کد خبر: ۱۴۴۱۴
تاریخ انتشار: ۱۰ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۷:۴۰

تقدیر شرکت مس از فعالیت جهادگران در جنوب استان کرمان

در ششمین روز از ماه مبارک رمضان، طی مراسمی از زحمات جهادگران تلاشگر در شهرستان رودبار در جنوب استان کرمان با حضور معاون هماهنگی و مشاوران شرکت ملی صنایع مس ایران تجلیل شد.
تقدیر شرکت مس از فعالیت جهادگران در جنوب استان کرمان

تقدیر شرکت مس از فعالیت جهادگران در جنوب استان کرمان

مخاطب24:در این آیین که در فضایی صمیمی برگزار شد، دکتر رحمتی معاون هماهنگی شرکت ملی صنایع مس ایران، حجت‌الاسلام زندیه مشاور فرهنگی‌اجتماعی شرکت مس، حجت‌الاسلام درستکار رئیس مجمع عالی جهادگران کشور، دکتر یخچالی رئیس جهادی بنیاد علوی، مهندس صفری فرمانده قرارگاه سازندگی ثارالله، مهندس پورقاسمی مشاور جهادی شرکت مس و رئیس مجمع جهادگران استان و شاهرخی مسئول بسیج سازندگی استان، با حضور در روستای مزرعه منطقه چاه‌دادخدا از مناطق کم‌برخوردار قلعه‌گنج در جنوب استان کرمان، از فعالیت‌های جهادگران در اردو‌های جهادی، پزشکی و عمرانی تقدیر کردند.

حجت‌الاسلام زندیه، مشاور فرهنگی‌اجتماعی شرکت مس در این مراسم گفت: در مناطق هدف استان کرمان و استان‌های دیگر، شرکت مس در کنار و همراه جهادگران عرصه سازندگی است و اکنون در جمع شما جهادگران به منظور تکریم کار‌های جهادی هستیم.

شاهرخی، مسئول بسیج سازندگی استان نیز در سخنانی با اشاره به فعالیت شبانه‌روزی چهار قرارگاه سازندگی در استان کرمان، رتبه بالای استان در زمینه فقر را یادآور شد و گفت: نیاز است در مناطق کم‌برخورداری همچون فاریاب، زهکلوت و قلعه‌گنج، نقش تسهیلگر داشته باشیم.

در این مراسم، شرکت ملی صنایع مس ایران در راستای مسئولیت‌های اجتماعی خود، از جهادگران تلاشگر در جنوب استان کرمان با اهدای هدایایی تجلیل کرد. پایان این مراسم با ضیافت افطار همراه بود.

 
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
فدراسیون تکواندو ارث پدری شاگردان قلدر ساعی! فدراسیون تکواندو ارث پدری شاگردان قلدر ساعی!
مبینا نعمت‌زاده، دارنده مدال برنز المپیک پاریس، نه با افتخار خود که با حواشی و گستاخی‌اش خبرساز شده است؛ آن هم در شرایطی که برخورد سال ۱۳۹۹ خودِ هادی ساعی با دبیر سازمان لیگ، حالا به الگویی برای اطرافیانش تبدیل شده است.
پرتو فرابنفش در کدام نواحی ایران شدیدتر است؟ پرتو فرابنفش در کدام نواحی ایران شدیدتر است؟
پیش‌بینی پژوهشگاه هواشناسی و علوم جو کشور از شاخص پرتو فرابنفش تا ۱۰ مرداد ماه حاکی از میزان شدید تابش پرتو فرابنفش در ساعات صبح و ظهر است که در بعضی مناطق مانند استان‌های شرقی و جنوبی کشور و نیمه شرقی استان‌های سمنان، کهگیلویه و بویراحمد، جنوب مازندران، گلستان و ارتفاعات شمال تهران و البرز اغلب زودتر از سایر استان‌ها افزایش خواهد یافت.
استرالیا و ممنوعیت استفاده از یوتیوپ استرالیا و ممنوعیت استفاده از یوتیوپ
استرالیا اعلام کرد یوتیوب را به جمع سایت‌های ممنوعه برای نوجوانان اضافه می‌کند.
جنجال حضور رشید پور در عشق ابدی جنجال حضور رشید پور در عشق ابدی
رضا رشیدپور عکسی با شرکت کنندگان برنامه «عشق ابدی» گرفته که به‌واسطه ابتذال عشق در این برنامه بیشتر از یک عکس یادگاری قضاوت شده است.
جواب دندان شکن بیرانوند به خیابانی جواب دندان شکن بیرانوند به خیابانی
علیرضا بیرانوند با انتشار یک استوری به صحبت‌های جواد خیابانی واکنش نشان داد.
لیگ آمریکا مسی را انتخاب کرد لیگ آمریکا مسی را انتخاب کرد
ستاره آرژانتینی اینتر میامی عنوان بهترین بازیکن ماه لیگ آمریکا را به دست آورد.
تغییرات قریب‌الوقوع در برخی نهاد‌های عالی امنیتی تغییرات قریب‌الوقوع در برخی نهاد‌های عالی امنیتی
ارگان رسانه‌ای نزدیک به شمخانی نوشت::خبر‌های رسیده به نورنیوز حاکیست پس از فراهم شدن زمینه‌های لازم و ایجاد اصلاحات ساختاری، احتمال انجام تغییرات قریب الوقوع در سطح برخی نهاد‌های عالی-امنیتی افزایش یافته است.
برگزیده
هندوانه متهم بحران آب هندوانه متهم بحران آب
در حالی که بسیاری، هندوانه را به‌دلیل آب‌بر بودن در صدر عاملان بحران آب قرار می‌دهند، بررسی‌های کارشناسی ابعاد متفاوتی از واقعیت مصرف آب توسط محصولات کشاورزی را آشکار می‌کند.
نان بربری ۳۱ درصد، تافتون ۵۲ درصد، لواش ۳۹ درصد گران شد نان بربری ۳۱ درصد، تافتون ۵۲ درصد، لواش ۳۹ درصد گران شد
افزایش قیمت نان در تهران رسما ابلاغ شد. بدین ترتیب قیمت انواع نان در استان تهران از ۳۱ درصد تا بیش از ۵۰ درصد افزایش پیدا کرده است.
حذف ۴ صفر پول تصویب شد حذف ۴ صفر پول تصویب شد
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس گفت:لایحه حذف ۴ صفر از پول ملی در کمیسیون اقتصادی تصویب شد.
صفحه خبر بالای تصاویر