می‌توانند تخلفات رانندگان را گزارش دهند.
زمان واریز اعتبار کالابرگ برای دهک‌های ۴ تا ۷ مشخص شد؟ زمان واریز اعتبار کالابرگ برای دهک‌های ۴ تا ۷ مشخص شد؟
به گفته مسئولان، منابع مالی کالابرگ برای دهک‌های ۴ تا ۷ تامین شده است.
صفحه خبر بالای تصاویر