کد خبر: ۱۴۴۰۴
تاریخ انتشار: ۱۰ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۴:۴۴

ترافیک شدید خودرو‌ها در جاده‌های منتهی به مازندران

سرهنگ یدالله جهان‌تاب رییس پلیس راه مازندران از ترافیک شدید در مسیر‌های منتهی به استان مازندران از جمله در کندوان و هراز خبر داد.
ترافیک شدید خودرو‌ها در جاده‌های منتهی به مازندران

ترافیک شدید خودرو‌ها در جاده‌های منتهی به مازندران

مخاطب 24: سرهنگ یدالله جهان‌تاب روز پنجشنبه در گفتگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: در مسیر شمال به جنوب جاده کندوان حدفاصل مرزن آباد تا مکارود و محدوده‌های، ولی آباد و سیاه بیشه و همچنین در مسیر جنوب به شمال این محور در محدوده مکارود و حدفاصل مجلار تا میانک، ترافیک خودرو فوق سنگین گزارش شده است.

وی با بیان این‌که، ترافیک خودرو در مسیر شمال به جنوب جاده هراز در محدوده کلرد در زمان حاضر فوق سنگین است، از رانندگان وسایل نقلیه خواست ضمن مدیریت سفر، از عجله و شتاب در رانندگی خودداری کنند.

سرهنگ جهان تاب با عنوان این‌که، محور‌های شمالی هم اکنون فاقد مداخلات جوی است، گفت: تردد خودرو در هر دو مسیر رفت و برگشت در آزاده راه تهران - شمال و همچنین محور فیروزکوه به کندی انجام می‌شود.

رییس پلیس راه مازندران با اشاره به ورود استقرار و فعالیت سامانه جدید بارشی از بامداد جمعه تا اواخر وقت روز شنبه که با کاهش هشت تا ۱۵ درجه‌ای دمای هوا، وزش باد، بارش برف در ارتفاعات و خطر ریزش سنگ در محور‌های کوهستانی همراه است، از رانندگان وسایل نقلیه خواست از سفر‌های غیرضروری به مناطق کوهستانی و محور‌های برف‌گیر این استان خودداری و در صورت لزوم علاوه بر اطمینان از سالم بودن سامانه گرمایشی خودرو، تجهیزات زمستانی نیز به همراه داشته باشند.

سرهنگ جهان‌تاب با بیان اینکه این سامانه علاوه بر پدیده مه گرفتگی، کاهش دید و لغزندگی سطح جاده ها، خطر ریزش سنگ و اختلال در تردد محور‌های کوهستانی بویژه محور‌های کندوان و هراز را نیز به همراه دارد، به رانندگان وسیله نقلیه توصیه کرد در طی این مدت از توقف در حاشیه جاده‌ها و یا اسکان در کنار رودخانه‌ها خودداری کنند.

مرکز کنترل ترافیک پلیس راه مازندران با پیش شماره ۰۱۱ و شماره ۲۱۸۲۴۴۳۴ و ۲۱۸۲۴۴۲۰ به طور شبانه روز آماده پاسخگویی در خصوص وضعیت راه‌های استان است.

برابر آمار، سالانه بیش از ۵۰۰ میلیون دستگاه خودرو در محور‌های مازندران تردد دارند که ۱۱ درصد از این تردد‌ها در محور‌های اصلی و بقیه درون شهری است.

مازندران در ایام تعطیلات نوروزی امسال تاکنون پذیرای ۲۰ میلیون مسافر و گردشگر بود و پیش بینی می‌شود این میزان تا مایان تعطیلات به ۲۲ میلیون نفر افزایش یابد.

مازندران ۱۰ هزار و ۴۰۰ کیلومتر راه اصلی و فرعی دارد که حدود سه هزار کیلومتر از آن جاده اصلی و بقیه محور روستایی است.

برچسب ها: جاده ترافیک خودرو
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد
سخنگوی جبهه اصلاحات با انتقاد از تندرو‌ها گفت: حمید رسایی باید درباره دلایل ردصلاحیت در ادوار گذشته توضیح دهد و پاسخگوی عملکرد خود باشد.
برگزیده
طارمی در آستانه پیوستن به NFC طارمی در آستانه پیوستن به NFC
در حالی که رسانه‌های ایتالیایی توجه ویژه‌ای به مهدی طارمی دارند، گزارش‌ها حاکی از آن است که اون تصمیم خود را برای فصل آینده اش گرفته است.
نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه
تحقیقات قضایی در ترکیه پرده از نفوذ گسترده سایبری به اطلاعات شخصی و طبقه‌بندی‌شده ۱۷ نهاد دولتی از جمله سازمان اطلاعات و امنیت این کشور برداشت. تنها این سازمان، شاکی رسمی پرونده معرفی شده است.
ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد
با اینکه خودروسازان به‌تازگی موفق شدند مجوز افزایش قیمت محصولاتشان را بگیرند، اما به نظر می‌رسد این افزایش نه‌تنها رضایت آنها را جلب نکرده، بلکه حالا یکی از بزرگ‌ترین خودروسازان کشور پای شکایت به میان آورده است.
صفحه خبر بالای تصاویر