کد خبر: ۱۳۸۴۵
تاریخ انتشار: ۲۹ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۴:۰۲

افتتاح شعبه آزادگان کرج بانک پارسیان در محل جدید

آیین بازگشایی شعبه آزادگان کرج بانک پارسیان در محل جدید و با طراحی مدرن و فضایی مناسب‌تر و به‌منظور ارائه خدمات مطلوب‌تر، صبح روز یکشنبه ۲۸ اسفندماه با حضور سیامک دولتی معاون شعب و پشتیبانی بانک به همراه تعدادی از مدیران ستادی و روسای شعب منطقه و کارکنان شعبه برگزار شد.
افتتاح شعبه آزادگان کرج بانک پارسیان در محل جدید

افتتاح شعبه آزادگان کرج بانک پارسیان در محل جدید

به گزارش مخاطب ۲۴به نقل از روابط عمومی بانک پارسیان؛سیامک دولتی معاون شعب و پشتیبانی بانک پارسیان در آیین بازگشایی این شعبه، ضمن تبریک پیشاپیش سال نو و ماه مبارک رمضان، از زحمات مدیریت‌های پشتیبانی، امور شعب، منطقه کرج و همه‌کسانی که درراه اندازی مجدد این شعبه تلاش کرده‌اند، قدردانی وتأکید کرد: انتظار این است که جابه‌جایی یک شعبه بر اساس محاسبات و پیش بینی‌های بهبود عملکردی موجب شودکه سهم بازار بانک در کشور و در بین بانک‌های خصوصی افزایش یابد.
عضو هیات عامل بانک، با اشاره به اهمیت توجه به مشتری مداری و تکریم ارباب رجوع به‌عنوان عوامل مهم جذب منابع و سودآوری، بر شناسایی نیاز‌های مشتریان و توجه به دیدگاه‌ها و درخواست‌های ایشان تأکید کرد.
سیامک دولتی در ادامه با تأکید بر اینکه در سال آینده و از روز‌های ابتدایی فعالیت، مبنای کار باید رشد و جذب منابع باشد، تصریح کرد: در خصوص پرداخت تسهیلات نیز باید بهداشت اعتباری و اصول اخلاقی و حرفه‌ای بانکداری رعایت شده و تمرکز بر مشتریانی باشدکه فعالیت خود را در بانک متمرکز کرده‌اند.
وی با اشاره به اهتمام ویژه این بانک برای کمک و حمایت از کسب و کار و تولید، تصریح کرد: تقویت و تجهیز شبکه شعب بانک پارسیان در سراسر کشور با هدف تسهیل ارایه خدمات و رضایت مشتری وکمک به اهداف توسعه اقتصادی کشور صورت می‌گیرد.
معاون مدیرعامل در پایان ابراز امیدواری کردکه شعبه آزادگان کرج بانک پارسیان در محل جدید مانند سایر شعب موفق این منطقه، عملکرد خوبی ارائه دهد.
گفتنی است؛ در آیین بازگشایی شعبه آزادگان کرج بانک پارسیان در محل جدید، محمدرضا خسروی راد مدیر امور شعب و فروش محصولات، علیرضا خلیل پور مدیر پشتیبانی و بهرام هنرپرور مدیر روابط عمومی و سلیمیان رییس منطقه کرج نیز حضور داشتند.

 
برچسب ها: بانک پارسیان
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
برندگان نوبل شیمی ۲۰۲۵ معرفی شدند برندگان نوبل شیمی ۲۰۲۵ معرفی شدند
فرهنگستان علوم پادشاهی سوئد، سه دانشمند برجسته — سوسومو کیتاگاوا، ریچارد رابسون و عمر یاغی — را به عنوان برندگان جایزه نوبل شیمی ۲۰۲۵ معرفی کرد.
گارد ملی تگزاس وارد شیکاگو شد؛ تنش‌ها در اوج گارد ملی تگزاس وارد شیکاگو شد؛ تنش‌ها در اوج
پس از مجوز دادگاه، نیرو‌های گارد ملی تگزاس وارد شیکاگو شدند؛ اقدامی که نشان‌دهنده تشدید سرکوب‌ها توسط دولت ترامپ و واکنش مقامات محلی است.
بنگلادش در آستانه خرید ۲۰ جنگنده پیشرفته از چین بنگلادش در آستانه خرید ۲۰ جنگنده پیشرفته از چین
بنگلادش قصد دارد با چین قرارداد ۲.۲ میلیارد دلاری برای خرید ۲۰ جنگنده چندمنظوره J-۱۰CE امضا کند؛ تحویل هواپیما‌ها از سال ۲۰۲۷ آغاز می‌شود.
آخرین قیمت طلا و سکه در بازار امروز ایران+ جدول آخرین قیمت طلا و سکه در بازار امروز ایران+ جدول
طلا و سکه در بازار امروز با نوساناتی همراه شدند؛ سکه طرح جدید ۴۵.۵ میلیون و طلای ۱۸ عیار ۳.۷۹۵ میلیون تومان معامله می‌شود.
رفتار غیراخلاقی دانشجویان خارجی در همدان رفتار غیراخلاقی دانشجویان خارجی در همدان
حواشی رفتار غیراخلاقی برخی دانشجویان خارجی در دانشگاه بوعلی‌سینا همدان موجب تجمع دانشجویان و شهروندان شد؛ مسئولان در حال بررسی موضوع هستند.
سوءقصد به جان رئیس‌جمهور اکوادور+ فیلم سوءقصد به جان رئیس‌جمهور اکوادور+ فیلم
وزیر انرژی اکوادور اعلام کرد خودروی رئیس‌جمهور دنیل نوبوآ مورد حمله حدود ۵۰۰ معترض قرار گرفت، اما او آسیبی ندیده و پنج نفر در این رابطه دستگیر شدند.
حمله مرگبار به ارتش پاکستان حمله مرگبار به ارتش پاکستان
در حمله گروه تحریک طالبان پاکستان به مواضع ارتش در منطقه کرم ایالت خیبرپختونخوا، ۱۱ نظامی از جمله یک افسر ارشد جان باختند و شماری دیگر زخمی شدند.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر