کد خبر: ۱۴۳
تاریخ انتشار: ۱۷ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۸:۴۷

واعظی: 6 هزار میلیارد ریال صرف توسعه اینترنت روستاها شد

وزیر ارتباطات وفناوری اطلاعات گفت: از ابتدای فعالیت دولت یازدهم تاکنون 9 هزار میلیارد ریال برای ارائه اینترنت به روستاهای کشور در نظر گرفته شد که حدود 6 هزار میلیارد ریال از این مبلغ هزینه شده است.
محمود واعظی روز شنبه در آیین راه اندازی همزمان اینترنت پرسرعت در 383 روستای استان اصفهان افزود: پس از رفع تحریم ها و عادی شدن روابط با جامعه بین الملل که از اقدامات مطلوب دولت تدبیر و امید بود، حل معیشت مردم و معضلات اقتصادی از اولویت های دولت محسوب می شود.

واعظی با بیان اینکه سال 95 باید سال شکوفایی کشور باشد، گفت: سال آینده سال رونق اقتصادی و رفع بسیاری از مشکلات مردم با همدلی و همزبانی دولت و ملت خواهد بود.

وی با اشاره به انتخابات پیش رو تصریح کرد: مردم باید در این انتخابات حضوری گسترده و پرشور داشته باشند تا با فضایی مطلوب و پرشور به استقبال سال جدید بروند.

واعظی ادامه داد: یکی از برنامه های دولت تدبیر و امید برداشتن شکاف های اقتصادی میان مناطق برخوردار، کم برخوردار و روستا و شهرها با شهرها و مناطق برخوردار است تا همه بتوانند از امکانات مناطق برخوردار بهره ببرند.

وی ادامه داد: اگر شش روستای استان اصفهان به شبکه تلفن متصل شوند تمام روستاهای این استان از شبکه تلفنی برخوردار خواهند شد.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات افزود: استان اصفهان جزو پیشتازان عرصه مخابرات و ارتباطات در کشور محسوب می شود.

وی خاطرنشان کرد: هدف دیگر دولت یازدهم ارائه اینترنت پرسرعت به تمام روستاهای کشور است زیرا دولت الکترونیک نیازمند بسترهای مناسب اینترنتی در تمام مناطق کشور است.

وی با بیان اینکه اتصال 879 روستای استان اصفهان به اینترنت پرسرعت جزو برنامه ها بوده است، گفت: امروز 383 روستا به شبکه اینترنت پرسرعت متصل شدند و مابقی آنها نیز بین سوم تا نیمه شعبان سال آینده به این شبکه متصل خواهند شد.

وی ادامه داد: سایر روستاها نیز تا پایان دولت یازدهم به اینترنت پرسرعت متصل خواهد شد.
واعظی اضافه کرد: ما معتقدیم اتصال روستاها به شبکه اینترنت پرسرعت یک هدف و اقدام فانتزی نیست.

بلکه می تواند زمینه ایجاد تجارت الکترونیکی و خرید و فروش محصولات روستاییان بدون وساطت دلالان را مهیا کند.

به گزارش ایرنا، همچنین مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان اصفهان اظهار کرد: ارائه اینترنت پرسرعت به روستاییان استان اصفهان برای افزایش خدمات و سرویس ها به روستاها انجام گرفته است.

محمد جواد امیدی اظهار کرد: افزایش نفوذ اینترنت در روستاهای استان اصفهان موجب پیشرفت و توسعه آنها خواهد شد.

این آیین در روستای هفتشویه در شرق شهرستان اصفهان برگزار شد.
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
صدیقی در نماز جمعه این هفته چه سخنی برای گفتن داشت؟ صدیقی در نماز جمعه این هفته چه سخنی برای گفتن داشت؟
حجت‌الاسلام کاظم صدیقی خطیب جمعه تهران خطاب به عموم مردم تاکید کرد: باید واحد باشید و وحدت و انسجام را حفظ کنید و هر صدای تفرقه را صدای دشمن تلقی کنید.
شوخی آذری جهرمی با آرزویی که ربع پهلوی به گور خواهد برد شوخی آذری جهرمی با آرزویی که ربع پهلوی به گور خواهد برد
شوخی آذری جهرمی با آرزویی که ربع پهلوی به گور خواهد برد
پرونده کنکور‌های دو نوبته برای همیشه بسته شد پرونده کنکور‌های دو نوبته برای همیشه بسته شد
پرونده کنکور‌های دو نوبته بسته شد و از سال آینده کنکور یک نوبت برگزار می‌شود.
کدام داور و قاری قرآنی برنامه محفل در دولت پزشکیان پست گرفت؟ کدام داور و قاری قرآنی برنامه محفل در دولت پزشکیان پست گرفت؟
«حامد شاکرنژاد» قاری قرآن و داور مسابقات محفل، مشاور فرهنگی وزیر راه و شهرسازی شد.
دلیل تبریک باشگاه اینتر به طارمی چه بود؟ دلیل تبریک باشگاه اینتر به طارمی چه بود؟
باشگاه اینتر با انتشار پستی در شبکه‌های اجتماعی، تولد مهاجم ایرانی خود را تبریک گفت
ظریف از تنها تهدید اسراییل رونمایی کرد! ظریف از تنها تهدید اسراییل رونمایی کرد!
وزیر امور خارجه پیشین کشورمان در حساب ایکس خود نوشت: جنگ، ترور، خرابکاری، باج‌گیری. نشان می‌دهد که تنها «تهدید وجودی» برای اسرائیل، صلح است.
مدنی زاده عضو شورای عالی کار شد مدنی زاده عضو شورای عالی کار شد
معاون اول رئیس جمهور، مصوبه هیات وزیران مبنی بر عضویت سیدعلی مدنی زاده وزیر امور اقتصادی و دارایی به عنوان عضو شورای عالی کار را به دستگاه‌های اجرایی ابلاغ کرد.
برگزیده
پرونده کنکور‌های دو نوبته برای همیشه بسته شد پرونده کنکور‌های دو نوبته برای همیشه بسته شد
پرونده کنکور‌های دو نوبته بسته شد و از سال آینده کنکور یک نوبت برگزار می‌شود.
تعداد دختران کنکوری تجربی بیشتر بود یا پسران؟ تعداد دختران کنکوری تجربی بیشتر بود یا پسران؟
بر اساس اعلام سازمان سنجش در گروه تجربی نوبت اول کنکور امسال گروه آزمایشی تجربی ۲۸۳ هزار و ۷۸۷ نفر معادل ۶۷ درصد داوطلبان زن هستند.
حذف سرخک و سرخجه در ایران حذف سرخک و سرخجه در ایران
مدیر منطقه‌ای سازمان جهانی بهداشت در منطقه مدیترانه شرقی (امرو) حذف سرخک و سرخجه در ایران را به وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشورمان تبریک گفت.
صفحه خبر بالای تصاویر