کد خبر: ۱۳۹۴۲
تاریخ انتشار: ۰۲ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۵:۳۰

برگزاری آخرین نشست خبری با محوریت ارائه اهم فعالیت بخش‌های مختلف سازمان

آخرین نشست خبری سعید پورزادی در سال ۱۴۰۱ با هدف ارائه گزارش عملکرد و اهم اقدامات معاونت‌های مختلف سازمان و شرکت‌های تابعه برگزار شد تا با مروری بر فعالیت‌های انجام شده گام‌های موثری در زمینه حل مشکلات برداشته شود.
برگزاری آخرین نشست خبری با محوریت ارائه اهم فعالیت بخش‌های مختلف سازمان

برگزاری آخرین نشست خبری با محوریت ارائه اهم فعالیت بخش‌های مختلف سازمان

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش :سعید پورزادی عضو هیات مدیره و سرپرست سازمان منطقه آزاد کیش صبح یکشنبه ۲۸ اسفند در نشست خبری که در سالن رازی مرکز همایش‌های بین المللی کیش برگزار شد؛ ضمن تشریح شرایط اقتصادی و سیاسی کشور و تاثیر آن بر حوزه‌های مختلف کیش، تصریح کرد: امسال با تجربه بحران زلزله در جزیره به مدت ۴ ماه شاهد تاثیرات منفی آن بر فعالیت‌های اقتصادی، سیاحتی گردشگری، ایرلاین‌ها و پروژه‌های عمرانی بودیم.

پورزادی در ادامه سخنان خود بر لزوم توجه به برنامه هفتم توسعه اشاره کرد و گفت: اجرای برنامه هفتم توسعه با تاکید بر دیپلماسی اقتصادی در دستور کار قرار گرفته است و سازمان منطقه آزاد کیش با ایجاد بستر‌های لازم، زمینه نقش آفرینی این منطقه را در اقتصاد کشور‌های حاشیه خلیج فارس که در اسناد بالا دستی نیز بر آن تاکید شده فراهم می‌کند.

وی ارائه گزارش تکالیف زمستانه را به عنوان شاخص مهم ارزیابی عملکرد و انتخاب مدیران شایسته در سال ۱۴۰۲ عنوان کرد و اظهار داشت: استفاده از ظرفیت نیرو‌های داخلی سازمان یکی از تصمیمات اتخاذ شده در سال جدید است و مبنای ارزیابی عملکرد مدیران، ارائه برنامه‌های تکالیف زمستانه می‌باشد که این مهم از سوی دبیرخانه شورایعالی مناطق آزاد نیز کنترل خواهد شد و مورد ارزیابی قرار می‌گیرد.

وی از تشکیل کارگروه تکالیف تابستانه خبر داد و گفت: باید این کارگروه با کمک و همراهی اصحاب رسانه ایجاد شود تا با توجه به آسیب‌های سال جاری که به بدنه کسب و کار‌ها و جوامع وارد شده برنامه ریزی بهتری صورت گیرد.

سرپرست سازمان منطقه آزاد کیش از انسجام میان بخشی سازمان و شرکت‌های تابعه تقدیر کرد و پرداخت تمام بدهی‌های مربوط به شرکت عمران، آب و خدمات را نشانه پویایی و انضباط مالی این شرکت برشمرد.

وی افزود: در سازمان منطقه آزاد کیش و حوزه تامین مالی، با رویکرد انضباط مالی موفق به اجرای تعهدات خود نسبت به پیمانکاران شدیم.

سعید پورزادی گفت: ظرفیت ماده ۱۰ مربوط به مباحث مالیات بر ارزش افزوده در کمسیون مجلس در حال پیگیری است چرا که این جزیره دارای هر سه شرط اساسی مناطق آزاد می‌باشد.

عضو هیات مدیره سازمان منطقه آزاد کیش با بیان این که در حوزه انرژی جزیره کیش بعد از ۱۴ سال گام‌های موثری در خصوص اتصال خط لوله گاز به نیروگاه‌های کیش برداشته شده، اظهار داشت: پس از اتصال گاز کیش به شبکه سراسری، مصرف ۱ میلیون و ۲۰۰ هزار لیتر گازوئیل روزانه در جزیره؛ امسال به زیر ۵۰ هزار لیتر رسیده است که تاثیر مستقیم بر حفظ محیط زیست و پایداری منابع کشور دارد.

سعید پورزادی با اشاره به سرمایه گذاری ۷۰ میلیارد تومانی شرکت آب و برق کیش، افزایش ظرفیت تولید ۱۰ درصدی آب نسبت به سال گذشته را مثبت ارزیابی کرد و افزود: مشکلاتی نیز در حوزه آب وجود دارد که در سال آینده باید رفع شود.

پورزادی، بیان داشت: موافقت برای مالکیت همیشگی ۴۹ درصد از سهام شرکت آب و برق از هیات دولت اخذ شده و امیدواریم ۵۱ درصد دیگر نیز با رایزنی و با اذن مقام معظم رهبری به ما بازگردانده شود.

وی در رابطه با تامین مالی و استفاده از الگو‌های مالی جهت تامین پروژه‌های سرمایه گذاری کیش، گفت: مدل‌هایی برای ایجاد درآمد‌های پایدار توسعه و نظام تامین مالی در حال طراحی است تا بتوانیم از بازار پول و سرمایه استفاده کنیم و از مسیر خام فروشی فاصله بگیریم.

سرپرست سازمان منطقه آزاد کیش بیان داشت: یکی از سیاست‌ها در سال آینده تقویت و ایجاد زیرساخت‌های بهداشت و درمان می‌باشد.

وی افزود: در حوزه ورزش نیز با ایجاد زیرساخت‌های مطلوب، رویداد‌های بزرگی برگزار کردیم که با کمک بخش خصوصی این مهم ادامه خواهد داشت.

سعید پورزادی، خاطر نشان کرد: جزیره با کمترین آلودگی به خط آستانه خواهد رسید؛ بنابراین موضوع تاب آوری زیستی، طرح راهبردی سواحل، استفاده از خودرو‌های برقی باید اجرایی شود.

پورزادی با تاکید بر مدیریت پسماند در جزیره کیش، گفت: ظرفیت تصفیه و بازیافت فاضلاب کیش در حال حاضر ۹۰ درصد است و باید این ظرفیت به ۱۰۰ درصد افزایش یابد.

وی در خصوص ورود خودرو‌های گردشگران نوروزی به کیش گفت: کیش متعلق همه مردم ایران است و انواع خودرو‌های سواری می‌توانند به کیش سفر کنند، اما بر اساس ظرفیت تاب آوری جزیره، در صورتی که بیش از ظرفیت کیش باشد توقف خودرو‌ها در بندر چارک در دستور کار قرار می‌گیرد.

سعید پورزادی در این خصوص یاد آور شد: فضای پارکینگ مورد نیاز ایجاد شده تا مردم خودرو‌های خود را در چارک پارک کنند و در صورت تمایل با شناور سفر کنند.

پورزادی در بخش دیگر عفاف و حجاب را از موضوعات مهم و حائز اهمیت برشمرد و گفت: برای حفظ شان جزیره، به افرادی که در جامعه کیش از خط قرمز‌ها عبور می‌کنند ابتدا برنامه‌های ایجابی و محتوا‌های فرهنگی ارائه می‌کنیم و در نهایت برنامه‌های سلبی در دستور کار قرار می‌گیرد.

سرپرست سازمان منطقه آزاد کیش در پایان این نشست، از رسانه‌ها برای حضور همیشگی و همراهی مسئولان سازمان در راستای انعکاس اخبار و رویداد‌های کیش به صورت صحیح و دقیق و همچنین مدیریت فضای رسانه‌ای این جزیره قدردانی کرد.

 
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
آغاز مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا آغاز مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا
گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم وزیر امور خارجه ایران و فرستاده ویژه آمریکا در امور خاورمیانه از دقایقی دیگر در مسقط پایتخت عمان آغاز خواهد شد.
این ۱۰ سریال فانتزی کوتاه جذاب را هرگز از دست ندهید این ۱۰ سریال فانتزی کوتاه جذاب را هرگز از دست ندهید
در ژانر فانتزی شاهد روایت داستان‌هایی درباره پیشگویی‌ها، جادو و جادوگران و قهرمان‌ها و شرور‌هایی هستیم که همگی از تخیل یک یا چند فیلم‌ساز یا نویسنده خلاق نشات می‌گیرند. از سه‌گانه «ارباب حلقه‌ها» (The Lord of the Rings)، هشت فصل «بازی تاج و تخت» (Game of Thrones) و پنج کتاب جورج آر آر مارتین (که با سریال در حال پخش «خاندان اژدها» (House of the Dragon) و سریال آینده «شوالیه هفت پادشاهی» (A Knight of the Seven Kingdoms) ادامه دارد) تا هشت قسمت از سریال «غریبه» (Outlander) که همچنان در حال پخش است بی‌نهایت داستان، رمان و سریال فانتزی کوتاه و بلند موفق می‌توان مثال زد
هزینه مذاکره غیر مستقیم در عمان چقدر آب می‌خورد؟ هزینه مذاکره غیر مستقیم در عمان چقدر آب می‌خورد؟
عمان در سال‌های اخیر به عنوان یک مرکز مهم برای برگزاری مذاکرات دیپلماتیک، به ویژه در زمینه روابط ایران و آمریکا، شناخته شده است.
بازگشت نرخ عادی جریمه‌های رانندگی پس از پایان طرح نوروزی ۱۴۰۴ بازگشت نرخ عادی جریمه‌های رانندگی پس از پایان طرح نوروزی ۱۴۰۴
رئیس پلیس راهور فراجا با بیان این که بیش از ۱۷ میلیون تخلف در جاده‌های درون و برون شهری کشور به ثبت رسید اعلام کرد که با پایان طرح نوروزی ۱۴۰۴، افزایش ۳۰ درصدی جریمه‌ها که از ۲۵ اسفند آغاز شده بود، از ۲۰ فروردین به حالت عادی بازگشت.
واکنش بخش رسانه‌ای تیم ملی فوتبال به اظهارات افشین پیروانی واکنش بخش رسانه‌ای تیم ملی فوتبال به اظهارات افشین پیروانی
بخش رسانه‌ای تیم ملی فوتبال اظهارات سرپرست تیم پرسپولیس درباره صحبت‌های سرمربی تیم ملی را حاصل «سوءبرداشت» دانست.
روحانی: مذاکرات مستقیم و در سطح بالا معمولاً مفیدتر است روحانی: مذاکرات مستقیم و در سطح بالا معمولاً مفیدتر است
حجت‌الاسلام‌والمسلمین حسن روحانی، رئیس‌جمهور ایران در دوره‌های یازدهم و دوازدهم در دیدار نوروزی گفت: اینکه مذاکره مستقیم باشد یا غیرمستقیم، در شرایط مختلف متفاوت است. من در تجربه خودم همواره دیدم مذاکراتی مفیدتر است که مستقیم باشد.
هر یک نفر ۱۳۰ لیتر در شبانه‌روز هر یک نفر ۱۳۰ لیتر در شبانه‌روز
مدیرکل دفتر مدیریت مصرف شرکت آب و فاضلاب کشور از ابلاغ الگوی جدید مصرف آب برای ۱۴۰۴ خبر داد و گفت: بر مبنای الگوی تعیین شده در سال گذشته، ۵۲ درصد واحد‌های خانگی و ساختمانی در کل کشور، کمتر از الگو و ۴۸ درصد بالای الگوی تعیین شده، مصرف آب داشتند.
صفحه خبر بالای تصاویر