کد خبر: ۱۴۵۱
تاریخ انتشار: ۰۷ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۱:۲۳

پروفسور حیدری پدر علم فنون مذاکره ایران درگذشت

پروفسور مسعود حیدری ، پدر علم مذاکره ایران امروز در ۸۴ سالگی دعوت حق را لبیک گفت.
پروفسور حیدری پدر علم فنون مذاکره ایران درگذشت ، پروفسور مسعود حیدری، پدر علم مذاکره ایران امروز در ۸۴ سالگی دعوت حق را لبیک گفت.

به گزارش «تانباک» به نقل از فارس، پروفسور «مسعود حیدری» عضو هیأت علمی سازمان مدیریت صنعتی و «پدر اصول، فنون و هنر مذاکره ایران» امروز در ۸۴ سالگی به دیار باقی شتافت.

ایشان در سال ۱۳۱۵ در شهر قزوین متولد شد. پس از گذراندن تحصیلات خود در دارالفنون تهران وارد دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران شد و پس از گذراندن دوره لیسانس و تحصیلات تکمیلی به عنوان رتبه اول فارغ ­التحصیلان دکتری، جهت ادامه تحصیل به آمریکا اعزام شد تا دوره­ های کارشناسی ارشد علوم اداری و مدیریت بازرگانی و همچنین دکترای توسعه اقتصادی را در دانشگاه پیتسبورگ در ایالت پنسیلوانیا به پایان برساند. مسیر علمی ایشان به این دانشگاه ختم نشده و پس از اخذ دومین مدرک دکترای خود، برای گذراندن دوره قراردادهای بین الملل وارد دانشگاه لاهه شد.

پروفسور حیدری پدر علم فنون مذاکره ایران

پروفسور حیدری پس از بازگشت به وطن، به تدریس در دانشگاه های مختلف کشور پرداخته و با بیش از ۵۴ سال سابقه، به عنوان یکی از پرسابقه ترین اساتید علم مدیریت در کشور مطرح شدند. ایشان علاوه بر تدریس در دانشگاه، به عنوان مشاور و مذاکره‌کننده، در بیش از ۳۷۵ قرارداد بین المللی حضور داشت. کتاب اصول و فنون مذاکره، اثر پرمخاطب این استاد گرانقدر در زمینه مهارت‌های اصول و فنون مذاکره می باشد که توسط انتشارات سازمان مدیریت صنعتی منتشر شده است.

سوابق آکادمیک

عضو هیأت علمی سازمان مدیریت صنعتی از دهه 60 شمسی تاکنون
عضو هیأت علمی مؤسسه تحقیقات اقتصادی دانشگاه تهران
از بنیان‌گذاران مؤسسه برنامه‌ریزی ایران وابسته به سازمان برنامه

سوابق اجرایی

مشاور ارشد و آنالیست ارشد وابسته در سازمان مدیریت صنعتی در امور انتقال تکنولوژی و همکاری‌های صنعتی و مذاکرات و قراردادهای بین‌المللی
مشاور ارشد سازمان مدیریت صنعتی
معاون ایرانی دبیر کل اتاق مشترک بازرگانی و صنعتی سازمان همکاری‌های منطقه‌ای توسعه اقتصادی
مدیر گروه تحقیق در اقتصاد بین‌المللی و گروه تحقیق در موانع توسعه اقتصادی ایران در مؤسسه تحقیقات اقتصادی دانشگاه تهران
ریاست شورای راهبری همایش بزرگان مذاکرات تجاری ایران

آثار

تأثیر اوضاع سیاسی جهان و سیاست دولت‌های بزرگ در جنبش مشروطیت ایران
تئوری‌های سیاسی انقلاب‌های آمریکا و فرانسه (اهمیت و نقش برنامه‌ریزی در مدیریت)
شناسایی در حقوق بین‌المللی عمومی
اصول و فنون مذاکره
بسته آموزشی اصول و فنون مذاکره با گرایش مذاکرات خارجی
اقتصاد عمومی و اقتصاد ایران
گزارش تحلیلی وام‌ها و سرمایه‌گذاری‌های ایران در خارج از کشور


آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی
شهرام لاسمی،قلقلی معروف، در برنامه رک با مجید واشقانی، از زندگی تلخ خود در فقر صحبت کرد.
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
برگزیده
آخرین وضعیت از وخامت حال محمود فرشچیان آخرین وضعیت از وخامت حال محمود فرشچیان
محمود فرشچیان این استاد برجسته اکنون در بیمارستانی در آمریکا بستری است و حال جسمی ایشان وخیم گزارش شده است.
راز مرگ بروس‌لی فاش شد راز مرگ بروس‌لی فاش شد
علت مرگ بروس لی، که در سن ۳۲ سالگی در سال ۱۹۷۳ درگذشت، تا امروز به‌طور رسمی «ضایعه مغزی حاد» ثبت شده است.
جنجال حضور رشید پور در عشق ابدی جنجال حضور رشید پور در عشق ابدی
رضا رشیدپور عکسی با شرکت کنندگان برنامه «عشق ابدی» گرفته که به‌واسطه ابتذال عشق در این برنامه بیشتر از یک عکس یادگاری قضاوت شده است.
صفحه خبر بالای تصاویر