کد خبر: ۱۴۳۰۵
تاریخ انتشار: ۰۸ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۷:۵۲

اعمال تحریم‌های جدید علیه ایران

وزارت خارجه کانادا از اعمال تحریم علیه ۸ فرد و دو نهاد ایرانی در ارتباط با اعتراضات در ایران خبر داد.
اعمال تحریم‌های جدید علیه ایران

اعمال تحریم‌های جدید علیه ایران

مخاطب24:دولت کانادا شب گذشته از اعمال تحریم علیه دو نهاد و هشت فرد ایرانی به بهانه نقض حقوق بشر و همچنین در ارتباط با تولید پهپاد و موشک‌های بالستیک خبر داد.

براساس گزارش خبرگزاری رویترز، وزارت خارجه کانادا در بیانیه‌ای کفته، در دور جدید تحریم‌های کانادا علیه ایران، افرادی از سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و همچنین نیروی انتظامی ایران به دلیل آنچه که نقض حقوق بشر در تهران و مناطق شمال غربی ایران خوانده شده هدف قرار گرفته‌اند.

به گفته وزارت خارجه کانادا، همچنین افرادی مرتبط با صنایع هواپیما‌های بدون سرنشین ایران و همچنین صنایع تولید موشک‌های بالستیک در این لیست قرار گرفته‌اند.

دولت‌های غربی به بهانه ارسال پهپاد‌های ایران به روسیه برای استفاده در جنگ اوکراین درحال فشار علیه صنایع پهپادی ایران هستند. جمهوری اسلامی ایران ارسال هرگونه پهپاد به ارتش روسیه برای استفاده در جنگ اوکراین را قویا رد کرده است.

کانادا پیش از این نیز با دنباله روی از آمریکا تحریم‌هایی را علیه جمهوری اسلامی ایران اعمال کرده است.

ملانی جولی، وزیر خارجه کانادا دی ماه گذشته نیز با اشاره به اینکه این کشور تحریم‌های جدیدی علیه اشخاص و نهاد‌های ایرانی اعمال کرده، در بیانیه‌ای مداخله‌جویانه مدعی شد که ایران باید به «سرکوب معترضان» پایان دهد.

ناصر کنعانی، سخنگوی وزارت امور خارجه ایران اخیرا در واکنش به این اظهارات مقامات غربی درباره امور داخلی ایران، در صفحه توییترش نوشت: همه اتهاماتی را که برخی رژیم‌ها به دروغ به ایران وارد می‌کنند، خودشان در عمل در طول تاریخ و در تاریخ معاصر به شنیع‌ترین وجه در حق ملت‌ها و مردم خود مرتکب شده و هنوز هم می‌شوند.

 
برچسب ها: تحریم
captcha
اخبار داغ
رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز
شاخص بورس در معاملات روز یکشنبه به روند صعودی خود ادامه داد و رکورد جدیدی را ثبت کرد.
سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است
طرح تازه فروش ایران‌خودرو از ۱۸ شهریور آغاز شده و هشت محصول این شرکت بدون نیاز به مسدودسازی وجه بانکی عرضه شده‌اند. بررسی اختلاف قیمت کارخانه و بازار نشان می‌دهد بیشترین سود خرید در این دوره به دناپلاس توربو اتوماتیک آپشنال می‌رسد که برای خریداران بازدهی قابل‌توجه ۳۲ درصدی دارد.
نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند! نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند!
رکنا ورزشی: فهرست نامزد‌های جوایز توپ طلای ۲۰۲۶ اعلام شد و تاکنون اسامی نامزد‌های هشت بخش از جمله بهترین استعداد جوان، بهترین دروازه‌بان، بهترین مربی و بهترین باشگاه در بخش مردان و زنان معرفی شده است. مراسم توپ طلای امسال ۲۶ اکتبر در لندن برگزار می‌شود.
واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه! واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه!
هواداران پرسپولیس در ورزشگاه شهدای شهر قدس، بار دیگر نشان دادند که ۱۳ سال دلبستگی به کاپیتانی، چون عالیشاه، با هیچ جدایی فراموش نمی‌شود.
خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
صنعت خودرو ایران از پیکان تا پلتفرم‌های IKP مسیر پرچالش و پرادعا داشته است. این گزارش با نگاهی بی‌رحمانه، تمام خودرو ملی از سمند تا ری‌را را با رقبای جهانی مقایسه و واقعیت فنی آن‌ها را آشکار می‌کند.
۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه! ۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه!
وزیر بهداشت فرانسه از مرگ حدود ۷ هزار نفر در این کشور در اثر موج گرمای کم سابقه خبر داد.
عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی! عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی!
خبر غیرمنتظره‌ای که هیچ‌یک از هواداران آلبی‌سلسته تمایلی به شنیدنش نداشتند، روز دوشنبه ۳۱ آگوست رنگ واقعیت به خود گرفت.
برگزیده
پزشکیان در هند! پزشکیان در هند!
رئیس جمهور به منظور شرکت در هجدهمین اجلاس سران کشور‌های عضو بریکس، دقایقی پیش با استقبال شانتانو تاکور وزیر مشاور در امور بنادر و کشتیرانی هند وارد شهر دهلی نو محل برگزاری این اجلاس شد
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر! رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر!
ایران اعلام کرد اوایل این هفته از یک سامانه دفاع هوایی جدید برای سرنگونی پهپاد آمریکایی MQ-۹ Reaper نزدیک تنگه هرمز استفاده کرده، حادثه‌ای که نشان می‌دهد تهران با وجود ماه‌ها حمله به سایت‌های نظامی خود، همچنان توان دفع حملات آمریکا و اسرائیل را دارد.