کد خبر: ۱۴۰۴۱
تاریخ انتشار: ۰۴ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۴:۱۵

حمایت خاص مهدی طارمی از امیر قلعه‌نویی

مهاجم تیم ملی فوتبال ایران معتقد است که اگر برنامه‌ریزی‌ها تا جام ملت‌ها خوب پیش برود، این تیم می‌تواند اتفاق خوبی را در این مسابقات رقم بزند.
حمایت خاص مهدی طارمی از امیر قلعه‌نویی

حمایت خاص مهدی طارمی از امیر قلعه‌نویی

مخاطب24:مهدی طارمی پس از گلزنی در بازی دوستانه تیم ملی فوتبال ایران و روسیه که با تساوی یک بر یک دو تیم همراه شد، در جمع خبرنگاران اظهار کرد: خدا را شکر بازی خوبی بود و موقعیت‌های زیادی داشتیم و می‌توانستیم راحت بازی را ببریم، اما شرایط اینگونه پیش نرفت. هدف خوبی داشتیم و انرژی مثبت در تیم دیده می‌شد و عملکرد خوبی داشتیم. به هر حال یک‌سری از بازیکنان در تیم، جدید هستند و زمان می‌برد تا هماهنگ شویم.

مهاجم تیم ملی فوتبال ایران ادامه داد: قلعه‌نویی سرمربی تیم ملی است و همه موظفند به ایشان احترام بگذارند. او بازیکن تیم ملی بوده و در هر جایی مربی بوده، افتخارات زیادی را کسب کرده است. بازیکنان باید هر کاری از دستشان می‌آید ابتدا برای ایران و سپس برای تیم و مربی انجام دهند. فضای مناسبی در تیم ملی وجود دارد و اینجا هستیم تا هر چه در توان داریم برای تیم ملی انجام دهیم تا برای ایران افتخارآفرین باشیم.

او درباره حمایت از تیم ملی عنوان کرد: فیفادی‌ها باید باشد و ما تیم جوان و باتجربه‌ای هستیم و نیاز داریم بازیکنان جدیدی که به تیم آمده‌اند، با هم هماهنگ شوند و نیاز داریم که بیشتر پیش هم باشیم. واضح است که باید از همه فیفادی‌ها استفاده کنیم و چیزی که من می‌دانم برنامه‌ریزی‌هایی بین سرمربی و تاج شده است و نباید فیفادی را از دست بدهیم.

طارمی درباره غیبت سردار آزمون توضیح داد: او برای مسائل خصوصی‌اش صحبت کرده بود و با کادر فنی هماهنگ شده است و نباید به مسائل حاشیه‌ای آن پرداخت. او تازه جایگاهش را در لورکوزن پیدا کرده و بابت نبودش با سرمربی تیم هماهنگ کرده است.

مهاجم تیم فوتبال پورتو درباره مقصدش در پایان فصل گفت: بهتر است که راجع به تیم ملی صحبت کنیم.

او درباره شانس قهرمانی ایران در جام ملت‌های آسیا گفت: ما در آسیا، حکم برزیل، آرژانتین یا فرانسه را در جام جهانی داریم و یکی از شانس‌های قهرمانی هستیم. به کمی برنامه‌ریزی دقیق و هماهنگی نیاز داریم و اگر آن بیشتر شود، می‌توانیم اتفاقات خوبی را در آسیا رقم بزنیم.

طارمی درباره شایعه حرف گوش‌ندادن به کادر فنی توسط ستاره‌هایی مثل او یا سردار آزمون عنوان کرد: بازیکنان خیلی حرفه‌ای هستند و همه کار خود را انجام می‌دهند و این چیزی است که من دیدم. باندبازی در تیم ملی وجود ندارد و ۱۰ سالی است که با هم دوست هستیم و واقعیت این است که شما اگر کم‌کاری در زمین از من یا بازیکن دیگری دیدید، می‌توانید از من بپرسید. مطمئن باشید کم‌کاری از هیچ بازیکنی نخواهید دید و اگر همه چیز مناسب باشد، ما کار خود را می‌کنیم.

 
برچسب ها: مهدی طارمی
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
رزمایش دریایی ایران با چین و روسیه! رزمایش دریایی ایران با چین و روسیه!
شبکه الجزیره مدعی شد که ایران با همکاری چین و روسیه طی روزهای آینده رزمایش دریایی مشترکی برگزار می‌کند.
قالیباف: بالاخره ایران آماده مذاکره با آمریکا + فیلم قالیباف: بالاخره ایران آماده مذاکره با آمریکا + فیلم
در بحبوحه تنش‌آفرینی‌ها و لفاظی‌های «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا علیه منطقه و تهدیدات علیه تهران، «محمدباقر قالیباف» رئیس مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگویی اشاره کرد که تهران آماده مذاکره با آمریکا است، اما تنها در صورتی که مذاکرات «صادقانه و واقعی» باشند.
سایت فروش ایران خودرو تا اطلاع ثانوی بسته شد! سایت فروش ایران خودرو تا اطلاع ثانوی بسته شد!
با ورود دادستانی تهران سایت ایران خودرو متخلفی که قیمت محصولات خود را بدون هماهنگی با مراجع ذیصلاح افزایش داده بود بسته شد.
قیمت بیت‌کوین و ارزهای دیجیتال امروز قیمت بیت‌کوین و ارزهای دیجیتال امروز
قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارزهای دیجیتال (رمزارزها) به دلار امروز سه‌شنبه ۷ بهمن ۱۴۰۴ را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید.
واکنش صادق به درخواست وزیر علوم، مسئولان اساسا باور ندارند کشور مشکلی دارد واکنش صادق به درخواست وزیر علوم، مسئولان اساسا باور ندارند کشور مشکلی دارد
صادق زیباکلام در نامه‌ای سرگشاده خطاب به حسین سیمایی‌صراف، با نگاهی به درخواست وزیر علوم، تحقیقات و فناوری برای کمک دانشگاه‌ها برای راهیابی به برون‌رفت کشور از مشکلات اجتماعی، به نقد رجوع به دانشگاهیان در بزنگاه‌های حساس سیاسی کشور پرداخته است.
قیمت طلا، سکه، دلار و یورو امروز دوشنبه قیمت طلا، سکه، دلار و یورو امروز دوشنبه
طلا ۱۸ عیار به قیمت ۱۶ میلیون و ۸۷۵ هزار تومان رسید. سکه امامی در بازار امروز رشد قیمت شش میلیون و ۵۰۰ هزار تومانی را تجربه کرد و اکنون ۱۷۲ میلیون و ۱۶۰ هزار تومان فروخته می‌شود.
فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر
رئیس بیمارستان فارابی درباره مجروحان حوادث اخیر گفت: در مجموع، حدود ۱۰۰۰ بیمار مراجعه کرده‌اند که پارگی چشم داشتند و نیازمند عمل اورژانسی بودند. این آمار به جز پارگی پلک و بیمارانی است که در حال حاضر به عمل جراحی نیاز ندارند.
برگزیده
اعضای یوفا کناره گیری از جام جهانی را برسی میکنند اعضای یوفا کناره گیری از جام جهانی را برسی میکنند
مدیر اجرایی فوتبال آلمان به شدت علیه اقدامات اخیر دونالد ترامپ موضع‌گیری کرد.
فوری: اندونگ در راه پرسپولیس! فوری: اندونگ در راه پرسپولیس!
اخبار پررنگی حاکی از احتمال پیوستن اندونگ به تیم رقیب، یعنی پرسپولیس، شنیده می‌شود.
صفحه خبر بالای تصاویر