کد خبر: ۱۴۶۷
تاریخ انتشار: ۰۲ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۴:۳۳

عوارض خروج از کشور در سال 99

عوارض خروج از کشور در سال ۹۹ اعلام شد. ابلاغ مبلغ عوارض برای سفر اول ، سفر دوم و سفر سوم به بعد در سال 99 توسط رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور.

عوارض خروج از کشور در سال ۹۹ اعلام شد. ابلاغ مبلغ عوارض برای سفر اول ، سفر دوم و سفر سوم به بعد در سال 99 توسط رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور.

در لایحه بودجه 99، درآمد حاصل از عوارض خروج مسافر از مرزهای کشور با تغییراتی همراه شده است.

امید علی پارسا در مکاتبه ای با رئیس بانک ملی عوارض خروج مسافر در سال جاری موضوع ماده 45 قانون مالیات بر ارزش افزوده به موجب قانون بودجه سال 1399 را ابلاغ کرد.

عوارض خروج  برای سفر اول هر مسافر ایرانی به خارج از کشور به غیر از سفرهای زیارتی، ۲۶۴ هزار تومان در نظر گرفته شده است و برای سفر دوم این هزینه ۵۰% درصد اضافه می‌شود و در واقع به مبلغ ۳۹۶ هزارتومان می‌رسد. همچنین هزینه عوارض خروج مسافر برای سفرهای سوم و بیشتر از آن نسبت به سفر اول ۱۰۰% درصد افزایش می‌یابد و به مبلغ ۵۲۸ هزارتومان می‌رسد.

در لایحه بودجه ۹۹، عوارض خروج از کشور برای هر نفر ۲۶۴ هزار تومان تعیین شده ضمن اینکه این عوارض برای زائرین حج تمتع و عمره ۱۳۲ هزار تومان لحاظ شده است.


اطلاعات بیشتر در مورد عوارض مسافر

پرداخت عوارض خروج از کشور یکی از ضروریات سفرهای خارجی است. مسافران سفرهای زمینی و هوایی تنها در صورت داشتن قبض پرداخت عوارض خروج، قادر به عبور از مرزهای رسمی کشور هستند.

پرداخت این عوارض  در حال حاضر یکی از سؤالاتی است که ذهن بسیاری از هم‌وطنان برای سفرهای خارجی را به خود درگیر می‌کند. این عوارض که در چند سال اخیر مرتباً افزایش یافته، تقریباً همه‌ی افراد، از خردسال گرفته تا بزرگ‌سال، را شامل می‌شود.

همه‌ی مسافرانی که قصد سفر به خارج از کشور را دارند، باید قبل از عزیمت به فرودگاه یا مرزهای زمینی، عوارض خود را از طریق شعب بانک ملی در سراسر کشور یا درگاه الکترونیکی این بانک پرداخت کنند. پرداخت این عوارض به شما این امکان را می‌دهد تا به سهولت فرآیند پذیرش مسافر در گیت گذرنامه را پشت سر بگذارید.


عوارض خروج از کشور در سال 99

پرداخت عوارض مسافرین

پرداخت عوارض  به دو شیوه امکان‌پذیر است:

  • درگاه الکترونیکی بانک ملی
  • تمامی شعب بانک ملی در سراسر کشور

پرداخت عوارض خروج از کشور به صورت اینترنتی

تا پیش از روی کار آمدن دولت الکترونیک، مسافران مجبور بودند تا عوارض  را به‌طور فیزیکی و با حضور در صف‌های طولانی در مرزها و فرودگاه‌های کشور پرداخت کنند. اما حالا با الکترونیکی شدن پرداخت این عوارض، مراحل کار به‌مراتب آسان‌تر شده است.

مسافران تنها کافی است که به درگاه اینترنتی بانک ملی مراجعه کرده و عوارض خروج را به‌طور الکترونیکی پرداخت کنند.

 

آخرین اخبار
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد
سخنگوی جبهه اصلاحات با انتقاد از تندرو‌ها گفت: حمید رسایی باید درباره دلایل ردصلاحیت در ادوار گذشته توضیح دهد و پاسخگوی عملکرد خود باشد.
برگزیده
پرتو فرابنفش در کدام نواحی ایران شدیدتر است؟ پرتو فرابنفش در کدام نواحی ایران شدیدتر است؟
پیش‌بینی پژوهشگاه هواشناسی و علوم جو کشور از شاخص پرتو فرابنفش تا ۱۰ مرداد ماه حاکی از میزان شدید تابش پرتو فرابنفش در ساعات صبح و ظهر است که در بعضی مناطق مانند استان‌های شرقی و جنوبی کشور و نیمه شرقی استان‌های سمنان، کهگیلویه و بویراحمد، جنوب مازندران، گلستان و ارتفاعات شمال تهران و البرز اغلب زودتر از سایر استان‌ها افزایش خواهد یافت.
سواحل مدیترانه‌ایِ ترکیه در محاصره آتش سواحل مدیترانه‌ایِ ترکیه در محاصره آتش
درحالی دولت ترکیه دو استان غربی را مناطق فاجعه‌زده اعلام کرده، آتش‌سوزی‌های جنگلی جدیدی در سواحل مدیترانه‌ای این کشور آغاز شده است.
ابتکار نمی‌پذیرفت دریاچه ارومیه در حال نابودی است ابتکار نمی‌پذیرفت دریاچه ارومیه در حال نابودی است
شاید لازم باشد برای خواندن این مصاحبه هشدار بدهیم و بگوییم اگر ناراحتی قلبی دارید از خواندن این مطلب دست بکشید چرا ممکن است ناامیدی شما با خواندن این مطلب تشدید شود.
صفحه خبر بالای تصاویر