کد خبر: ۱۳۸۴
تاریخ انتشار: ۲۸ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۸:۰۸

ابتکار: زنان در دولت روحانی بیشتر دیده شدند

معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری اظهار کرد: در دولت یازدهم و دوازدهم بر اساس رویکرد و برنامه‌های رئیس جمهوری، زنان و دختران بیشتر دیده شدند چون برای تحقق عدالت جنسیتی تلاش بیشتری شد.
src="/files/fa/news/ border-box; margin: 0px 0px 10px; font-family: dana-regular; font-size: 13px; text-align: justify; background-color: rgb(255, 255, 255);"> 

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، معصومه ابتکار معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری صبح شنبه همزمان با فرا رسیدن ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز زن در نشست «زنان ایرانی» که با حضور رئیس جمهوری در سالن اجلاس سران کشور برگزار شد، با تاکید بر اینکه موضع شخصیت‌ها، دولت‌ها و حکومت‌ها نسبت به مقوله زن میزانی برای سنجش پایبندی آنها به عدالت است، خاطر نشان کرد: امام خمینی(ره) تکریم زنان را رویه یازده ساله خود قرار داد و رهبر معظم انقلاب نیز بارها در برابر نظرات زن ستیزانه از حقوق زنان دفاع کرد.

وی با اشاره به سیاست‌های دولت تدبیر و امید در حوزه زنان گفت: رئیس جمهوری و دولت تدبیر به زنان به عنوان ابزار و شهروند درجه دو نگاه نکردند و تلاش بر این بوده که رویکرد و سیاست‌های دولت برگرفته از قرآن کریم و سیره نبوی و ائمه باشد و نه اسناد خارجی؛ همچنین دولت تدبیر و امید هرگز دوگانه‌های تحصیل- کار و خانواده- فرزندآوری را باور نداشته و سعی بر این بوده که تعادل را در اندیشه و سبک زندگی زنان به منصه ظهور برساند به نحوی که فردیت زن قربانی خانواده نشده و زنان را نیازمند قیم و سرپرست ندانند، بلکه نیازمند توان افزایی و زمینه سازی برای رشد و پیشرفت باشند.

معاون رئیس جمهوری در امور زنان و خانواده با بیان اینکه «بی تردید زنان ایرانی الگویی معنوی، اخلاقی و علمی برای زنان امروز دنیا هستند»، تاکید کرد: در همه سالهای پس از انقلاب زنان ایرانی در کنار مردان این سرزمین در حال تلاش بوده‌اند و تحولات اجتماعی و سیاسی را بوجود آورده‌اند. زنان همواره منشأ امید و زندگی بودند؛ چراکه آینده را برای فرزندانشان روشن می‌خواهند و برای مقابله با تاریکی ها تلاش می‌کنند.

ابتکار خاطرنشان کرد: در دولت یازدهم و دوازدهم بر اساس رویکرد و برنامه‌های رئیس جمهوری، زنان و دختران بیشتر دیده شدند چون برای تحقق عدالت جنسیتی تلاش بیشتری شد، این به معنای برطرف شدن همه موانع و مشکلات نیست بلکه به معنای در نظر قرار دادن برنامه‌ریزی جدی در این زمینه است. در این دوران برنامه‌های جامعی که شامل همه گروه‌های اجتماعی بود، وارد نظام برنامه‌ریزی کشور شد.

وی اظهار کرد: اکنون برای اولین بار هر استان برنامه های جدی خود را برای ارتقای وضعیت زنان و خانواده بر مبنای ۱۷۹ شاخص عدالت جنسیتی دارد و این اقدام با خط کش تحقق عدالت قابل اندازه گیری خواهد بود؛ بررسی میزان دسترسی عدالتهای جنسیتی از جمله دسترسی به فضاهای ورزشی برای زنان و همچنین چگونگی دسترسی همه خانواده‌ها به خدمات مشاوره و سلامت در هر شهرستان از جمله نتایج اجرای این برنامه‌ها در استانهای مختلف است.

معاون رئیس جمهوری در امور زنان و خانواده افزود: همچنین برای اولین بار خانواده سالم یا شکوفا معیار شاخص تعریف شده است و برای سیاست‌های‌ حامی خانواده مانند سینمای دوستدار خانواده برنامه‌های عملی شکل گرفته است.

ابتکار در پایان با اشاره به اجرای طرح ملی گفت‌وگوی خانواده گفت: این طرح در نظر دارد به مهارتهای ارتباطی اعضا و استحکام خانواده های ایرانی با طرحی علمی و عملی کمک کند. سرمایه اجتماعی جامعه ایرانی در بخش فعالیتهای مدنی و سازمانهای مردم نهاد ظرفیتی مناسب است که ۲۸۰۰ تشکل مردم نهاد در حوزه زنان و خانواده در تلاش هستند و دولت با حمایت از این تشکلها به بسط ظرفیت‌های مدنی و بسیج ظرفیت‌های اجتماعی موثر کمک کرده است. امید است که این رویکردها و اقدامات برای زندگی بهتر خانواده ایرانی موثر واقع شود.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر
دمای قله دماوند شب گذشته به منفی ۵۳ و دمای قله توچال به منفی ۳۲ درجه رسید.بنا بر اعلام هواشناسی، دیشب سردترین شب ایران طی تمام پاییز و تا این زمان از زمستان بوده و پیش‌بینی می‌شود که دمای هوا در روزهای آینده چندان افزایش نیابد، این شب سردترین شب ایران بوده است
رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد
معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس جمهور از پذیرش استعفای محمدرضا فرزین از سوی رئیس‌جمهور و انتخاب عبدالناصر همتی به‌عنوان گزینه جایگزین در سمت ریاست کل بانک مرکزی، خبر داد.
پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال
دقایقی پیش سرمربی استقلال در نشست مطبوعاتی پیش‌دستانه جدایی رامین رضاییان از این تیم را اعلام کرد؛ در حالی که با توجه به بسته بودن پنجره نقل و انتقالاتی باشگاه استقلال و شرایط مبهم برای انتقال بازیکنان جدید جدایی از بازیکنی باسابقه و شرایط رامین کمی عجیب به نظر می‌رسد.
محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست
بسیاری از علما با حجاب اجباری موافق نیستند، اما در خفا حرف می‌زنند و در علن چیز دیگری می‌گویند. اما آنها از افراطیون موجود می‌ترسند و به همین دلیل حرف‌شان را علنی نمی‌زنند.
فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا
سه ماهواره ایرانی «ظفر ۲»، «پایا» و «کوثر ۱.۵» ساعت ۱۶:۴۸ امروز (یکشنبه هفتم دی ۱۴۰۴) به وقت تهران با موشک سایوز-۲.۱بی از پایگاه فضایی وستوچنی روسیه به فضا پرتاب شدند.
ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟ ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟
عضو شورای شهر تهران گفت: اگر حفر تونل در منطقه ۱۲ که جزو بافت‌های فرسوده شهر تهران است، رخ داده باشد حتماً باید درباره آن توضیحات روشنی ارائه شود چرا که این اتفاق می‌تواند آسیب‌های جدی به دنبال داشته باشد.
ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی
عباس کیارستمی: افتخارِ بزرگی‌ است برای من کنارِ آقای بیضایی ایستادن، چه برسد به این که این افتخار امشب نصیبِ من شده تا این جوایز رو هم من تقدیمِ ایشون بکنم. به هر حال، این لحظه برای من لحظهٔ خیلی مهمّیه.
برگزیده
هواشناسی ایران| برف سنگین در تهران هواشناسی ایران| برف سنگین در تهران
کارشناس سازمان هواشناسی، از ورود سامانه بارشی جدید از روز یکشنبه به کشور خبر داد و افزود: با ورود سامانه بارشی، بارش ها تشدید می‌شود و گستره منطقه بارش ها وسیع تر خواهد شد.
در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟ در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟
در حالی که کشور پاییزی کم‌بارش را پشت سر گذاشته، پیش‌بینی‌های جدید نشان می‌دهد طی ۶ هفته آینده بسیاری از مناطق ایران شاهد بارش‌های نرمال و در برخی نقاط حتی بیشتر از حد معمول خواهند بود
هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد! هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد!
با چند توییت، یک برنامه مورد توجه جوانان تعطیل شد؛ این اتفاقی است که برای رویداد «هفته دیزاین تهران» در دانشکده هنر‌های زیبای دانشگاه تهران رخ داد.
صفحه خبر بالای تصاویر