کد خبر: ۱۴۱۰
تاریخ انتشار: ۲۹ بهمن ۱۳۹۸ - ۲۲:۰۹

آخرین قیمت خودرو ؛ ساینا در مرز ۸۰ میلیونی

تسنیم نوشت: گزارش امروز قیمت خودرو حکایت از افزایش قیمت تعدادی از محصولات داخلی در بازار دارد.

آخرین قیمت خودرو سراتو ۴۰۰ میلیون را رد کرد؛ ساینا در مرز ۸۰ میلیونی . تسنیم نوشت: گزارش امروز قیمت خودرو حکایت از افزایش قیمت تعدادی از محصولات داخلی در بازار دارد.
در بازار امروز خرید و فروش خودرو، پراید ۱۱۱ با قیمت ۶۶ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان، پراید ۱۳۱ با قیمت ۶۱میلیون تومان، چانگان  با قیمت ۲۵۵میلیون تومان، و استپ‌وی با قیمت ۲۵۶ میلیون تومان مورد معامله قرار گرفت.

همچنین کوئیک اتوماتیک با قیمت ۱۲۴ میلیون تومان، سراتو با  قیمت ۴۰۶میلیون تومان و تیبا۲ با قیمت ۷۸میلیون تومان به فروش می‌رسد.

 قیمت برخی خودروهای داخلی در بازار امروز ۱۳۹۸/۱۱/۲۹ به‌شرح زیر است:

ردیف

نوع خودرو

قیمت خودرو کارخانه

قیمت خودرو بازار

۱

قیمت سایپا ۱۱۱

۳۹،۹۴۱،۰۰۰

۶۶،۵۰۰،۰۰۰

۲

قیمت سایپا ۱۳۱

۳۷،۶۴۱،۰۰۰

۶۱،۰۰۰،۰۰

۳

قیمت سایپا ۱۵۱

۴۰،۳۳۰،۰۰۰

۶۵،۰۰۰،۰۰۰

۴

قیمت تیبا

۴۶،۴۴۳،۰۰۰

۷۶،۰۰۰،۰۰۰

۵

قیمت ساینا

۵۵،۹۶۰،۰۰۰۰

۷۸،۰۰۰،۰۰۰

۶

قیمت کوئیک اتوماتیک

۶۹،۰۰۰،۰۰۰

۱۲۴،۰۰۰،۰۰۰

۷

قیمت چانگان

۱۵۵،۰۰۰،۰۰۰

۲۵۵،۰۰۰،۰۰۰

۸

قیمت سراتو ۲۰۰۰

۲۹۵،۰۰۰،۰۰۰

 ۴۰۶،۰۰۰،۰۰۰

۹

قیمت استپ وی اتوماتیک

توقف تولید

 ۲۵۶،۰۰۰،۰۰۰

۱۰

قیمت رنو پارس تندر

۸۴،۲۰۰،۰۰۰

۱۸۴،۰۰۰،۰۰۰

۱۱

قیمت  آریو اتوماتیک

---

۱۸۲،۰۰۰،۰۰۰

۱۲

قیمت برلیانس کراس

---

۲۱۹،۰۰۰،۰۰۰

۱۳

قیمت تیبا ۲

۵۱،۶۰۳،۰۰۰

۷۸،۰۰۰،۰۰۰

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
افشاگری حولناک از جنگ اوکراین افشاگری حولناک از جنگ اوکراین
فایننشال‌تایمز گزارش داد؛ صد‌ها کودک اوکراینی در بیش از ۲۰۰ مرکز روسیه و مناطق اشغالی تحت شست‌وشوی ذهنی و آموزش‌های نظامی قرار گرفته‌اند.
اعدام بابک شهبازی به جرم جاسوسی برای موساد اعدام بابک شهبازی به جرم جاسوسی برای موساد
بابک شهبازی، پیمانکار صنعتی متهم به انتقال اطلاعات امنیتی ایران به موساد، پس از تأیید حکم در دیوان عالی کشور صبح امروز در تهران اعدام شد.
ارتش ایران از ربات جنگجوی خود رونمایی کرد + فیلم ارتش ایران از ربات جنگجوی خود رونمایی کرد + فیلم
نیروی زمینی ارتش از ربات رزمی «آریا» رونمایی کرد؛ دستگاهی ۸×۸ با پیشرانه هیبریدی، هوش مصنوعی، زره ضدگلوله و تیرباری ۷.۶۲ میلی‌متری تحت کنترل از راه دور.
هشدار جدی دانشگاه آزاد به دانشجویان مشمول سربازی هشدار جدی دانشگاه آزاد به دانشجویان مشمول سربازی
دانشگاه آزاد علوم و تحقیقات اعلام کرد ادامه تحصیل دانشجویان پسر تنها با دریافت معافیت نظام وظیفه امکان‌پذیر است و در غیر این صورت با محرومیت تحصیلی روبه‌رو می‌شوند.
آغاز لیگ قهرمانان اروپا از امشب آغاز لیگ قهرمانان اروپا از امشب
فصل جدید لیگ قهرمانان اروپا با حضور ۳۶ تیم، از جمله قهرمان پاری‌سن‌ژرمن و نمایندگان قدرتمند اسپانیا، از امشب آغاز می شود و چشم‌انداز فتح قهرمانی هیجان‌انگیز خواهد بود.
ایران پیگیری حقوقی علیه آمریکا و اسرائیل را آغاز می‌کند ایران پیگیری حقوقی علیه آمریکا و اسرائیل را آغاز می‌کند
معاون حقوقی رئیس‌جمهور از اقامه دعوا علیه آمریکا و رژیم صهیونیستی در دادگاه‌های بین‌المللی و تشکیل پرونده‌های داخلی برای پیگیری خسارات جنگ اخیر خبر داد.
زلزله‌های پیاپی عسلویه را سه‌باره لرزاند زلزله‌های پیاپی عسلویه را سه‌باره لرزاند
سه زمین‌لرزه پیاپی بامداد سه‌شنبه عسلویه بوشهر را لرزاند؛ شدیدترین آن‌ها ۴.۱ ریشتر در عمق ۲۷ کیلومتری زمین به ثبت رسید.
برگزیده
نظر معاونت عمومی وزارت صمت در خصوص سرمایه گذاری خارجی نظر معاونت عمومی وزارت صمت در خصوص سرمایه گذاری خارجی
ابراهیم شیخ در گفت‌و‌گو با مخاطب ۲۴: سرمایه‌گذاری خارجی در صنعت ایران با موانع حقوقی، بانکی و ریسک بالا روبه‌روست؛ وزارت صمت بر حل مشکلات موجود و جذب سرمایه‌های استراتژیک تمرکز دارد.
عرضه بنزین ویژه وارداتی؛ سهمیه‌های قبلی تغییر نمی‌کند عرضه بنزین ویژه وارداتی؛ سهمیه‌های قبلی تغییر نمی‌کند
بنزین سوپر از راه می‌رسد: وعده یا خیال؟ رقابت بخش خصوصی و سهمیه‌های دولتی؛ کدام یک پیروز میدان خواهد بود؟
گسترش مراودات تجاری با تاکید بر دیپلماسی اقتصادی گسترش مراودات تجاری با تاکید بر دیپلماسی اقتصادی
ابراهیم شیخ، معاون صنایع عمومی وزارت صمت در گفت‌و‌گو با مخاطب۲۴ بر لزوم استفاده ازظرفیت بریکس، اوراسیا برای گسترش مراودات تجاری تاکید نمود
صفحه خبر بالای تصاویر