کد خبر: ۱۴۷۵۹
تاریخ انتشار: ۱۵ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۹:۱۷

شرایط دریافت وام ازدواج در سال ۱۴۰۲ + جزئیات

طبق آخرین بخشنامه ابلاغ شده از سوی بانک مرکزی درباره شرایط دریافت وام ازدواج، هر یک از زوجین ۱۸۰ میلیون تومان وام ازدواج ۱۰ ساله دریافت خواهند کرد.
شرایط دریافت وام ازدواج در سال ۱۴۰۲ + جزئیات

شرایط دریافت وام ازدواج در سال ۱۴۰۲ + جزئیات

مخاطب۲۴ :‌ مطابق آخرین بخشنامه ابلاغ شده از سوی بانک مرکزی درباره شرایط دریافت وام ازدواج، هر یک از زوجین ۱۸۰ میلیون تومان وام ازدواج ۱۰ ساله دریافت خواهند کرد و این مبلغ برای زوج‌های زیر ۲۵ سال و زوجه‌های زیر ۲۳ سال تا ۲۲۰ میلیون تومان افزایش یافته است.

دوشنبه گذشته (هفتم فروردین ماه)، بانک مرکزی در بخشنامه‌ای درباره تسهیلات قرض الحسنه ازدواج را مطابق قانون بودجه سال جاری به شبکه بانکی ابلاغ کرد.

 

بر اساس این بخشنامه و مطابق قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، شرایط دریافت وام ازدواج برای زوجینی که تاریخ ازدواج آن‌ها از یکم فروردین ماه سال ۱۳۹۸ به بعد بوده، به شرح زیر است:

مبلغ این تسهیلات برای هر یک از این زوجین ۱۸۰ میلیون تومان و برای زوج‌های با سن کمتر از ۲۵ سال و زوجه‌های زیر ۲۳ سال ۲۲۰ میلیون تومان است. همچنین دوره بازپرداخت این وام ۱۰ ساله قید شده است.

بانک مرکزی در این بخشنامه تخطی از هر یک از بند‌های این بخشنامه را مصداق تخلف عنوان و اعلام کرده که چنین مواردی در مراجع ذیصلاح قابل پیگیری است.

شرایط دریافت وام ازدواج به گونه‌ای که از حکم موضوع ماده (۱۰) قانون خدمت وظیفه عمومی مستثنی شده است یعنی اگر شما مشمول خدمت سربازی هم باشید می‌توانید این وام را دریافت کنید و هیچ کدام از شعب بانکی نمی‌توانند از شما درخواست کنند که برای پرداخت این تسهیلات باید تکلیف وضعیت خدمت سربازی تان را مشخص کنید.

همچنین بر اساس ماده (۵۰) قانون جامع خدمات‌رسانی به ایثارگران، افراد مندرج در قانون مذکور مشمول اخذ قرض‌الحسنه ازدواج به میزان دو برابر افراد عادی هستند.

captcha
اخبار داغ
رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز
شاخص بورس در معاملات روز یکشنبه به روند صعودی خود ادامه داد و رکورد جدیدی را ثبت کرد.
سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است
طرح تازه فروش ایران‌خودرو از ۱۸ شهریور آغاز شده و هشت محصول این شرکت بدون نیاز به مسدودسازی وجه بانکی عرضه شده‌اند. بررسی اختلاف قیمت کارخانه و بازار نشان می‌دهد بیشترین سود خرید در این دوره به دناپلاس توربو اتوماتیک آپشنال می‌رسد که برای خریداران بازدهی قابل‌توجه ۳۲ درصدی دارد.
نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند! نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند!
رکنا ورزشی: فهرست نامزد‌های جوایز توپ طلای ۲۰۲۶ اعلام شد و تاکنون اسامی نامزد‌های هشت بخش از جمله بهترین استعداد جوان، بهترین دروازه‌بان، بهترین مربی و بهترین باشگاه در بخش مردان و زنان معرفی شده است. مراسم توپ طلای امسال ۲۶ اکتبر در لندن برگزار می‌شود.
واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه! واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه!
هواداران پرسپولیس در ورزشگاه شهدای شهر قدس، بار دیگر نشان دادند که ۱۳ سال دلبستگی به کاپیتانی، چون عالیشاه، با هیچ جدایی فراموش نمی‌شود.
خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
صنعت خودرو ایران از پیکان تا پلتفرم‌های IKP مسیر پرچالش و پرادعا داشته است. این گزارش با نگاهی بی‌رحمانه، تمام خودرو ملی از سمند تا ری‌را را با رقبای جهانی مقایسه و واقعیت فنی آن‌ها را آشکار می‌کند.
۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه! ۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه!
وزیر بهداشت فرانسه از مرگ حدود ۷ هزار نفر در این کشور در اثر موج گرمای کم سابقه خبر داد.
عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی! عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی!
خبر غیرمنتظره‌ای که هیچ‌یک از هواداران آلبی‌سلسته تمایلی به شنیدنش نداشتند، روز دوشنبه ۳۱ آگوست رنگ واقعیت به خود گرفت.
برگزیده
رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود
کارشناس سازمان هواشناسی از رگبار پراکنده باران در شرق استان تهران، مازندران و ارتفاعات البرز مرکزی خبر داد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟ وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟
برخی خانواده‌ها درخواست دارند که مدارس به صورت حضوری دایر شوند، اما وزارت آموزش‌وپرورش می‌گوید این امکان فعلاً نیست.