کد خبر: ۱۴۶۹۴
تاریخ انتشار: ۱۴ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۹:۴۴

سفیر ایران در جمهوری آذربایجان احضار شد

مقامات جمهوری آذربایجان از احضار سفیر ایران خبر می‌دهند.
سفیر ایران در جمهوری آذربایجان احضار شد

سفیر ایران در جمهوری آذربایجان احضار شد

مخاطب۲۴ :‌ رسانه‌های جمهوری آذربایجان اعلام کردند که سید عباس موسوی سفیر کشورمان به وزارت امور خارجه احضار شده است.

این احضار بعد از آن صورت گرفت که ایران یادداشت اعتراضی از طریق سفارت به وزارت خارجه این کشور تسلیم کرده است.

به گفته این رسانه‌ها، یادداشت اعتراضی ایران خطاب به وزارت امور خارجه آذربایجان در تاریخ ۱۲ فروردین ماه دریافت شد و در همان روز نیز موسوی به وزارت امور خارجه آذربایجان احضار شده است.

در این دیدار، طرف آذربایجانی فهرستی از تعدادی از مطالب منتشر شده در رسانه‌های ایرانی علیه آذربایجان را به موسوی ارائه داده است.

در این دیدار ادعا شده که اطلاعات توهین‌آمیز، نادرست، تهمت‌آمیز و مغرضانه در مورد جمهوری آذربایجان و مقامات دولتی در رسانه‌های ایران، به روابط دو کشور آسیب رسانده و سو تفاهمات را عمیق‌تر می‌کند.

روز دوازده فروردین ماه بود که روابط عمومی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران با انتشار اطلاعیه‌ای اعلام کرد: در پی تداوم اقدامات خارج از نزاکت و توهین آمیز توسط برخی رسانه‌های جمهوری آذربایجان، سفارت جمهوری اسلامی ایران در باکو با ارسال یادداشت اعتراض شدیدالحنی به وزارت امور خارجه این کشور، ضمن درخواست توقف این روند و جبران آن، نسبت به عواقب منفی و خسارت بار تداوم این بداخلاقی رسانه‌ای بر مناسبات آتی دو کشور هشدار داد.

روابط باکو و تهران طی ماه‌های اخیر دچار چالش‌هایی شده است. از جمله عوامل این موضوع می‌توان به اظهارات تند مقامات آذربایجان علیه ایران و دخالت در امور داخلی کشورمان مبنی بر حمایت از شهروندان ترک ایرانی و نیز افتتاح سفارت آذربایجان در اسرائیل دانست که در زمان افتتاح، وزیر خارجه رژیم صهیونیستی اعلام کرد که به همراه آذربایجان جبهه‌ای متحد علیه ایران تشکیل خواهیم داد و وزیر خارجه آذربایجان در این خصوص سکوت کرد.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
کیانوش رستمی برای کدام کشور وزنه برداری می‌کند؟ کیانوش رستمی برای کدام کشور وزنه برداری می‌کند؟
کیانوش رستمی در مسابقات وزنه‌برداری قهرمانی جهان در نروژ برای کشور کوزوو وزنه خواهد زد.
خانم‌های چاق حتما بخوانند! خانم‌های چاق حتما بخوانند!
متخصصان هشدار داده‌اند زنانی که چربی اضافه زیادی دارند، یک‌سوم بیشتر از همتایان لاغرتر خود در معرض ابتلا به سرطان پستان هستند.
ادعای جدید خواهر تتلو! ادعای جدید خواهر تتلو!
طبق استوری خواهر تتلو، پرونده وی برای اجرای حکم رفته و احتمالاً به زودی اعدام می‌شود.
افزایش ۲۰ درصدی مستمری بازنشستگان افزایش ۲۰ درصدی مستمری بازنشستگان
مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر از افزایش ۲۰ درصدی مستمری بازنشستگان این صندوق خبر داد و گفت: همزمان با مستمری تیرماه، معوقات سه ماه فصل بهار امسال پرداخت شد.
جنتی در شورای نگهبان دبیر ماند جنتی در شورای نگهبان دبیر ماند
«برای یک سال دیگر آیت‌الله احمد جنتی دبیر، دکتر سیامک ره‌پیک قائم‌مقام دبیر و دکتر هادی طحان‌نظیف سخنگوی شورای نگهبان خواهند بود.»
صدور کیفرخواست برای مصطفی کواکبیان صدور کیفرخواست برای مصطفی کواکبیان
در پی ادعای یک نماینده پیشین مجلس در برنامه‌ای در رسانه ملی، دستگاه قضایی به منظور ارائه اسناد ادعای مطرح شده وی را احضار کرد و به دلیل ارائه نشدن مستندات معتبر، کیفرخواست این فرد صادر و پرونده به دادگاه ارجاع شد.
اختلالات GPS در تهران رفع شد؟ اختلالات GPS در تهران رفع شد؟
بر اساس تازه‌ترین اطلاعات سطح اختلالات سیگنال GPS در بیشتر نقاط کشور از جمله تهران، البرز، قم، ساوه، کاشان و بندرعباس که طی هفته گذشته درگیر تداخل شدید بودند، اکنون به حالت عادی بازگشته است.
برگزیده
جنتی در شورای نگهبان دبیر ماند جنتی در شورای نگهبان دبیر ماند
«برای یک سال دیگر آیت‌الله احمد جنتی دبیر، دکتر سیامک ره‌پیک قائم‌مقام دبیر و دکتر هادی طحان‌نظیف سخنگوی شورای نگهبان خواهند بود.»
صدور کیفرخواست برای مصطفی کواکبیان صدور کیفرخواست برای مصطفی کواکبیان
در پی ادعای یک نماینده پیشین مجلس در برنامه‌ای در رسانه ملی، دستگاه قضایی به منظور ارائه اسناد ادعای مطرح شده وی را احضار کرد و به دلیل ارائه نشدن مستندات معتبر، کیفرخواست این فرد صادر و پرونده به دادگاه ارجاع شد.
آمریکایی‌ها به کاری که با تاسیسات هسته‌ای ایران کردند یقین ندارند! آمریکایی‌ها به کاری که با تاسیسات هسته‌ای ایران کردند یقین ندارند!
ایالات متحده آمریکا ارزیابی کرده است که تنها یکی از سه تأسیسات اصلی هسته‌ای ایران در حملات ماه گذشته ایالات متحده به‌طور کامل منهدم شده است؛ این موضوع را مقامات و منابع مطلع از ارزیابی‌های جاری اعلام کرده‌اند. این ارزیابی‌ها باعث شده‌اند بار دیگر پرسش‌هایی درباره ادعای رئیس‌جمهور دونالد ترامپ مبنی بر اینکه برنامه هسته‌ای تهران «کاملاً نابود شده» است، مطرح شود.
صفحه خبر بالای تصاویر