کد خبر: ۱۴۶۹۷
تاریخ انتشار: ۱۴ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۹:۵۹

لیبرمن: مخالفان گفتگو با نتانیاهو را متوقف کنند

«آویگدور لیبرمن»رهبر حزب صهیونیستی «اسرائیل بیتنا» خواهان توقف گفت وگوهای ائتلاف اپوزیسیون با ائتلاف حاکم به ریاست بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی درخصوص برنامه تغییرات قضایی در این رژیم شد.
لیبرمن: مخالفان گفتگو با نتانیاهو را متوقف کنند

لیبرمن: مخالفان گفتگو با نتانیاهو را متوقف کنند

مخاطب۲۴ :‌ «آویگدور لیبرمن» رهبر حزب صهیونیستی «اسرائیل بیتنا» امروز (دوشنبه) از تمام احزاب اپوزیسیون این رژیم خواست تا گفتگو‌های خود با ائتلاف حاکم به ریاست نتانیاهو درخصوص تغییرات در دستگاه قضایی این رژیم را متوقف کنند.

کابینه نتانیاهو زیر فشار‌های داخلی مخالفان و فشار خارجی مجبور شد تا لایحه تغییرات قضایی را در کنست (پارلمان) رژیم صهیونیستی تعلیق و با ائتلاف احزاب اپوزیسیون وارد گفتگو شود.

لیبرمن خطاب به «یائیر لاپید» رهبر اپوزیسیون و «بنی گانتس» وزیر جنگ سابق رژیم صهیونیستی در صفحه توییتر خود نوشت: زمان آن رسیده است که با صدای واضح و رسا بگوییم ما با بخشی از روند فریب نتانیاهو نیستیم. ما برای سرکوب اعتراضات با نتانیاهو همکاری نمی‌کنیم.

بر اساس این گزارش، اظهارات لیبرمن در واکنش به اظهارات ارییه درعی رهبر حزب دینی تندروی «شاس» است که گفته بود در صورت به نتیجه نرسیدن گفتگو‌ها با اپوزیسیون، لایحه تغییرات قضایی برای قرائت دوم و سوم در کنست آماده است.

کنستِ تحت کنترلِ ائتلاف نتانیاهو پیشتر در قرائت اول به این لایحه رای مثبت داده بود.

در هفته‌های اخیر، ده‌ها شهر از شمال تا جنوب فلسطین اشغالی از جمله تل آویو، حیفا، قدس اشغالی، بئر السبع، ریشون لتسیون و هرتزلیا صحنه تظاهرات علیه کابینه راست افراطی و زد و خورد بین معترضان و نیرو‌های امنیتی این رژیم و نیز معترضان و حامیان ائتلاف نتانیاهو بوده است.

این تظاهرات در سایه جدال شدید بین ائتلاف کابینه راست افراطی به ریاست نتانیاهو و جناح اپوزیسیون به ریاست «یائیر لاپید» نخست وزیر پیشین رژیم صهیونیستی بر سر لایحه جنجالی تغییرات در دستگاه قضایی برگزار شده است.

سران اپوزیسیون رژیم صهیونیستی اصلاحات قضایی کابینه نتانیاهو را «کودتا» و برای تضعیف دستگاه قضایی و تلاش نتانیاهو برای جلوگیری از محاکمه خود به خاطر سه پرونده فساد مالی و رشوه خواری می‌دانند و معتقدند که این اقدامات کابینه، رژیم صهیونیستی را به سمت درگیری و جنگ داخلی و فروپاشی تدریجی سوق خواهد داد.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
بیوگرافی و علت فوت عنایت بخشی بازیگر سینما و تلویزیون بیوگرافی و علت فوت عنایت بخشی بازیگر سینما و تلویزیون
عنایت بخشی، ‌ بازیگر قدیمی سینما، تئاتر و تلویزیون در ۸۰ سالگی از دنیا رفت. این بازیگر پیشکسوت که از حدود دو ماه قبل در بیمارستان بستری بود، در ساعات اولیه صبح امروز، یکشنبه ۲۶ بهمن‌ماه از دنیا رفته است.
بیانیه باشگاه پرسپولیس پس از شکست‌های اخیر بیانیه باشگاه پرسپولیس پس از شکست‌های اخیر
هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس در بیانیه‌ای ، مدیرعامل خود را مامور بررسی علل نتایج کرده و به او اختیار هرگونه تصمیمی را داده است. البته که حدادی از چنین اختیاری برخوردار است اما اشاره به آن کمی مشکوک و سوال برانگیز است
مرحله دوم سه‌نرخی شدن بنزین مرحله دوم سه‌نرخی شدن بنزین
به گفته شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران، در مرحله دوم اجرای مصوبه سه‌نرخی شدن بنزین، مالکان چند خودرویی باید تا ۲۷ بهمن ۱۴۰۴ خودروی مشمول دریافت سهمیه را در سامانه معرفی کنند.
فیلم| تمرینات سخت نظامی ملکه هلند فیلم| تمرینات سخت نظامی ملکه هلند
ملکه ماکسیما، همسر آرژانتینی‌تبار پادشاه ویلم-الکساندر، در ۵۴ سالگی آموزش نظامی را آغاز کرده تا به‌عنوان عضو ذخیره ارتش هلند فعالیت کند.
نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟ نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟
شناورهای تندرو ایرانی موسوم به «زنبورهای سرخ» با تاکتیک ازدحامی خود معادلات نبرد دریایی در خلیج فارس را تغییر داده و ناوهای آمریکا را غافلگیر کرده‌اند
رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند
قالیباف در جريان بررسی بودجه ۱۴۰۵ با تأکید بر اینکه حقوق‌ها میتواند ۲ بار در سال افزایش پیدا کند؛ گفت: مالیات حقوق بگیران زیر ۴۰ میلیون تومان از سال آینده صفر خواهد شد و بخش عمده کارمندان و کارگران مشمول کالابرگ می‌شوند. مالیات بر ارزش افزوده قشر ضعیف می تواند صفر شود
آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو
طبق وعده ایران‌خودرو در این مرحله از فروش هر متقاضی که زودتر مراحل ثبت‌نام را انجام دهد، بدون قرعه‌کشی صاحب خودرو می‌شود.
برگزیده
فوری ایران را ترک کنید! فوری ایران را ترک کنید!
ایالات متحده از شهروندان آمریکایی خواست که پیش از مذاکرات مهم با تهران، «همین حالا ایران را ترک کنند».
علی شمخانی دبیر شورای دفاع شد علی شمخانی دبیر شورای دفاع شد
طی حکمی از سوی دکتر مسعود پزشکیان رییس جمهور و رییس شورای دفاع، امیر دریابان علی شمخانی نماینده رهبر معظم انقلاب در شورای دفاع به عنوان دبیر این شورا منصوب شد.
لاوروف: سعی نداریم میانجیگری خودمان را به ایران تحمیل کنیم. لاوروف: سعی نداریم میانجیگری خودمان را به ایران تحمیل کنیم.
سرگئی لاوروف پنجشنبه در مصاحبه‌ای با شبکه راشاتودی (آرتی) افزود: ایران شریک و همسایه نزدیک ماست؛ ما نگران چگونگی پیشرفت اوضاع هستیم.
صفحه خبر بالای تصاویر