کد خبر: ۱۴۲۷۶
تاریخ انتشار: ۰۸ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۰:۳۲
عضو هیات مدیره بانک کارآفرین خبر داد:

شروع تازه به مدد جهان آفرین در بانک کارآفرین

دکتر مسعود شریفات عضو هیات مدیره بانک کارآفرین در پیامی به مناسبت آغاز سال ۱۴۰۲، تامین اعتبار را به مثابه آب حیات برای یک اقتصاد پویا و رو به رشد خوانده و آورده است: به همین روست که سلسله برنامه‌ها و هدف‌گذاری‌های بانک کارآفرین در تخصیص منابع مالی و اعتبارات به بخش‌های تولیدی و اقتصادی را می‌توان گامی بلند در بهبودبخشی اقتصاد کشور به شمار آورد.
شروع تازه به مدد جهان آفرین در بانک کارآفرین

شروع تازه به مدد جهان آفرین در بانک کارآفرین

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از روابط‌عمومی بانک کارآفرین :در پیام دکتر شریفات عضو هیات مدیره بانک کارآفرین می‌خوانیم:

ناگهان موجـی ز بحر لامکـان آمـد پدید
کز نهیبش این همه شور و فغان آمد پدید
راز خود می‌گفت با خود آن نگار جلـوه‌گر
راز او بیرون فتاد این داستـان آمـد پدید
آنکه بی نام و نشــان و صورت و آیت بود
بی نشان در صورت و نام و نشان آمد پدید

در ابتدا لازم است یاد و خاطره همه عزیزان اعم از مشتریان، سهامداران و کارکنان که برای تاریخ این بانک از روز آغازین فعالیت تاکنون تلاش کرده اند را گرامی بداریم و نیز یاد و تقدیری کنیم از زحمات برادر عزیزم جناب آقای دکتر محمدپورکه در دی ماه سال ۱۴۰۱ به واسطه پذیرش مسوولیت هیات عاملی بانک مرکزی و با تاسی از شعر (هر کسی کو دور ماند از اصل خویش / باز جوید روزگار وصل خویش...) با فراق از بانک کارآفرین، یک بار دیگر در کنار برادر بزرگ و بزرگوارم جناب آقای دکتر فرزین قرار گرفت که برای این عزیزان از درگاه خداوند منان سرافرازی، بهروزی و عاقبت به خیری آرزومندم.
… و، اما حکایت نوروزگار. نسیم روح بخش نوروزی که نوید طراوت و تازگی است، از پس سرمایی سخت آمده و در یک کلام «نوبهار» است؛ فصل گل و بلبل و کیست که نداند این موهبت از سوی خدای جهان آفرین، بهترین بهانه است برای نو شدن و از نو شروع کردن.

داستان کشاورز چینی اثر آلن واتس یادمان داده است که هر آنچه رخ می‌دهد، اثری نسبی دارد؛ پس در سالی که گذشت - خوب یا بد - خود آغازی بود بر قرن جدید و در کشور و نظام بانکی عبارت ناترازی بانک‌ها بار‌ها و بار‌ها به گوش رسید، اما با همه صعوبت و دشواری‌های ناشی از محدودیت‌های کمی و کیفی سیاست گذار و ناظر پولی و مالی و نیز رقابت‌های بازار و با الهام از شعر (خوش‌تر آن باشد که سر دلبران / گفته آید در حدیث دیگران)، در بانک کارآفرین که مزین به نام کارآفرین و کارآفرینی است با همت برین همه کارکنان، روسای شعب، مدیران، هیات عامل، هیات مدیره و در راس امور بانک مدیرعامل محترم برادر ارزشمند جناب آقای دکتر بهاروندی ضمن اتخاذ مجموعه‌ای از برنامه‌ها و اقدامات اثرگذار و با حمایت سهامداران ارجمند و در راستای اجرای تکالیف مجمع عمومی بانک، امور بنیادی و اساسی همانند افزایش سرمایه، پیاده سازی بانکداری متمرکز (Core Banking)، تعادل درآمد‌ها و هزینه ها، تعادل در دارایی‌ها و بدهی‌ها و اخذ گزارش رتبه مقبول حسابرسی برای ۶ ماهه اول سال ۱۴۰۱ همانند سال ۱۴۰۰ که در نظام بانکی کشور کم نظیر و حتی بی‌نظیر بوده را به عنوان میراثی ارزشمند و ماندگار در تاریخ بانک کارآفرین و نظام بانکی ثبت و ضبط نماید و در ردیف تجربیات پشت سر ایستاده تا همه آنچه در این ایام گذشت را برای آینده‌ای بهتر، به کار بگیریم.

بانک کارآفرین به پشتوانه قدمتش ـ که به ربع قرن نزدیک می‌شود ـ و آوازه نیکی که به جای گذارده، در جامعه مخاطبی که از بازار رقابتی از آن خود کرده، چه در حوزه‌های تخصصی و عملیاتی (تجهیز و تخصیص منابع) و چه از حیث مسوولیت‌های اجتماعی، با آورده و کارنامه‌ای پُربار و پُرمحتوا ـ که حاصل تلاش کارکنان عزتمند، سخاوتمند و شرافتمندش است ـ با اتکا به بدنه کارشناس و متخصص خود، قدم در مسیری می‌گذارد که به یاری خدا آمال و اهدافش کسب نتیجه و سود و منفعت برای سهامداران و مشتریان و در یک کلام اقتصاد ملی است.

روشن است که تامین اعتبار به مثابه آب حیات برای یک اقتصاد پویا و رو به رشد است. به همین روست که سلسله برنامه‌ها و هدف‌گذاری‌های بانک کارآفرین در تخصیص منابع مالی و اعتبارات به بخش‌های تولیدی و اقتصادی را می‌توان گامی بلند در بهبودبخشی اقتصاد کشور به شمار آورد. ما در قامت سازمانی مسئولیت‌پذیر و اجتماعی طی سال ۱۴۰۱ سعی بر آن داشتیم با تامین منابع مالی و اعتباری طرح‌های دارای توجیه اقتصادی، ضمن نقش‌آفرینی مثبت در اقتصاد ملی، منافع سهامداران و سرمایه‌گذاران خود را تامین کنیم و با همین رویکرد و با تکیه بر سه ستون اصلی، برنامه‌های اصلی خود در سال ۱۴۰۲ را آماده کرده‌ایم. راهبرد نخست، پویایی و پایداری بانک، گام دوم، تقویت طرح‌های تولیدی و اقتصادی و مشارکت اثرگذار و گام سوم، نقش‌آفرینی در توسعه اشتغال و رونق تولید دانش بنیان در کشور به عنوان حلقه تامین مالی است.

گام اصلی و مهمی که در سال پیش رو در صدد برداشتن آن هستیم‏، نقش‌آفرینی بیشتر در اقتصادی ملی است. گردش مالی سالم در بانک و طرح‌های اقتصادی سودآور، ضمن آنکه چرخ پولی سالم در جامعه ایجاد می‌کند، پیش‌زمینه توسعه واحد‌های اقتصادی و طبیعتا رونق اشتغال پایدار خواهد بود؛ همان پیش‌شرط‌هایی که اقتصاد یک کشور را به سوی تعالی سوق می‌دهد.

بانک کارآفرین به پشتوانه عملکرد روشن ۲۳‌ساله‌اش در نظام بانکی، بانکی متعهد به اصول حرفه‌ای بانکداری و مسئول به جامعه شناخته می‌شود و در سال ۱۴۰۲ با برنامه ریزی درست در حوزه‌های ساختاری، مدیریتی و سیاستگذاری مرتبط با فعالیت‌های بین الملل و ارزی، سرمایه گذاری، سپرده‌ها و تسهیلات و بانکداری متمرکز (IT) در تحقق کارایی و بهره وری نیز استوارتر در همان مسیری گام برمی‌دارد که ماحصل آن «خیر جمعی» برای مردم ایران است.
در پایان از همه‌ی مخاطبین محترم تمنا دارم که به شعر زیر هم از لحاظ شکلی و هم از لحاظ محتوی (مضمون) نگاهی عمیق را مبذول نمایند.
نسازد لن ترانی، چون کلیم از طور مایوسم
نمک‌پرورده عشقــم زبانِ ناز مـی‌دانــم
بهروزی، سرافرازی و شادکامی همواره توشه راه زندگی تان باد.
مسعود شریفات

 
برچسب ها: بانک کارآفرین
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد
سخنگوی جبهه اصلاحات با انتقاد از تندرو‌ها گفت: حمید رسایی باید درباره دلایل ردصلاحیت در ادوار گذشته توضیح دهد و پاسخگوی عملکرد خود باشد.
برگزیده
تاکید مدیرعامل شستا بر ارتباط بارز با استارت آپ‌ها و پارک‌های فناوری تاکید مدیرعامل شستا بر ارتباط بارز با استارت آپ‌ها و پارک‌های فناوری
مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی (شستا) در دیدار با مدیران گروه صنعتی بارز ضمن اشاره به اهمیت دو موضوع بین‌المللی سازی و نوآوری بر ایجاد ارتباط بین گروه صنعتی بارز با استارت آپ‌ها، دانشکده‌های تخصصی و پارک‌های فناوری تاکید کرد.
روند بازگشت دلار روند بازگشت دلار
قیمت دلار که روز گذشته خود را به کانال ۹۵ هزار تومانی نزدیک کرده بود، در معاملات نقدی امروز دوباره به کانال ۹۲ هزار تومانی سقوط کرد و روی رقم ۹۲ هزار و ۴۰۰ تومان بسته شد. تا این لحظه، قیمت دلار در معاملات فردایی هم رونق چندانی ندارد و ۲۰۰ تومان بالاتر قرار گرفته است.
ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد
با اینکه خودروسازان به‌تازگی موفق شدند مجوز افزایش قیمت محصولاتشان را بگیرند، اما به نظر می‌رسد این افزایش نه‌تنها رضایت آنها را جلب نکرده، بلکه حالا یکی از بزرگ‌ترین خودروسازان کشور پای شکایت به میان آورده است.
صفحه خبر بالای تصاویر