کد خبر: ۱۴۳۲۹
تاریخ انتشار: ۰۹ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۳:۲۳

«طرح آتیه ملی»؛ محصول جدید و منحصربفرد بانک ملی ایران

بانک ملی ایران در راستای حمایت و تأمین منابع مورد نیاز نوجوانان و جوانان کشورمان برای تحصیل، ازدواج، مسکن و ... در آینده، "طرح آتیه ملی" را عرضه کرد.
«طرح آتیه ملی»؛ محصول جدید و منحصربفرد بانک ملی ایران

«طرح آتیه ملی»؛ محصول جدید و منحصربفرد بانک ملی ایران

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بانک ملی ایران؛در این طرح پس از افتتاح حساب کوتاه‌مدت یا بلندمدت توسط متقاضیان و از طریق اندوخته و سپرده‌گذاری تدریجی، پس از مدت یک تا ۱۵ سال امکان استفاده از مزایای طرح شامل سود سپرده‌های کوتاه‌مدت، بلندمدت و همچنین پرداخت تسهیلات ویژه با مبلغ، مدت بازپرداخت و نرخ متفاوت دیده شده است.

در طرح آتیه ملی پس از گذشت ۵ سال تا سقف ۵ میلیارد ریال امکان دریافت تسهیلات وجود دارد که با افزایش مدت ماندگاری منابع، امکان افزایش سقف تسهیلات موضوع طرح تا ۱۵ میلیارد ریال امکان پذیر است. لازم به ذکر است، تمامی جوانان بالای ۱۸ سال می‌توانند برای آینده خود و همچنین پدران و مادران برای آینده فرزندانشان در این طرح مشارکت کنند.

 
برچسب ها: بانک ملی ایران
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
بیانیه وزارت خارجه عمان در پایان گفت‌و‌گو‌های رم بیانیه وزارت خارجه عمان در پایان گفت‌و‌گو‌های رم
وزارت امور خارجه عمان در بیانیه‌ای از موافقت ایران و آمریکا برای «ورود به مرحله بعدی گفت‌وگوها» که هدف آن «امضای توافق هسته‌ای منصفانه» خواهد بود، خبر داد.
راهنمای جدید گوگل برای استفاده بهتر از هوش مصنوعی راهنمای جدید گوگل برای استفاده بهتر از هوش مصنوعی
راهنمای جدید گوگل برای مهندسی دستور، منبعی بی‌نظیر برای هر کسی است که می‌خواهد از ابزار‌های هوش مصنوعی مانند Gemini بهترین نتیجه را بگیرد.
عراقچی: مذاکرات رو به جلو است عراقچی: مذاکرات رو به جلو است
وزیر خارجه ایران گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم ایران و آمریکا را «رو به جلو» توصیف کرد و گفت: روز چهارشنبه جلسات فنی در سطح کارشناسان برگزار می‌شود و پس از آن، مذاکره‌کنندگان روز شنبه ملاقات خواهند کرد.
دور سوم مذاکرات طی هفته آینده برگزار خواهد شد دور سوم مذاکرات طی هفته آینده برگزار خواهد شد
دومین دور از مذاکرات غیرمستقیم میان هیات‌های مذاکره کننده ایران و ایالات متحده که با میانجی گری سلطنت عمان در ساختمان دیپلماتیک این کشور در رم در جریان بود، دقایقی پیش طبق برنامه ریزی صورت گرفته به پایان رسید. سومین دور این گفت‌و‌گو‌ها طی هفته آتی برگزار خواهد شد.
فیلم ایرانی از آمریکا جایزه گرفت فیلم ایرانی از آمریکا جایزه گرفت
نقد و بررسی فیلم سینمایی «من هنوز اینجا هستم»، پایان تصویربرداری فیلم سینمایی «آنجا کسی دیوانه نیست»، جایزه برای «آخرین زوزه‌ی گوسفند» و رونمایی از پوستر فیلم «گالیا»، اهم اخبار سینمایی امروز هستند.
حقوق ورودی گوشی تلفن همراه اعلام شد حقوق ورودی گوشی تلفن همراه اعلام شد
حقوق ورودی واردات گوشی تلفن همراه از سوی گمرک ابلاغ شد.
پایان دور دوم گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم ایران و آمریکا پایان دور دوم گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم ایران و آمریکا
دور دوم گفت‌و‌گو‌های غیر مستقیم ایران و آمریکا در رم، دقایقی پیش پایان یافت.
برگزیده
حقوق ورودی گوشی تلفن همراه اعلام شد حقوق ورودی گوشی تلفن همراه اعلام شد
حقوق ورودی واردات گوشی تلفن همراه از سوی گمرک ابلاغ شد.
تاریخ ثبت‌نام وام متاهلی اعلام شد تاریخ ثبت‌نام وام متاهلی اعلام شد
بر اساس اعلام دانشگاه شهید بهشتی زمان ثبت‌نام وام ودیعه مسکن متاهلی دانشجویان از اول اردیبهشت ماه آغاز می‌شود.
کالابرگ الکترونیک در ۱۴۰۴ برای دهک‌های پایین ادامه دارد؟ کالابرگ الکترونیک در ۱۴۰۴ برای دهک‌های پایین ادامه دارد؟
سخنگوی طرح کالابرگ الکترونیک وزارت کار درباره تداوم طرح در سال ۱۴۰۴ گفت: به‌احتمال زیاد طرح کالابرگ الکترونیکی در ادامه کار، برای حمایت از دهک‌های کمتربرخوردار در سال ۱۴۰۴ ادامه خواهد یافت.
صفحه خبر بالای تصاویر