کد خبر: ۱۴۵۷۵
تاریخ انتشار: ۱۲ فروردين ۱۴۰۲ - ۲۲:۰۹

قوه‌قضاییه تا ۱۴ فروردین درباره حجاب اقدام نکند؛ مجلس اقدام خواهد کرد

یکی از بند‌های گزارش مذکور این بود که از قوه قضائیه درخواست شد تا راهکار‌های لازم برای خلاء‌های قانونی که در بحث ایجابی و یا سلبی مربوط به موضوع عفاف و حجاب وجو دارد را ظرف سه هفته ارائه بدهد.
قوه‌قضاییه تا ۱۴ فروردین درباره حجاب اقدام نکند؛ مجلس اقدام خواهد کرد

قوه‌قضاییه تا ۱۴ فروردین درباره حجاب اقدام نکند؛ مجلس اقدام خواهد کرد

مخاطب۲۴ :‌ یک مجلس با اشاره به گزارشی کمیسیون فرهنگی مجلس در خصوص عفاف و حجاب گفت: یکی از بند‌های گزارش مذکور این بود که از قوه قضائیه درخواست شد تا راهکار‌های لازم برای خلاء‌های قانونی که در بحث ایجابی و یا سلبی مربوط به موضوع عفاف و حجاب وجو دارد را ظرف سه هفته ارائه بدهد.

حسینعلی حاجی دلیگانی نماینده شاهین شهر، برخوار و میمه در مجلس با اشاره به گزارشی کمیسیون فرهنگی مجلس در خصوص عفاف و حجاب که روز سه شنبه ۲۳ اسفند در صحن مجلس قرائت شد، گفت: یکی از بند‌های گزارش مذکور این بود که از قوه قضائیه درخواست شد تا راهکار‌های لازم برای خلاء‌های قانونی که در بحث ایجابی و یا سلبی مربوط به موضوع عفاف و حجاب وجو دارد را ظرف سه هفته ارائه بدهد.

بخش‌هایی از گفت و گوی حاجی دلیگانی را در ادامه می‌خوانید:

مهلت مذکور ۱۴ فروردین به اتمام می‌رسد، اگر چنانچه قوه قضائیه اقدامی در این زمینه نکند، ما نمایندگان مجلس طرحی را در همین رابطه تهیه خواهیم کرد و در دستور کار مجلس قرار می‌دهیم.

با توجه به نگرانی‌هایی که متدینین در مورد عفاف و حجاب در جامعه دارند و با توجه به ضرروتی که در جامعه است، ما باید قانونگذاری جدیدی داشته باشیم علاوه بر اینکه از بعد نظارتی مباحث را دنبال خواهیم کرد.

در راستای حکم الهی در مورد عفاف و حجاب، آن اقداماتی که از بعد قانونگذاری و نظارتی لازم است برای رفع رخلاء‌ها اقدام خواهیم کرد.

captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
پربحث ترین ها
پرطرفدارترین ها
اخبار داغ
راه حل وزیر ارتباطات درباره اختلالات جی‌پی‌اس راه حل وزیر ارتباطات درباره اختلالات جی‌پی‌اس
سید ستار هاشمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، درباره اختلالات جی‌پی‌اس گفت: گزارشی را آماده کرده‌ایم، چون فقط حوزه ارتباطات متاثر از اختلالات جی‌پی‌اس نیست، در حوزه صنعت هوانوردی با این چالش به‌صورت جدی مواجه هستیم. اختلالات جی‌پی‌اس را احصا کرده‌ایم و به شورای عالی امنیت ملی منعکس کرده‌ایم و این موضوع در دستورکار قرار گرفته است
پاسخ مربی مشهور به پیشنهاد استقلال: من پرسپولیسی هستم! پاسخ مربی مشهور به پیشنهاد استقلال: من پرسپولیسی هستم!
سرمربی پیشین تیم فوتبال پرسپولیس پیشنهاد رقیب دیرینه این تیم را نپذیرفت.
پایان کار ساپینتو در استقلال، توافق انجام شد! پایان کار ساپینتو در استقلال، توافق انجام شد!
همان‌طور که طی ساعات گذشته و پس از حذف استقلال از لیگ قهرمانان آسیا شایعاتی پیرامون آینده ریکاردو ساپینتو منتشر شده بود، اکنون از این باشگاه خبر می‌رسد که سرانجام مدیران برای برکناری سرمربی پرتغالی به اجماع رسیده‌اند و او قرار است از سمت خود کنار گذاشته شود
نقش زیردریایی‌ کلاس غدیر ایران در جنگ احتمالی نقش زیردریایی‌ کلاس غدیر ایران در جنگ احتمالی
وقتی روی سطح آب بازیگران با عرشه های بزرگ و دید مستقیم و پرچم های افراشته حضور دارند ،در لایه‌ای پایین‌تر از سطح آب، جایی که نه پرچمی برافراشته است و نه نمایش قدرتی در کار، بازی دیگری در جریان است.
حادثه برای هواپیمای آموزشی اف۴ در همدان +عکس خلبان حادثه برای هواپیمای آموزشی اف۴ در همدان +عکس خلبان
یک فروند هواپیمای نیروی هوایی ارتش در حین اجرای ماموریت آموزشی شبانه در استان همدان دچار سانحه شد و یکی ازخلبانان این هواپیما به درجه رفیع شهادت نائل آمد و دیگر خلبان این هواپیما سالم است
فیلم+ بسته شدن تنگه هرمز برای چند ساعت فیلم+ بسته شدن تنگه هرمز برای چند ساعت
بسته شدن تنگه هرمز، فرمانده نیروی دریایی سپاه، امروز در رزمایش کنترل هوشمند تنگۀ هرمز برای رعایت اصول ایمنی و کشتی رانی، بخش‌هایی از تنگۀ هرمز برای چند ساعت بسته می‌شود.
ساعت کاری ادارات در ماه مبارک رمضان ساعت کاری ادارات در ماه مبارک رمضان
معاون سرمایه انسانی سازمان اداری و استخدامی کشور بخشنامه ساعات آغاز به کار ادارات در ماه مبارک رمضان را ابلاغ کرد.
برگزیده
ترامپ: تا ده روز آینده دربار‌ی حمله به ایران تصمیم نهایی مشخص میشود ترامپ: تا ده روز آینده دربار‌ی حمله به ایران تصمیم نهایی مشخص میشود
دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا در نخستین نشست هیات صلح غزه در واشنگتن با بیان اینکه صلح دشوار است، ادعا کرد: باید با ایران به توافق معناداری دست یابیم.
دیدار عراقچی و گروسی + جزئیات دیدار عراقچی و گروسی + جزئیات
«رافائل گروسی» مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی امروز در پیامی در صفحه خود در شبکه اجتماعی ایکس از دیدار با «سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه ایران خبر داده و نوشت: «به تازگی مذاکرات فنی جامعی را با وزیر امور خارجه ایران که در تدارکات مذاکرات مهمی برای روز سه‌شنبه در ژنو است، داشتم.»
فوری ایران را ترک کنید! فوری ایران را ترک کنید!
ایالات متحده از شهروندان آمریکایی خواست که پیش از مذاکرات مهم با تهران، «همین حالا ایران را ترک کنند».