کد خبر: ۱۴۷۲۹
تاریخ انتشار: ۱۵ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۳:۱۷

افزایش بیش از ۲۹ هزار واحدی شاخص کل بورس

شاخص کل بورس اوراق بهادار تهران در پایان معاملات امروز (سه شنبه) بازار سهام، با ۲۹ هزار و ۱۵۹ واحد افزایش معادل یک و چهار دهم درصد به ۲ میلیون و ۱۱۹ هزار و ۱۱۱ واحد رسید.
افزایش بیش از ۲۹ هزار واحدی شاخص کل بورس

افزایش بیش از ۲۹ هزار واحدی شاخص کل بورس

مخاطب 24:شاخص هم وزن نیز با ۷ هزار ۲۰ واحد افزایش معادل یک و ۱۱ صدم درصد در محدوده ۶۳۷ هزار و ۷۴۴ واحد قرار گرفت.

نماد‌های فارس، تاپیکو، میدکو، فولاد، فملی، شپدیس و اخابر از نماد‌های تاثیر گذار مثبت بر شاخص کل بورس بودند.
نماد‌های وکغدیر هم از نماد‌های پرتراکنش با تاثیر مثبت بر بازار سهام بود. اما نماد خودرو، خساپا، شستا، خگستر، فولاد و شپنا با تاثیر منفی از افزایش بیشتر شاخص کل ممانعت کردند.

شاخص کل فرابورس نیز امروز با ۲۵۸ واحد افزایش به عدد ۲۵ هزار و ۸۶۴ واحد رسید.

نماد‌های کرمان، فرابورس، وکبهمن و انتخاب از نماد‌های پرتراکنش با تاثیر مثبت و نماد‌های دی، گدنا و زملارد از نماد‌های با تاثیر منفی بر بازار فرابورس امروز بودند.

بازار امروز سهام شاهد ۴۰۲ نماد مثبت برابر ۳۶۱ نماد منفی بود. ۱۴۶ صف خرید مقابل ۱۸ صف فروش تشکیل شد. خالص ورود و خرج پول حقیقی هم امروز به ۳۸۰ میلیارد تومان رسید.

معامله گران امروز ۲۴ میلیارد و ۳۳ میلیون سهام را به ارزش ۱۲ هزار و ۶۶۹ میلیارد تومان دست به دست کردند.
ارزش دلاری امروز بازار سرمایه نیز ۲۷۰ میلیارد دلار بود.

منبع: خبرپو
برچسب ها: بورس فرابورس
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
ورود غیرمنتظره اسب‌های پونیک به استودیوی «صبحانه ایرانی» در رسانه ملی+ فیلم ورود غیرمنتظره اسب‌های پونیک به استودیوی «صبحانه ایرانی» در رسانه ملی+ فیلم
در اقدامی غیرمنتظره و متفاوت، گروه تولید برنامه «صبحانه ایرانی» در رسانه ملی با دعوت از چند سوارکار اسب پونیک، فضای استودیو را به صحنه‌ای زنده و متفاوت از برنامه‌های صبحگاهی کشور تبدیل کردند.
نشست اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس با فرمانده کل ارتش نشست اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس با فرمانده کل ارتش
اعضای کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در نشستی با فرمانده کل ارتش، مهم‌ترین مسائل دفاعی، امنیتی و تحولات منطقه‌ای را بررسی کردند.
پرونده کرسنت به کجا رسید؟+ فیلم پرونده کرسنت به کجا رسید؟+ فیلم
سخنگوی قوه قضائیه از ارائه جزئیات جدید درباره پرونده فروش ۲۵ ساله گاز ایران به شرکت اماراتی «کرسنت» خبر داد؛ قراردادی که در سال ۱۳۸۰ منعقد شد و از همان ابتدا با ابهامات و تخلفات گسترده همراه بود.
مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم
ترامپ و ماکرون هنگام دیدار در مصر هنگام دست دادن با هم مچ انداختند به طوری که توجه همه رسانه ها را جلب کرد.
ترامپ در کنست: ایران اسرائیل را به رسمیت بشناسد+ فیلم ترامپ در کنست: ایران اسرائیل را به رسمیت بشناسد+ فیلم
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در سخنرانی خود در پارلمان اسرائیل (کنست) خطاب به ایران گفت: تهران باید دست از تهدید همسایگان، حمایت از گروه‌های شبه‌نظامی و انکار موجودیت اسرائیل بردارد و مسیر صلح را انتخاب کند.
صدور کارت بازی سرژ اوریه؛ ستاره ساحل عاجی پرسپولیس صدور کارت بازی سرژ اوریه؛ ستاره ساحل عاجی پرسپولیس
با صدور مجوز و کارت بازی سرژ اوریه، مدافع ساحل عاجی پرسپولیس رسماً مجاز به حضور در رقابت‌های لیگ برتر خلیج فارس شد و پس از بهبودی کامل، آماده همراهی سرخ‌پوشان است.
ترامپ رسماً پایان جنگ غزه را اعلام کرد+ فیلم ترامپ رسماً پایان جنگ غزه را اعلام کرد+ فیلم
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در واکنش به پرسش خبرنگاران، پایان رسمی جنگ غزه را تأیید کرد و گفت: «بله، جنگ اکنون رسماً به پایان رسیده است.»
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر