کد خبر: ۱۴۳۹۷
تاریخ انتشار: ۱۰ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۲:۴۲

تشکیل پرونده قضایی برای رقص مختلط در کشتی تفریحی بندر امام

دادستان بندر امام: با اشاره به تشکیل پرونده قضایی برای افراد خاطی در این برنامه بیان کرد: همچنین برای فردی که افراد حاضر را تهییج و اقدام به فیلم‌برداری کرده است نیز اعلام‌جرم شده است و پرونده قضایی تشکیل می‌گردد.
تشکیل پرونده قضایی برای رقص مختلط در کشتی تفریحی بندر امام

تشکیل پرونده قضایی برای رقص مختلط در کشتی تفریحی بندر امام

مخاطب24:چند روز پیش گزارشی در خصوص رقص مختلط و کشف حجاب در اسکله بندر امام خمینی (ره) منتشر شد.

در واکنش به انتشار این گزارش دادستان بندر امام خمینی (ره) از تشکیل پرونده قضایی برای خاطیان رقص مختلط در کشتی تفریحی بندر امام خمینی (ره) خبر داد.

محمدرضا جعفری اصل گفته بود: به مسئولان فرهنگی اداره کل بنادر و دریانوردی استان خوزستان تذکرات لازم برای تعطیلی موسیقی زنده در کشتی تفریحی اعلام شد.

وی با اشاره به تشکیل پرونده قضایی برای افراد خاطی در این برنامه بیان کرد: همچنین برای فردی که افراد حاضر را تهییج و اقدام به فیلم‌برداری کرده است نیز اعلام‌جرم شده است و پرونده قضایی تشکیل می‌گردد.

حالا پس از چند روز خبرگزاری دولت چند خبر معنادار در حمایت اداره کل بنادر و دریانوردی استان خوزستان و با عکسی از کشتی تفریحی متخلف منتشر کرد تا نشان دهد وزارت راه و شهرسازی و سازمان بنادر و دریانوردی نه‌تن‌ها عذرخواه حرمت‌شکنی صورت‌گرفته نیستند؛ بلکه طلبکار هم هستند.

معاون امور دریایی سازمان بنادر و دریانوردی که حتماً حواشی رقص مختلط و کشف حجاب در بندر امام پایش را به بندر بازکرده است بدون هیچ عذرخواهی و اشاره به برخورد با متخلفان، گفته است سازمان بنادر و دریانوردی در سال ۱۴۰۲ از توسعه گردشگری دریایی کشور حمایت می‌کند.

مجید علی نازی گفته است به‌کارگیری از کشتی‌های تفریحی در ایام مختلف سال می‌تواند در کاربردی‌بودن مزیت‌های گردشگری دریایی استان کمک قابل‌توجهی باشد.

آقای نازی، اما نگفتند که آیا گردشگری دریایی به معنای به رقص مختلط و کشف حجاب در یک بندر دولتی آن هم مزین به نام بنیان‌گذار انقلاب اسلامی است؟

از سوی دیگر بهروز آقایی مدیرکل بنادر و دریانوردی استان خوزستان که باید به دلیل حوادث هنجارشکنانه و خلاف عفت عمومی که در حیطه مسئولیت وی رخ‌داده عذرخواهی کند و با او برخورد شود گفته است فعالیت کشتی‌های تفریحی در محدوده برخی از بنادر استان علاوه بر ایجاد رضایت برای مسافران، مانعی برای فعالیت قایق‌های فاقد هویت و استاندارد ایمنی شده است!

آقای آقایی، اما نگفتند وی با کدام حجت و دلیل قانونی و شرعی به کشتی تفریحی مجوز داده است تا یک مراسم خلاف عفت عمومی جامعه را در یک محیط دولتی برگزار کند.

وزارت راه و شهرسازی و سازمان بنادر و دریانوردی، مدیرکل بنادر و دریانوردی استان خوزستان بابت اتفافات رخ داده در این کشتی نه‌تن‌ها عذرخواهی نکردند و اشکالات این برنامه ضد عفت و اخلاق عمومی را برطرف نکردند؛ بلکه اخبار رسیده از بندر این است که همچنان برنامه‌های خلاف‌شرع و قانون در کشتی تفریحی لنگر گرفته در بندر امام برقرار است از عدم رعایت حرمت ماه مبارک رمضان و باز بودن بوفه در روز تا برنامه‌های هنجارشکن شب که همچنان ادامه دارد با این تفاوت که این بار، حراست در تلاش است تا عکس و فیلمی از این برنامه بیرون نیاید.

منبع:فرارو

 
برچسب ها: حجاب
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
نمایش فیلم پیدا شدن هواپیمای شهدای خدمت برای نخستین بار نمایش فیلم پیدا شدن هواپیمای شهدای خدمت برای نخستین بار
انتشار برای نخستین‌بار؛ تصاویر منتشرنشده از لحظه پیداشدن بالگرد سانحه‌دیده شهید رئیسی و شهدای خدمت
چالش فروش بی‌ضابطه دارو در فضای مجازی چالش فروش بی‌ضابطه دارو در فضای مجازی
دارو‌های تقلبی، مکمل‌های ورزشی غیرمجاز و محصولات بهداشتی بی‌نام و نشان، سلامت مردم را تهدید می‌کنند.
بررسی نظریه ترور ابراهیم رئیسی بررسی نظریه ترور ابراهیم رئیسی
منصوری در پاسخ به دلایلی شهادت مرحوم رئیسی گفت: شواهدی دال براینکه ترور یا خرابکاری باشد یافت نشده و اطلاع بیشتری از این موضوع نداریم.
اپراتور‌ها میوه انحصار می‌چینند، اما از بازار آزاد حرف می‌زنند! اپراتور‌ها میوه انحصار می‌چینند، اما از بازار آزاد حرف می‌زنند!
تصمیم برای افزایش ۷۵ درصدی قیمت اینترنت بدون بهبود ملموس در کیفیت، نشانگر بحرانی عمیق‌تر در سیاست‌گذاری ارتباطی ایران است.
اولین کشور دارای بزرگترین ناوگان پهپاد در سال ۲۰۲۵ کدام کشور بود؟ اولین کشور دارای بزرگترین ناوگان پهپاد در سال ۲۰۲۵ کدام کشور بود؟
ارتش‌های جهان با درک اهمیت تسلط هوایی و کنترل میدان نبرد، سرمایه‌گذاری گسترده‌ای در توسعه ناوگان پهپادی خود انجام داده‌اند. تا سال ۲۰۲۵، بسیاری از کشور‌ها به سرعت در حال خرید یا ساخت پهپاد‌هایی برای مأموریت‌های متنوع، از پهپاد‌های کوچک نظارتی گرفته تا سامانه‌های با برد بلند و ارتفاع بالا بوده‌اند.
ترامپ بین دو زن خواننده و سیاست مدار گیر کرده است ترامپ بین دو زن خواننده و سیاست مدار گیر کرده است
دونالد ترامپ بار دیگر با انتشار پیامی در پلتفرم «تروث سوشال» (Truth Social) خبرساز شد.
هجوم گردشگران خارجی به ایران هجوم گردشگران خارجی به ایران
معاون گردشگری وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گفت: جذب ۱۵ میلیون گردشگر خارجی یکی از اهداف مهم برنامه هفتم توسعه کشور در حوزه گردشگری است.
برگزیده
سهم مخارج دولت از تولیدناخالص داخلی سهم مخارج دولت از تولیدناخالص داخلی
بررسی‌ها نشان می‌دهد سهم مخارج دولت از حجم اقتصاد در ایران نسبت به چند کشور مشابه پایین‌تر است. اینها درحالی است که به نظر می‌رسد دخالت دولت در امور اقتصادی ایران بسیار بالاتر از این ارقام است.
بررسی نظریه ترور ابراهیم رئیسی بررسی نظریه ترور ابراهیم رئیسی
منصوری در پاسخ به دلایلی شهادت مرحوم رئیسی گفت: شواهدی دال براینکه ترور یا خرابکاری باشد یافت نشده و اطلاع بیشتری از این موضوع نداریم.
پیام دکتر داوود زارعیان به مناسبت روز جهانی ارتباطات و روز ملی روابط عمومی پیام دکتر داوود زارعیان به مناسبت روز جهانی ارتباطات و روز ملی روابط عمومی
امروز ۲۷ اردیبهشت ماه، «روز ملی روابط‌عمومی» است؛ روزی برای قدردانی از تلاش‌های بی‌وقفه، پنهان و تاثیر‌گذار شما عزیزان و روزی برای طراحی و اعلام مسیر فعالیت‌مان در آینده
صفحه خبر بالای تصاویر