کد خبر: ۱۴۴۵۵
تاریخ انتشار: ۱۰ فروردين ۱۴۰۲ - ۲۳:۰۸

ساپینتو: باشگاه باید دستمزدم را پرداخت کند

اکنون تمرکزم روی این است که ذوب‌آهن را ببریم. تیم خوبی را پیش رو داریم و آنها چون فشار زیادی را تحمل نمی‌کنند، راحت بازی خواهند کرد.
ساپینتو: باشگاه باید دستمزدم را پرداخت کند

ساپینتو: باشگاه باید دستمزدم را پرداخت کند

مخاطب۲۴ : سرمربی تیم فوتبال استقلال گفت: چهار ماه است که باشگاه دستمزدم را پرداخت نکرده و با این شرایط می‌توانستم لغو قرارداد کنم.

ریکاردو ساپینتو در نشست خبری پیش از دیدار با با ذوب آهن، اظهار داشت: پیش از تعطیلی لیگ، در شرایط فوق‌العاده‌ای بودیم و امیدوارم به همین روال ادامه دهیم. در ۹ روز گذشته با وجود مشکلات و حاشیه‌ها تمرینات خوبی را سپری کردیم و امیدوارم فردا ۳ امتیاز بازی را کسب کنیم.

وی یادآور شد: خون پیروزی در رگ‌هایم است و فارغ از همه حواشی می‌خواهم بر روی نیمکت بنشینم. برای بردن متمرکز هستیم و من حرفه‌ای هستم و شغلم این است تا تمام وجودم را برای تیم بگذارم و بهترین عملکرد را برای استقلال و هواداران ارائه دهم. مشکلات مالی بر استقلال سایه انداخته و من حتی چهار ماه است که دستمزدی دریافت نکردم، اما باز هم بهترین خود را انجام می‌دهم.

سرمربی استقلال افزود: به سختی کار می‌کنم و اگر اراده کنم قراردادم را لغو خواهم کرد. باشگاه باید کل مطالباتم را پرداخت کند و فعلا لغو قرارداد نکردم، زیرا باید تا پایان لیگ در کنار بازیکنانم باشد. با این هواداران فوق‌العاده سخت می‌جنگیم تا ۲ عنوان قهرمانی را به دست آوریم.

ساپینتو خاطرنشان کرد: حاشیه‌های استراماچونی و مجوز حرفه‌ای استقلال ناراحتم می‌کند. یکی از اهدافم برای سرمربیگری استقلال این بود که تیم را در لیگ قهرمانان آسیا مربیگری کنم و برای موفقیت و قهرمانی در این مسابقات بجنگیم. با این رویا زندگی می‌کنم. اگر این اتفاق رخ ندهد ناامیدی بزرگی است.

سرمربی تیم فوتبال استقلال در پاسخ به این پرسش که آیا اگر آبی‌ها از لیگ قهرمانان آسیا حذف شوند، از سمت سرمربیگری استقلال استعفا خواهد کرد؟ گفت: الان وقت این نیست که درباره این مسائل صحبت کنیم. اکنون تمرکزم روی این است که ذوب‌آهن را ببریم. تیم خوبی را پیش رو داریم و آنها، چون فشار زیادی را تحمل نمی‌کنند، راحت بازی خواهند کرد.

ساپینتو درباره دیدار با پرسپولیس در هفته بیست‌وهفتم لیگ برتر اظهار داشت: الان زمان صحبت کردن درباره این مسئله نیست. اکنون باید کاملاً روی بازی بسیار بسیار سخت با ذوب‌آهن تمرکز کنیم و فقط سه امتیاز این مسابقه برای ما مهم است.

وی در مورد وضعیت سه بازیکن ملی پوش تیمش، بیان کرد: از هر سه نفر راضی هستم و با احترام به سرمربی تیم ملی، به نظرم بازیکنان بیشتری از استقلال می‌توانستند به این تیم دعوت شوند. سه ملی‌پوش ما کیفیت بسیار خوبی از خود نشان داده‌اند و عملکرد خیلی خوبی در مسابقات داشتند. امیدوارم آن‌ها برای بازی با ذوب‌آهن صد درصد آماده باشند.

ساپینتو با تمجید از ذوب‌آهن گفت: آمار گل‌های خورده استقلال و ذوب‌آهن برابر است. سه مهاجم حریف، از جمله بازیکن ملی‌پوش این تیم (محمدحسین اسلامی) بازیکنان بسیار خوبی هستند و فرصت‌های زیادی می‌سازند که باید آن‌ها را متوقف کنیم. سه مدافع ذوب‌آهن بسیار خوب هستند و به تیم مقابل احترام می‌گذاریم.

ساپینتو درباره شانس تیم ملی ایران با سرمربیگری امیر قلعه‌نویی برای قهرمانی جام ملت‌های آسیا، گفت: تیم ملی تنها در دو مسابقه با سرمربی جدید بازی کرده و خیلی زود است که در این مورد صحبت کنیم. برای این تیم آرزوی بهترین‌ها را دارم و امیدوارم شانس خیلی خوبی برای آن پیش بیاید، چون مربی به شانس هم نیاز دارد. سرمربی تیم ملی باید حمایت همه را داشته باشد و صد درصد از او حمایت می‌کنم.

وی در مورد بازی تدافعی تیم‌ها برابر استقلال تصریح کرد: کار خیلی سخت می‌شود، اما نمی‌توان کاری کرد. خیلی وقت است که بازیکنان من برای این موضوع آماده هستند. کار سختی است و بازی سختی پیش رو داریم، اما این کار را در تمرین انجام دادیم و باید آن را به زمین مسابقه انتقال بدهیم.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر
دمای قله دماوند شب گذشته به منفی ۵۳ و دمای قله توچال به منفی ۳۲ درجه رسید.بنا بر اعلام هواشناسی، دیشب سردترین شب ایران طی تمام پاییز و تا این زمان از زمستان بوده و پیش‌بینی می‌شود که دمای هوا در روزهای آینده چندان افزایش نیابد، این شب سردترین شب ایران بوده است
رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد
معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس جمهور از پذیرش استعفای محمدرضا فرزین از سوی رئیس‌جمهور و انتخاب عبدالناصر همتی به‌عنوان گزینه جایگزین در سمت ریاست کل بانک مرکزی، خبر داد.
پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال
دقایقی پیش سرمربی استقلال در نشست مطبوعاتی پیش‌دستانه جدایی رامین رضاییان از این تیم را اعلام کرد؛ در حالی که با توجه به بسته بودن پنجره نقل و انتقالاتی باشگاه استقلال و شرایط مبهم برای انتقال بازیکنان جدید جدایی از بازیکنی باسابقه و شرایط رامین کمی عجیب به نظر می‌رسد.
محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست
بسیاری از علما با حجاب اجباری موافق نیستند، اما در خفا حرف می‌زنند و در علن چیز دیگری می‌گویند. اما آنها از افراطیون موجود می‌ترسند و به همین دلیل حرف‌شان را علنی نمی‌زنند.
فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا
سه ماهواره ایرانی «ظفر ۲»، «پایا» و «کوثر ۱.۵» ساعت ۱۶:۴۸ امروز (یکشنبه هفتم دی ۱۴۰۴) به وقت تهران با موشک سایوز-۲.۱بی از پایگاه فضایی وستوچنی روسیه به فضا پرتاب شدند.
ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟ ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟
عضو شورای شهر تهران گفت: اگر حفر تونل در منطقه ۱۲ که جزو بافت‌های فرسوده شهر تهران است، رخ داده باشد حتماً باید درباره آن توضیحات روشنی ارائه شود چرا که این اتفاق می‌تواند آسیب‌های جدی به دنبال داشته باشد.
ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی
عباس کیارستمی: افتخارِ بزرگی‌ است برای من کنارِ آقای بیضایی ایستادن، چه برسد به این که این افتخار امشب نصیبِ من شده تا این جوایز رو هم من تقدیمِ ایشون بکنم. به هر حال، این لحظه برای من لحظهٔ خیلی مهمّیه.
برگزیده
تحلیل و نتایج بازی های هفته سیزدهم لیگ برتر فوتبال ایران تحلیل و نتایج بازی های هفته سیزدهم لیگ برتر فوتبال ایران
تحلیل و نتایج بازی های هفته سیزدهم لیگ برتر فوتبال ایران را ببینید
پایان صبر رئال؛ وینیسیوس زیر تیغ انتقاد پایان صبر رئال؛ وینیسیوس زیر تیغ انتقاد
باشگاه رئال مادرید و هوادارانش دیگر تحمل عملکرد پرنوسان وینیسیوس را ندارند و انتقاد‌ها نسبت به این بازیکن شدت گرفته است
نیوکاسل در واپسین دقایق پیروزی را از دست داد نیوکاسل در واپسین دقایق پیروزی را از دست داد
تیم نیوکاسل که تا لحظات پایانی در آستانه کسب سه امتیاز بود، تنها دو دقیقه مانده به پایان مسابقه برابر حریف خود غافلگیر شد و نتیجه برد را از دست داد.
صفحه خبر بالای تصاویر