کد خبر: ۱۴۳۷۲
تاریخ انتشار: ۰۹ فروردين ۱۴۰۲ - ۲۰:۴۹

اردوغان: فکر کردن ما به انتخابات مانع کمک به زلزله زدگان نمی‌شود

رئیس‌جمهوری ترکیه تصریح کرد: به حمایت از صنعت‌گران، سرمایه گذاران، اشتغال آفرینان، تولید و صادرکنندگان ادامه داده و تسهیلات ویژه برای آنان ترتیب خواهیم داد.
اردوغان: فکر کردن ما به انتخابات مانع کمک به زلزله زدگان نمی‌شود

اردوغان: فکر کردن ما به انتخابات مانع کمک به زلزله زدگان نمی‌شود

مخاطب۲۴ :‌ رئیس‌جمهوری ترکیه اظهار کرد، دولتش به یاری زلزله‌زدگان ادامه خواهد داد و انتخابات هرگز تلاش‌های به کار گرفته شده در این زمینه را متوقف نخواهد کرد.

به نقل از خبرگزاری آناتولی، رجب طیب اردوغان، رئیس جمهوری ترکیه افزود در طول ماه مبارک رمضان هم کلنگ‌زنی انبوه سازی‌ها هم دیدار و افطار با زلزله‌زدگان را انجام خواهد داد.

رئیس جمهوری و رئیس حزب عدالت و توسعه ترکیه در نشست گروه حزب متبوع خود در پارلمان ترکیه ضمن گرامی‌داشت یاد قربانیان زلزله‌های شش فوریه در جنوب شرق کشور اظهار کرد: رمضان امسال را با غم از دست دادن عزیزانمان آغاز کردیم، از فعالیت و تلاش‌های ویژه شهرداری‌ها و بیناد‌های خیریه مردم نهاد برای یاری‌رسانی به زلزله‌زدگان در این ایام سپاسگزارم.

وی افزود: در بازدید‌هایی که از مناطق زلزله‌زده انجام می‌دهیم، هم کلنگ‌زنی انبوه سازی‌ها را انجام داده و هم با زلزله‌زدگان دیدار و افطار می‌کنیم.

رئیس‌جمهوری ترکیه تصریح کرد: به حمایت از صنعت‌گران، سرمایه گذاران، اشتغال آفرینان، تولید و صادرکنندگان ادامه داده و تسهیلات ویژه برای آنان ترتیب خواهیم داد.

اردوغان تاکید کرد: در نیروگاه هسته‌ای آک‌کویو در تاریخ ۲۷ آوریل بارگیری سوخت را آغاز خواهیم کرد. همچنین خبر خوبی برای معدنچیان عزیزمان داریم؛ ترکیه با استخدام هزار معدنچی جدید در شرکت زغال سنگ، هم از معدنچیان قدردانی و هم با افزایش تولید به اقتصاد کشور کمک خواهیم کرد.

رئیس‌جمهوری ترکیه تصریح کرد: فکر کردن به انتخابات هرگز تلاش‌های به کار گرفته شده برای یاری به زلزله‌زدگان را متوقف نخواهد کرد.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
دکتر زردچوبه، متخصص درمان التهاب و افسردگی دکتر زردچوبه، متخصص درمان التهاب و افسردگی
زردچوبه جزو ادویه‌های پر مصرف است و برخی مطالعه‌ها نشان می‌دهد تاثیر بسیار بالایی در کاهش افسردگی دارد.
رابطه کابوس‌های شبانه و نزدیک شدن مرگ رابطه کابوس‌های شبانه و نزدیک شدن مرگ
تحقیق جدید توسط تیمی از محققان در آمریکا انجام شده و در آن داده‌های چهار مطالعه بلندمدت روی بیش از ۴۰۰۰ نفر بین ۲۶ تا ۷۴ سال بررسی شده است. شرکت‌کنندگان میزان کابوس‌های شبانه خود را گزارش کرده‌اند و سپس در بازه‌ای ۱۸ ساله، آمار مرگ‌ومیر آنها ثبت شده است. در این مدت، ۲۲۷ نفر به‌صورت زودرس جان خود را از دست دادند
ایرانی‌ها چند سال عمر می‌کنند؟ ایرانی‌ها چند سال عمر می‌کنند؟
طبق اعلام مرکز آمار ایران، در زمستان سال گذشته میانگین سنی فوت‌شدگان بر حسب جنس و به تفکیک مناطق جغرافیایی به صورت کلی ۶۷.۷ سال اعلام شده است که معادل ۰.۹ سال افزایش یافته و در این بازه زمانی میانگین سنی فوت‌شدگان در زنان بیشتر از مردان بوده است.
اجرای ممنوعیت تردد در آزادراه تهران - شمال و جاده کندوان! اجرای ممنوعیت تردد در آزادراه تهران - شمال و جاده کندوان!
رییس پلیس راه البرز از اجرای محدودیت تردد درآزادراه تهران - شمال و جاده کرج - چالوس از صبح فردا یکشنبه ۱۵ تیرماه در محدوده این استان خبر داد.
طارمی به ترکیه می‌رود یا عربستان؟ طارمی به ترکیه می‌رود یا عربستان؟
مهاجم ایرانی اینترمیلان که فصل گذشته عملکرد قابل قبولی در ایتالیا نداشت، اکنون در لیست خرید تیم‌های عربستانی و ترکیه‌ای قرار دارد.
تصویر تکان دهنده از همسر ژوتا بعد از رفتن ناگهانی همسرش! تصویر تکان دهنده از همسر ژوتا بعد از رفتن ناگهانی همسرش!
تصویر منتشر شده از همسر دیوگو ژوتا، نشانگر ناراحتی و شوک شدید وارد شده به او است.
پاسخ تراکتور به درخواست پرسپولیس پاسخ تراکتور به درخواست پرسپولیس
برای ترابیباشگاه تراکتور پاسخ پرسپولیس برای جذب مهدی ترابی در ازای بخشش در پرونده علیرضا بیرانوند را داد
برگزیده
از ۵ جنگ جلوگیری کردم ولی نوبل را دیگران می‌گیرند! از ۵ جنگ جلوگیری کردم ولی نوبل را دیگران می‌گیرند!
رئیس‌جمهور آمریکا بار دیگر از رویای خود برای گرفتن جایزه صلح نوبل پرده برداشت و این‌بار مدعی شد که مانع به وجود آمدن ۵ جنگ بین کشور‌های مختلف شده، اما جایزه صلح نوبل به افراد دیگری داده شده است.
دیپلماسی جای نوکرم چاکرم گفتن نیست! دیپلماسی جای نوکرم چاکرم گفتن نیست!
ابراهیم رضایی سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس به ویدئو‌های منتشر شده و تعارف‌های عجیب مسعود پزشکیان در دیدار با الهام علی اف واکنش نشان داد.
مجازات نتانیاهو و ترامپ اعدام است مجازات نتانیاهو و ترامپ اعدام است
سیداحمدخاتمی عضو مجلس خبرگان رهبری ضمن اشاره به تهدید ولایت توسط ترامپ و صدور فتوا در این زمینه گفت: با توجه به حکم محاربه توسط علما و مراجع تقلید مجازات نتانیاهو و ترامپ اعدام است، چرا که هزاران نفر در غزه و حدود هزار نفر در ایران به شهادت رساندند.
صفحه خبر بالای تصاویر