کد خبر: ۱۴۰۰۱
تاریخ انتشار: ۰۳ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۹:۲۸

امیرعبداللهیان به مسکو می‌رود

وزارت خارجه روسیه اعلام کرد که وزیر امور خارجه ایران ۲۹ مارس (۹ فروردین) به مسکو می‌رود و با همتای روسی خود دیدار و رایزنی خواهد کرد.
امیرعبداللهیان به مسکو می‌رود

امیرعبداللهیان به مسکو می‌رود

مخاطب۲۴ : ماریا زاخارووا، سخنگوی وزارت خارجه روسیه امروز (پنجشنبه) اعلام کرد که حسین امیرعبداللهیان، وزیر خارجه ایران ۲۹ مارس (چهارشنبه آینده) به مسکو سفر می‌کند و با سرگئی لاوروف، همتای روسی خود دیدار و رایزنی خواهد کرد.

به گزارش صدی البلد، وی گفت که دو طرف در این دیدار درخصوص تحولات روز بین المللی از جمله برجام، اوضاع سوریه، افغانستان، منطقه قفقاز و دریای خزر رایزنی خواهند کرد.

سخنگوی وزارت خارجه روسیه همچنین گفت که در سایه توافق ایران و عربستان برای ازسرگیری روابط، لاوروف و امیرعبداللهیان درمورد بهبود اوضاع منطقه خاورمیانه نیز تبادل نظر می‌کنند.

وی تاکید کرد که موضوعات تجاری و اقتصادی از جمله اجرایی کردن پروژه‌های زیرساختی مشترک در زمینه‌های حمل و نقل و انرژی نیز از محور‌های سفر امیرعبداللهیان خواهد بود.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
آمریکا ارائه زیردریایی اتمی به کره‌جنوبی را مشروط کرد آمریکا ارائه زیردریایی اتمی به کره‌جنوبی را مشروط کرد
نیروی دریایی آمریکا اعلام کرد زیردریایی هسته‌ای کره‌جنوبی باید علیه تهدید‌های چین استفاده شود؛ همزمان معافیت خرید تسلیحاتی لغو شد.
ایران به شبکه جهانی یونسکو در حفاظت میراث و علوم شناختی پیوست ایران به شبکه جهانی یونسکو در حفاظت میراث و علوم شناختی پیوست
با تصویب یونسکو، ایران به شبکه UNITWIN مرمت معماری و کرسی علوم شناختی پیوست و جایگاه خود را در پژوهش و حفاظت بین‌المللی ارتقا داد.
عوامل "عشق ابدی" و "زن روز" در دام قانون! عوامل "عشق ابدی" و "زن روز" در دام قانون!
مراجع قضائی صفحات اینستاگرامی چند شرکت‌کننده دو برنامه «عشق ابدی» و «زن روز» را به‌دلیل ترویج سبک زندگی مغایر با هنجار‌های اجتماعی توقیف و صاحبان آنها را تحت پیگرد قرار دادند.
پرونده دختر آبادانی مفقودی تحت رسیدگی قضایی پرونده دختر آبادانی مفقودی تحت رسیدگی قضایی
ستاره حیدری، نوجوان ۱۷ ساله آبادانی از ۱۵ آبان ناپدید شده است. دادستانی پرونده ویژه‌ای تشکیل داده و پیگیری‌ها و رصد تلفن و حساب‌ها ادامه دارد.
مذاکرات ونزوئلا و بلاروس درباره همکاری نظامی-فنی مذاکرات ونزوئلا و بلاروس درباره همکاری نظامی-فنی
هیئت بلاروسی به سرپرستی اولگ میشچنکو وارد کاراکاس شد و سومین نشست کارگروه همکاری نظامی-فنی با ونزوئلا برگزار شد. گفت‌و‌گو‌ها بر توسعه روابط متمرکز بود.
آیا پوتین «ژنرال» لاوروف را کنار می‌گذارد؟ آیا پوتین «ژنرال» لاوروف را کنار می‌گذارد؟
پس از دو هفته غیبت از جلسات مهم، سرگئی لاوروف دوباره ظاهر شد و رسانه‌ها درباره احتمال کاهش نفوذ او در دولت پوتین و جایگزینی‌اش گمانه‌زنی می‌کنند.
بازداشت یک اسرائیلی به اتهام انتقال اطلاعات حساس به ایران بازداشت یک اسرائیلی به اتهام انتقال اطلاعات حساس به ایران
رژیم صهیونیستی از دستگیری مردی ۲۷ ساله به اتهام انتقال اطلاعات حساس تأسیسات و پایگاه‌های نظامی به ایران خبر داد؛ او بیش از یک سال با مأموران ایرانی در ارتباط بود.
برگزیده
مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم
ترامپ و ماکرون هنگام دیدار در مصر هنگام دست دادن با هم مچ انداختند به طوری که توجه همه رسانه ها را جلب کرد.
احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند
مشاور رئیس جمهور در امور احزاب و تشکل‌ها در نشستی با احزاب و فعالان سیاسی استان گلستان گفت: تاکید رئیس جمهور بر این است که احزاب برای تصمیم گیری‌ها و تصمیم سازی‌ها در کشور به صورت جدی‌تر مورد مشورت قرار بگیرند.
خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد
اخیراً شایعاتی در شبکه‌های اجتماعی و اکانت‌های مرتبط با رژیم صهیونیستی منتشر شد مبنی بر اینکه سردار قاآنی مورد سوءقصد قرار گرفته و به شهادت رسیده است که پیگیری‌ها حاکی از آنست که این اخبار صحت ندارد.
صفحه خبر بالای تصاویر