کد خبر: ۱۴۷۷۶
تاریخ انتشار: ۱۵ فروردين ۱۴۰۲ - ۲۱:۱۸

افزایش ۳۰ تا ۷۰ درصدی قیمت کارخانه‌ای خودرو تکذیب شد

این‌ اعداد صحت ندارد و آن را تکذیب می کنم. اصلا بحث ٧٠ درصد مطرح نیست؛ البته اعداد باید از سوی سازمان حمایت اعلام شود، اما برخی خودروها یک درصد افزایش قیمت خواهند داشت.
افزایش ۳۰ تا ۷۰ درصدی قیمت کارخانه‌ای خودرو تکذیب شد

افزایش ۳۰ تا ۷۰ درصدی قیمت کارخانه‌ای خودرو تکذیب شد

مخاطب۲۴ : مدیر روابط عمومی شورای رقابت در مورد اینکه مطرح شده است قیمت کارخانه‌ای خودرو‌ها بین ۳۰ تا ۷۰ درصد افزایش خواهد داشت، توضیح داد: این اعداد صحت ندارد و آن را تکذیب می‌کنم. اصلا بحث ٧٠ درصد مطرح نیست؛ البته اعداد باید از سوی سازمان حمایت اعلام شود، اما برخی خودرو‌ها یک درصد افزایش قیمت خواهند داشت.

مدیر روابط عمومی شورای رقابت از تصویب قیمت کارخانه‌ای خودرو‌های غیر مونتاژی خبر داد.

 

سپهر دادجوی توکلی، با اشاره به جلسه امروز شورای رقابت و تصمیم‌گیری در مورد قیمت کارخانه‌ای خودرو‌ها اظهار کرد: امروز در کارگروه خودروی شورای رقابت پیشنهادات سازمان حمایت، کارشناسان خودرو و دانشگاهیان درمورد قیمت کارخانه‌ای خودرو‌ها مورد بررسی قرار گرفت و تصویب شد.

وی ادامه داد: بر این اساس نامه‌نگاری‌های لازم برای ابلاغ به وزارت صمت انجام شده و امشب به این وزارت‌خانه ابلاغ خواهد شد. باید به این نکته توجه شود که شورای رقابت اجازه قیمت‌گذاری ندارد و قیمت‌هایی که برای محصولات داخلی یا همان خودرو‌های غیرمونتاژی تصویب شده را به وزارت صمت ابلاغ می‌کند.

مدیر روابط عمومی شورای رقابت در مورد اینکه مطرح شده است قیمت کارخانه‌ای خودرو‌ها بین ۳۰ تا ۷۰ درصد افزایش خواهد داشت، توضیح داد: این اعداد صحت ندارد و آن را تکذیب می‌کنم. اصلا بحث ٧٠ درصد مطرح نیست؛ البته اعداد باید از سوی سازمان حمایت اعلام شود، اما برخی خودرو‌ها یک درصد افزایش قیمت خواهند داشت.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
مواضع پرستو فروهر علیه سیاست‌های آلمان مواضع پرستو فروهر علیه سیاست‌های آلمان
پرستو فروهر، نویسنده و فعال حقوق بشر، به همراه گروهی از شهروندان آلمانی-ایرانی، با طرح شکایت کیفری از فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان، خواستار تحقیقات قانونی درباره اظهارات وی در حمایت از حمله اسرائیل به ایران شدند.
پیدا شدن طلسم با نماد‌های یهودی در خیابان‌های تهران پیدا شدن طلسم با نماد‌های یهودی در خیابان‌های تهران
عبدالله گنجی مشاور زاکانی شهردار فعلی تهران نوشت: بعد از جنگ اخیر چند برگ کاغذ در کف خیابان‌های تهران یافت شده که طلسم با نماد‌های یهودی است.
مردی که فوتبال را به عشق ترجیح داد مردی که فوتبال را به عشق ترجیح داد
گزارش‌ها می‌گویند آگوئار تمایل داشته در پرتغال بماند، در حالی که گیوکرش تصمیمش برای مهاجرت به لندن را قطعی کرده. این اختلاف نظر به گمانه‌زنی‌هایی دامن زده که از پایان رابطه آنها حکایت دارد؛ اگرچه هیچ‌یک از منابع رسمی تاکنون این موضوع را تأیید نکرده‌اند.
مرگ در تب زیبایی مرگ در تب زیبایی
یک مثل رایجی در جهان هست که می‌گوید «بکش و خوشگلم کن» حال این اتفاق به واقعیت پیوسته و شفالی جاریوالا بازیگر و چهره شناخته‌شده دنیای سرگرمی هند در سن ۴۲ سالگی به دلیل استفاده از داروی جوان سازی درگذشت.
بزرگترین بدنساز تاریخ زیر تیغ جراحی بزرگترین بدنساز تاریخ زیر تیغ جراحی
رونی کلمن، بزرگترین بدنساز تاریخ، باید زیر تیغ جراحی برود.
چند بار سرماخوردگی در طول سال طبیعی است؟ چند بار سرماخوردگی در طول سال طبیعی است؟
فوق تخصص کودکان و نوزادان و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی البرز گفت: کودکانی که به مهد یا مدرسه می‌روند ممکن است سالانه هشت تا ۱۲ بار دچار سرماخوردگی شوند که طبیعی است.
لطفا پزشکیان را ترور کن! لطفا پزشکیان را ترور کن!
عضو شورای شهر رشت رسما از اسرائیل درخواست ترور رئیس جمهوری را مطرح کرده است!
برگزیده
صفحه خبر بالای تصاویر