کد خبر: ۱۴۳۷۴
تاریخ انتشار: ۰۹ فروردين ۱۴۰۲ - ۲۱:۰۰
دبیر اجرایی خانه کارگر طبس گفت: قطعاً پایین بودن سطوح مزدی و عدم تامین نیاز‌های اولیه قشر ستون فقرات اقتصادی جامعه تبعات ناخوشایندی از قبیل پایین آمدن سطوح ایمنی و افزایش حوادث کارگری و روی آوردن نیروی کار به روش‌های دیگر تأمین هزینه‌های زندگی و… را در پی خواهد داشت.

ناراحتی شدید کارگران از میزان افزایش دستمزد

مخاطب۲۴ :‌ ابراهیم رحیمیان با انتقاد به مصوبه افزایش ۲۷ درصدی حقوق کارگران گفت: جامعه کارگری سال ۱۴۰۲ را در حالی با تلخی از مصوبه شورای‌عالی کار آغاز کرده که نه تنها شادی آن‌ها فراهم نشد بلکه با افزایش نامتعارف دستمزد کام کارگران تلخ شد.

این فعال کارگری در ادامه با یادآوری اینکه به موجب ماده ۴۱ قانون کار شورای‌عالی کار به عنوان مرجع رسمی تعیین مزد باید بر اساس دو معیار «نرخ تورم» و «سبد هزینه‌های زندگی یک خانواده متوسط چهار نفره» دستمزد کارگران را تعیین کند، افزود: در سال‌های اخیر روند صعودی هزینه‌های زندگی با گزارش‌های رسمی نرخ تورم همخوانی نداشته و همین مسئله باعث عقب ماندگی قدرت خرید کارگران شده است.

به گفته رحیمیان؛ با توجه به گزارش مرکز آمار ایران در بهمن ۱۴۰۱ سبد معیشت حداقل هزینه زندگی برای خانوار کارگری با جمعیت متوسط ۳/۳ نفر در دهک چهارم که کارگران محسوب می‌شوند طبق محاسبات واقعی بالای ۱۵ میلیون و هفتصد هزار تومان است.

او با بیان اینکه مگر کارفرمایان و دولت نبایستی نیاز‌های معیشتی و مالی و رفاهی کارگرانی که تمام وقت و هم و غم و حتی جان خود را در راه تولید می‌گذارند، تأمین کنند؛ گفت: آیا کارگر به جز کار کردن راه درآمد دیگری در تأمین معاش و نیاز‌های خود و خانواده‌اش دارد یا زمان و توان دیگری دارد که به کار دیگری بپردازد.

او گفت: کارگران پای کارترین قشر جامعه در تمامی صحنه‌های اقتصادی اجتماعی و فرهنگی و مقاومتی و انتخاباتی و ستون فقرات اقتصادی جامعه هستند. بر همگان کاملاً روشن و مبرهن است آنچه اتفاق افتاده با واقعیت جامعه تطابق چندانی ندارد.

رحیمیان تاکید کرد: قطعاً پایین بودن سطوح مزدی و عدم تامین نیاز‌های اولیه قشر ستون فقرات اقتصادی جامعه تبعات ناخوشایندی از قبیل پایین آمدن سطوح ایمنی و افزایش حوادث کارگری و روی آوردن نیروی کار به روش‌های دیگر تأمین هزینه‌های زندگی و… را در پی خواهد داشت.

دبیر خانه کارگر طبس با بیان اینکه تورم از ابتدای امسال روند صعودی در پیش گرفته و در این شرایط، مسئولان پاسخگوی راهکار بازگشت معیشت کارگران به نقطه‌ای که از آنجا سقوط آغاز شده، نیستند، در پایان از نمایندگان مردم در خانه ملت خواست با مصوب کردن شناورسازی دستمزد یا بازنگری مزد به صورت نیمسئله و فصلی بسته به نرخ تورم و سبد معیشت، با تشکیل کمیته‌های جبران خدمت در تامین نیاز‌های کارگری همیار و یاریگر کارگران باشند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
طالع بینی امروز title
طالع بینی امروز یا فال امروز، فالیست که هر روز برای هر فرد از متولدین مختلف سال تهیه می‌شود. این مطلب، به صورت روزانه به روز می‌شود. پس می‌توانید هر روز با مراجعه به این صفحه از فال و طالع بینی خود باخبر شوید.
فیلم فرود هواپیما در جزیره کیش از دید خلبان title
در این فیلم لحظه فرود هواپیما در فرودگاه کیش از دید خلبان نشان داده می‌شود
طالع بینی امروز title
طالع بینی امروز یا فال امروز، فالیست که هر روز برای هر فرد از متولدین مختلف سال تهیه می‌شود. این مطلب، به صورت روزانه به روز می‌شود. پس می‌توانید هر روز با مراجعه به این صفحه از فال و طالع بینی خود باخبر شوید.
این کودک به پسر "شیشه ای" معروف است!+ فیلم title
استخوان‌های یک پسر ۱۲ ساله آنقدر شکننده است که با کوچکترین تماسی می‌شکنند.
انفجار مرگبار نارنجک حین جستجو در اموال پدربزرگ خانواده!/ سه عضو یک خانواده کشته و زخمی شدند title
انفجار نارنجک منجر به کشته شدن یک عضو خانواده و همچنین زخمی شدن دو نفر دیگر شد.
برگزیده
اطلاعیه مهم برای مشمولان رتبه بندی | حمایت حمید محمدی مجری و گوینده خبر صداوسیما از علی دایی | طرح رتبه‌ بندی و وعده وزیر برای اصلاح نظام حقوقی معلمان title
در بسته خبری امروز «مخاطب ۲۴» تیتر‌هایی مانند اطلاعیه مهم برای مشمولان رتبه بندی | حمایت حمید محمدی مجری و گوینده خبر صداوسیما از علی دایی | طرح رتبه‌ بندی و وعده وزیر برای اصلاح نظام حقوقی معلمان را می‌خوانید.
حقوق کدام گروه از شاغلان و بازنشستگان افزایش می‌یابد؟ |اعلام جزئیات پرداخت معوقات بازنشستگان تامین اجتماعی/ پرداخت یکجا منتفی شد |رویترز به نقل از آژانس: ایران در حال توسعه غنی‌سازی در نطنز است title
در بسته خبری امروز «مخاطب ۲۴» تیتر‌هایی مانند حقوق کدام گروه از شاغلان و بازنشستگان افزایش می‌یابد؟ |اعلام جزئیات پرداخت معوقات بازنشستگان تامین اجتماعی/ پرداخت یکجا منتفی شد |رویترز به نقل از آژانس: ایران در حال توسعه غنی‌سازی در نطنز است را می‌خوانید.
خبر خوش معاون وزیر برای معلمان |زندگی جورجینا و رونالدو در عربستان چگونه خواهد بود؟ |پیامرسان‌های داخلی؛ آخرین آمار کاربران روبیکا، ایتا، بله و سروش title
در بسته خبری امروز «مخاطب ۲۴» تیتر‌هایی مانند خبر خوش معاون وزیر برای معلمان |زندگی جورجینا و رونالدو در عربستان چگونه خواهد بود؟ |پیامرسان‌های داخلی؛ آخرین آمار کاربران روبیکا، ایتا، بله و سروش را می‌خوانید.
معاون وزیر درباره رتبه بندی معلمان چه گفت؟ |افزایش حقوق کارمندان در سال ۱۴۰۲ چقدر است؟ + جزییات |چه خبر از سلمان فارسی؟ / لحظه به لحظه از داوود میرباقری کار یاد می‌گیرم! title
در بسته خبری امروز «مخاطب ۲۴» تیتر‌هایی مانند معاون وزیر درباره رتبه بندی معلمان چه گفت؟ |افزایش حقوق کارمندان در سال ۱۴۰۲ چقدر است؟ + جزییات |چه خبر از سلمان فارسی؟ / لحظه به لحظه از داوود میرباقری کار یاد می‌گیرم! را می‌خوانید.