کد خبر: ۱۴۵۹۷
تاریخ انتشار: ۱۳ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۴:۴۵

ثبت ۳ میلیون بازدید از موزه‌های تهران در ایام نوروز

سرپرست ستاد گردشگری شهرداری تهران از بازدید ۳ میلیون شهروند و مهمان نوروزی از موزه‌های شهر تهران در ایام نوروز خبرداد.
ثبت ۳ میلیون بازدید از موزه‌های تهران در ایام نوروز

ثبت ۳ میلیون بازدید از موزه‌های تهران در ایام نوروز

مخاطب۲۴ :‌ امیر قاسمی؛ سرپرست ستاد گردشگری شهرداری تهران با تشریح آمار برنامه‎ها و فعالیت‌های اجراشده این ستاد در ایام نوروز اظهار کرد: این ویژه‌برنامه‌ها با جشن استقبال از نوروز آغاز شد که در این رویداد ۵۲ گروه فرهنگی، هنری و ورزشی شامل گروه‌های سرود، ورزشکاران باستانی، رزمی، روپایی، سه چرخه، عروسک‌های غول پیکر، عروسک‌های اقوام، ملل، عمونوروز، هفت سین و ... به اجرای برنامه پرداختند.

وی تصریح کرد: همچنین در این مراسم ۶۰ دستگاه از خودرو‌های خدمت‌رسان شهرداری و سازمان آتش‌نشانی و ۵۰ دستگاه خودرو‌های شهربان، حریم‌بان، معربان، آمبولانس‌های شرکت شهرسالم، اورژانس، خودرو‌های نیروی انتظامی و پلیس راهور حضور داشتند. رهاسازی ۱۰ هزار بادکنک، مراسم استیج، اجرای رقص‌های بومی و محلی، نورافشانی، پذیرایی از ۲۰۰۰ نفر و پخش زنده تلویزیونی مراسم از شبکه‌های صداوسیما از دیگر اقدامات انجام شده در این مراسم بود.

سرپرست ستادگردشگری شهرداری تهران یادآورشد: در میزبانی از میهمانان نوروزی شهر تهران طرح اسکان در ۱۵ نقطه از بوستان‌ها و چندین نقطه اسکان‌های محلی و مدرسه‌ای اجرا شد. برپایی ۹۰ ایستگاه اطلاع‌رسانی و استقبال از میهمانان نوروزی شهر تهران در مبادی ورودی شهر، اماکن پرتردد، میادین اصلی، بوستان‌های فرامنطقه‌ای، موزه‌ها و باغ‌موزه‌ها نیز از دیگر برنامه این ستاد در ایام نوروز بود که در این ایستگاه‌ها ۱۴۰ هزار بسته نوروزی شامل نقشه گردشگری تهران، بن تخفیفات، بروشور‌های اطلاع‌رسانی، بن تخفیف ایران‌فان و کتابچه تهران مقصد گردشگری، توزیع شد.

قاسمی با اشاره به اجرای تور‌های متنوع گردشگری در ایام نوروز گفت: در تور‌های تهران‌گردی اتوبوس‌های دوطبقه روباز، ۸۰۰ نفر و در دیگر تور‌های هزینه دار گردشگری هزار و ۵۰۰ نفر شرکت کردند. علاوه‌براین در تور‌های شبانه تهران‌گردی در مسیر مجموعه گردشگری عباس‌آباد، برج میلاد و میدان آزادی، ۳ هزار شهروند جابجا شدند. در تور‌های پیاده‌روی نیز در ۲۰ مسیر و با بهره‌گیری از ۵۰ راهنمای گردشگری در هرروز، ۳۵ هزار نفر شرکت کردند. تور ری‌گردی نیز با استقبال ۲ هزار نفری از شهروندان همراه شد.

وی افزود: در طول ایام نوروز ۳ میلیون نفر از موزه‌ها، باغ‌موزه‌ها، خانه‌موزه‌ها و کاخ موزه‌های شهرتهران بازدید کردند.

سرپرست ستادگردشگری شهرداری تهران اضافه کرد: در طرح گشت‌وگذار با روزه اولی‌ها در بهار ایران نیز بالغ بر ۵ هزار روزه اولی از ۳۵۲ محله تهران تا پایان ماه رمضان در این طرح شرکت خواهند کرد که تاکنون هزار نفر در این طرح شرکت کرده‌اند.

قاسمی با اشاره به اجرای برنامه نوروزخوانی در ۲۱۰ محله شهر تهران تصریح‌کرد: مسابقه «تهران در قاب عکس نوروز» نیز در سطح مناطق در حال برگزاری است که نتایج به زودی استخراج و اعلام می‌شود.

وی ادامه داد: در ایام نوروز دوطرح با محوریت محیط زیست و گردشگری انجام شد که در طرح طبیعت پاک در بهارایران، هزار نفر از دوستداران محیط زیست شرکت کردند. همچنین در طرح گردشگری بی دود در بهار ایران نیز ۳۰ تور دوچرخه سواری به استعداد ۸۰۰ نفر اجرا شد.

سرپرست ستادگردشگری شهرداری تهران با بیان این که امسال ۳۰ طرح گرافیکی برای برنامه‌های گردشگری تولید و اکران شد، اظهار کرد: همچنین ۷۰ جاذبه گردشگری با مشارکت سازمان زیباسازی در سازه‌های تبلیغاتی سطح شهر تهران، اکران و معرفی شد. پخش برنامه «تهران‌نما» در ۳۰ قسمت از شبکه ۳ و ۵ سیما، در اتوبوس‌های برون شهری سازمان پایانه‌ها و مترو تهران، فضای مجازی ستاد، مناطق و محلات از دیگر اقدامات رسانه‌ای ستادگردشگری تهران در ایام نوروز برای معرفی جاذبه‎های گردشگری شهر تهران بود. در این زمینه برنامه تلویزیونی «روایت نوروز» نیز در ۱۸ قسمت با مشارکت ستادگردشگری شهر تهران تولید و از شبکه نسیم به روی آنتن رفت.

قاسمی افزود: علاوه براین در استودیو ستاد گردشگری شهرداری تهران با ۱۲۰ نفر از معاونان و مدیران ارشد شهرداری تهران، شهرداران مناطق، هنرمندان، مدیران موزه‌ها، دبیران کانون‌های گردشگری محلات گفتگو و مصاحبه شد.

وی یادآورشد: همچنین برای معرفی هرچه بیشتر جاذبه‎های گردشگری شهر تهران، ۷۰ جاذبه گردشگری در ایستگاه‌های مترو تهران به نمایش درآمد. نمایشگاه کاریکاتور از جاذبه‌های گردشگری تهران با ۴۰ اثر از ۲۱ هنرمند نیز در متروگالری ایستگاه بهشتی برپا شد.

سرپرست ستادگردشگری شهرداری تهران با اشاره به آمار سامانه مشاوره تلفنی گردشگری ۱۳۷، گفت: در این سامانه با حضور ۱۰ مشاور متخصص حوزه گردشگری در طول ایام نوروز، ۱۸۰۰ ساعت مشاوره در قالب ۱۲ هزار تماس تلفنی به شهروندان و میهمانان نوروزی ارائه شد.

قاسمی مشارکت در برگزاری جشنواره اقوام در ۸ پهنه تهران، باغ پرندگان و حرم حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) را از دیگر اقدامات ستادگردشگری تهران در ایام نوروز برشمرد و گفت: همچنین در پیش از ایام نوروز بالغ بر ۵۰ تفاهم‌نامه با مجموعه‌های گردشگری، موزه‎ها، شهربازی‌ها و.. امضا شد و براساس این تفاهنامه بلیت‌های تخفیف از ۱۵ تا ۱۰۰ درصد در قالب بسته‎های نوروزی در بین شهروندان و میهمانان نوروزی، توزیع شد.

captcha
اخبار داغ
ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در پیامی در شبکه اجتماعی تروث سوشال بار دیگر ادعاهایی درباره برنامه هسته‌ای ایران و وضعیت تنگه هرمز مطرح کرد او این پیام نوشت ایران باید موافقت کند که هرگز به سلاح هسته‌ای دست نخواهد یافت و تأکید کرد تا اطلاع ثانوی هیچ پولی میان طرفین رد و بدل نخواهد شد.
قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد
قیمت دلار، یورو، پوند، و سایر ارز‌ها سکه و قیمت طلا سکه پارسیان قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارز‌های دیجیتال را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید. در ضمن به ساعت به‌روز‌رسانی این نرخ‌ها در بالای جدول دفت فرمایید.
صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران! صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران!
جی دی ونس، معاون اول رئیس جمهور آمریکا درباره فراری دادن دو خلبان جنگنده اف ۱۵ که توسط پدافند هوایی ایران ساقط شد، گفت: «پس از سقوط دو خلبان در ایران، ابتدا محل دقیق آنها مشخص نبود و حدود یک روز بعد تایید شد چراغ‌های اضطراری هر دو خدمه فعال است. او این عملیات را از جسورانه‌ترین صحنه‌های عمر خود توصیف کرد.»
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟ مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟
معاون دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: ایران و عمان به طور مشترک در حال مذاکره در مورد رویه جدیدی برای عبور کشتی‌ها از تنگه هرمز هستند.
نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد! نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد!
پارلمان عراق با رأی اکثریت به کابینه علی فالح الزیدی و برنامه دولت جدید رأی اعتماد داد؛ اقدامی که پس از هفته‌ها رایزنی سیاسی، مسیر آغاز رسمی فعالیت دولت تازه عراق را هموار کرد.
برگزیده
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟ وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟
برخی خانواده‌ها درخواست دارند که مدارس به صورت حضوری دایر شوند، اما وزارت آموزش‌وپرورش می‌گوید این امکان فعلاً نیست.
فردا ۶ استان کشور بارانی می‌شوند! فردا ۶ استان کشور بارانی می‌شوند!
رئیس مرکز ملی پیش بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضعیت هوا از ورود سامانه بارشی به کشور از روز یکشنبه (۶ اردیبهشت ماه) خبر داد.