کد خبر: ۱۳۸۶۰
تاریخ انتشار: ۲۹ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۹:۵۵
دکتر میرهاشم موسوی خبر داد:

پرداخت بالغ بر ۴۵۰۰ میلیارد تومان از مطالبات مراکز درمانی طرف‌قرارداد سازمان تأمین‌اجتماعی

مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی از پرداخت بالغ بر ۴۵۰۰ میلیارد تومان از مطالبات مراکز درمانی و داروخانه‌های طرف قرارداد این سازمان در پایان اسفند ماه خبر داد.
پرداخت بالغ بر ۴۵۰۰ میلیارد تومان از مطالبات مراکز درمانی طرف‌قرارداد سازمان تأمین‌اجتماعی

پرداخت بالغ بر ۴۵۰۰ میلیارد تومان از مطالبات مراکز درمانی طرف‌قرارداد سازمان تأمین‌اجتماعی

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از سازمان تامین اجتماعی ؛دکتر میرهاشم موسوی، مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی در این زمینه گفت: خدا را شاکریم که در آخرین ماه سال ۱۴۰۱ نیز توانستیم تعهدات سازمان در قبال بیمه شدگان و بازنشستگان را به شکل کامل انجام دهیم. حقوق و مستمری اسفند ماه بازنشستگان عزیز براساس برنامه پرداخت این ماه، پرداخت شده و علاوه بر آخرین مرحله معوقات افزایش حقوق بازنشستگان، عیدی بازنشستگان را نیز چند روز قبل پرداخت کردیم.

دکتر موسوی افزود: در حوزه خرید راهبردی درمان نیز که در این حوزه از همکاری ارزشمند بیمارستان‌ها و مراکز درمانی، دارویی و تشخیصی دولتی، دانشگاهی و خصوصی بهره‌مند بوده و قدردان این همکاری هستیم، بالغ بر ۴۵۰۰ میلیارد تومان دیگر از مطالبات مراکز طرف قرارداد در بخش دولتی و دانشگاهی و همچنین بخش خصوصی و غیردولتی را روز یکشنبه بیست‌وهشتم اسفند ماه پرداخت کردیم. امیدواریم با این پرداخت، بخشی از مشکلات مراکز دانشگاهی حل شود. همچنان در حال تلاش هستیم و ان‌شاءالله در فروردین‌ماه نیز پرداختی خوبی برای مراکز طرف قرارداد خواهیم داشت.
مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی همچنین گفت: با وجود دشواری‌های ناشی از ناپایداری منابع و کسری نقدینگی، با تلاش خستگی‌ناپذیر همه کارکنان و مدیران سازمان تأمین‌اجتماعی و بخش‌های اقتصادی زیرمجموعه، توانستیم تأمین منابع خوبی برای اسفند ماه که معمولاً حجم پرداختی‌های ما در این ماه بسیار بیشتر از ماه‌های دیگر است، تأمین کرده و همه تعهدات قانونی خود در قبال بیمه‌شدگان و بازنشستگان عزیز را براساس بودجه مصوب سازمان، اجرایی کنیم.

 
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر
دمای قله دماوند شب گذشته به منفی ۵۳ و دمای قله توچال به منفی ۳۲ درجه رسید.بنا بر اعلام هواشناسی، دیشب سردترین شب ایران طی تمام پاییز و تا این زمان از زمستان بوده و پیش‌بینی می‌شود که دمای هوا در روزهای آینده چندان افزایش نیابد، این شب سردترین شب ایران بوده است
رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد
معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس جمهور از پذیرش استعفای محمدرضا فرزین از سوی رئیس‌جمهور و انتخاب عبدالناصر همتی به‌عنوان گزینه جایگزین در سمت ریاست کل بانک مرکزی، خبر داد.
پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال
دقایقی پیش سرمربی استقلال در نشست مطبوعاتی پیش‌دستانه جدایی رامین رضاییان از این تیم را اعلام کرد؛ در حالی که با توجه به بسته بودن پنجره نقل و انتقالاتی باشگاه استقلال و شرایط مبهم برای انتقال بازیکنان جدید جدایی از بازیکنی باسابقه و شرایط رامین کمی عجیب به نظر می‌رسد.
محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست
بسیاری از علما با حجاب اجباری موافق نیستند، اما در خفا حرف می‌زنند و در علن چیز دیگری می‌گویند. اما آنها از افراطیون موجود می‌ترسند و به همین دلیل حرف‌شان را علنی نمی‌زنند.
فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا
سه ماهواره ایرانی «ظفر ۲»، «پایا» و «کوثر ۱.۵» ساعت ۱۶:۴۸ امروز (یکشنبه هفتم دی ۱۴۰۴) به وقت تهران با موشک سایوز-۲.۱بی از پایگاه فضایی وستوچنی روسیه به فضا پرتاب شدند.
ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟ ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟
عضو شورای شهر تهران گفت: اگر حفر تونل در منطقه ۱۲ که جزو بافت‌های فرسوده شهر تهران است، رخ داده باشد حتماً باید درباره آن توضیحات روشنی ارائه شود چرا که این اتفاق می‌تواند آسیب‌های جدی به دنبال داشته باشد.
ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی
عباس کیارستمی: افتخارِ بزرگی‌ است برای من کنارِ آقای بیضایی ایستادن، چه برسد به این که این افتخار امشب نصیبِ من شده تا این جوایز رو هم من تقدیمِ ایشون بکنم. به هر حال، این لحظه برای من لحظهٔ خیلی مهمّیه.
برگزیده
بودجه ۱۴۰۵ و فشار مالیاتی؛ صنعت ایران در تنگنای رکود و هزینه بودجه ۱۴۰۵ و فشار مالیاتی؛ صنعت ایران در تنگنای رکود و هزینه
در شرایطی که صنعت ایران سالی دشوار را با ناترازی انرژی، کمبود نقدینگی و ضعف تقاضا پشت سر گذاشته، لایحه بودجه ۱۴۰۵ با افزایش قابل‌توجه مالیات‌ها و رشد محدود دستمزدها، نگرانی‌ها درباره تشدید رکود، تعطیلی بنگاه‌های تولیدی و افت سرمایه‌گذاری را افزایش داده و فعالان صنعتی نسبت به آینده تولید هشدار می‌دهند.
پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد! پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد!
مصطفی قمری‌وفا، مدیر روابط عمومی بانک مرکزی، در واکنش به شایعات برخی کانال‌های خبری اعلام کرد رئیس‌جمهور پزشکیان صبح امروز در صحن غیرعلنی مجلس حضور نداشت و تنها تیم اقتصادی دولت در نشست شرکت کرده بود.
ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد
پرونده انتقال ایگور سرگیف مهاجم نامدار ازبکستانی به پرسپولیس، به دلیل درخواست مالی سنگین یک میلیون دلاری و تمایل این بازیکن برای حضور در جام جهانی ۲۰۲۶ از طریق لیگ کشورش، با تمدید قرارداد او در پاختاکور رسماً بسته شد.
صفحه خبر بالای تصاویر