کد خبر: ۱۳۸۳۹
تاریخ انتشار: ۲۹ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۱:۳۰

انعقاد تفاهم‌نامه همکاری بانک پارسیان با سازمان اوقاف و امور خیریه

مراسم انعقاد تفاهم‌نامه همکاری میان بانک پارسیان و سازمان اوقاف و امور خیریه با حضور کورش پرویزیان مدیرعامل بانک پارسیان و حجت‌الاسلام‌والمسلمین سید مهدی خاموشی رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه، چهارشنبه ۲۴ اسفندماه در ساختمان شهید سلیمانی سازمان اوقاف و امور خیریه برگزار شد.
انعقاد تفاهم‌نامه همکاری بانک پارسیان با سازمان اوقاف و امور خیریه

انعقاد تفاهم‌نامه همکاری بانک پارسیان با سازمان اوقاف و امور خیریه

به گزارش مخاطب ۲۴به نقل از روابط عمومی بانک پارسیان؛این تفاهم‌نامه در راستای همکاری مشترک در زمینه‌های مختلف بانکی، مالی، سرمایه‌گذاری و سایر حوزه‌های موردتوافق دو طرف در چارچوب قوانین و مقررات جاری کشور خاصه قانون پولی و بانکی کشور، ضوابط و مقررات بانک مرکزی و ضوابط بانک منعقدشده است.
کورش پرویزیان مدیرعامل بانک پارسیان در این مراسم، با اشاره به ایجاد صندوق قرض‌الحسنه مستقل به‌عنوان تنها بانک خصوصی کشور، گفت: طی ۳ سال گذشته در حوزه کسب‌وکار‌های کوچک و متوسط بانک پارسیان با همکاری بنیاد برکت بالغ‌بر ۱۱۰ هزار طرح اشتغالزایی را اجرایی کرد که عمده آن در بخش قرض‌الحسنه بوده است.
مدیرعامل بانک پارسیان در ادامه خاطرنشان کرد: بانک پارسیان بهترین عملکرد را در حوزه حمایت از محرومان به نام خود ثبت کرد. این بانک با تحقق اهداف بودجه ابلاغی دربند ب تبصره ۱۶ که بر حمایت از افراد تحت پوشش نهاد‌های حمایتی بهزیستی و کمیته امداد امام خمینی (ره) باهدف کمک به رونق اشتغال و توانمندسازی اقشار کمتر برخوردار تأکید دارد بالاترین درصد عملکرد را در بین بانک‌های کشور از آن خودکرده است و بر همین مبنا، بانک پارسیان ازلحاظ تأمین اهداف دولت در جایگاه خوبی قرار دارد.
پرویزیان با اشاره به نقش حمایتی بانک پارسیان در شکل‌گیری پروژه‌های مهم صنعت نقت، گاز و پتروشیمی و همچنین سرمایه‌گذاری در حوزه‌های معدنی و فولاد متذکر شد: در این راستا پروژه‌های مهمی با حمایت‌های مالی ریالی و ارزی بانک پارسیان در کشور به مرحله بهره‌برداری رسید و این بانک توانست در ایجاد اشتغال، خودکفایی و شکوفایی اقتصاد کشور نقش مؤثری ایفا کند.
مدیرعامل بانک پارسیان درباره نقش بانک پارسیان در تأمین نهاده‌های دامی و کالا‌های اساسی کشور گفت: بانک پارسیان به‌عنوان عضوی از بخش خصوصی بانکداری کشور در توسعه ظرفیت‌های تولیدی و حمایت از تولیدکنندگان بخش کشاورزی در تأمین نهاده‌های موردنیاز، نقش اثرگذاری داشته که این امر نشان‌دهنده تعهد ملی و اخلاقی بانک پارسیان در این مسیر است.
مدیرعامل بانک پارسیان با توجه به اهمیت تأمین دارو در کشور، به ورود این بانک به تأمین دارو اشاره و تصریح کرد: عملکرد بانک پارسیان نشان می‌دهد که این بانک به‌عنوان حامی و تأمین‌کننده نیاز‌های زنجیره «سلامت‌محور» دارویی و درمان کشور و باهدف مشارکت مؤثر در تأمین و تداوم جریان نقدینگی نظام سلامت کشور، نقش مهمی داشته است که تأمین مالی و تجهیز مراکز درمانی، ارائه تسهیلات به شرکت‌های دارویی، مشارکت در طرح تولید واکسن کرونا، عاملیت تأمین مالی احداث بیمارستان پیشرفته برکت به‌عنوان مرکز درمانی تخصصی سرطان در حوزه سلول درمانی، پیوند مغز استخوان و پزشکی هسته‌ای تشخیصی، از اقدامات ارزنده این بانک به‌حساب می‌آید.
پرویزیان در پایان بابیان اینکه زنجیره سرمایه‌گذاری و مالی بانک پارسیان زنجیره کاملی است، به ظرفیت شرکت‌های زیرمجموعه بانک، اشاره کرد و یادآور شد: علاوه بر آمادگی همکاری‌ها و سرمایه‌گذاری‌های مشترک در حوزه تأمین سرمایه، در دیگر شرکت‌های زیرمجموعه بانک همچون؛ بیمه و لیزینگ نیز امکانات خوبی برای توسعه همکاری‌ها فراهم است. همچنین این بانک پارسیان در حوزه پرداخت نیز شبکه بسیار قوی دارد و از بانک‌های مطرح کشور به شمار می‌آید.
حجت‌الاسلام‌والمسلمین خاموشی رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه نیز با اشاره به تفاهم‌نامه با بانک پارسیان و ابراز خرسندی از تعامل انجام‌شده، ضمن تبادل نظر در خصوص موضوعات مطرح شده در تفاهمنامه تأکید کرد: ما برای خود رسالت شرعی، قانونی و انقلابی قائل هستیم.
رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه بابیان اینکه کشور باید از تک‌محصولی نفت خارج شود و این وابستگی به نفت باعث عدم توسعه می‌شود، برخی فعالیت‌های این سازمان در زمینه دانش‌بنیان‌ها را تشریح کرد.
در ابتدای این مراسم، سیامک دولتی معاون مدیرعامل در امور شعب و پشتیبانی بانک پارسیان گزارشی از روند همکاری‌ها و اقدامات صورت گرفته ارائه کرد.

 
برچسب ها: بانک پارسیان
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
ایلان ماسک به دنبال رساندن اینترنت به سیاره سرخ ایلان ماسک به دنبال رساندن اینترنت به سیاره سرخ
ایلان ماسک و شرکت فضایی اسپیس‌ایکس طرحی بلندپروازانه را برای گسترش اینترنت ماهواره‌ای به مریخ آغاز کرده‌اند؛ طرحی که می‌تواند مسیر سکونت انسان در این سیاره را هموار کند.
کدام نوع پیاز ارزش غذایی بیشتری دارد؛ سفید یا قرمز؟ کدام نوع پیاز ارزش غذایی بیشتری دارد؛ سفید یا قرمز؟
پیاز یکی از پرمصرف‌ترین سبزیجات در آشپزخانه‌های ایرانی است. اما همیشه این پرسش مطرح می‌شود که میان پیاز سفید و پیاز قرمز، کدام‌یک از نظر مواد مغذی و خواص سلامتی برتری دارد؟
هنر معصیتی است که به رستگاری می‌انجامد! هنر معصیتی است که به رستگاری می‌انجامد!
موزه هنر‌های معاصر تهران میزبان نمایشگاه نقاشی‌های بهرام دبیری است؛ هنرمندی که تماشاگر را به سادگی یک شعر و به عمق یک لحن دعوت می‌کند.
گردهمایی اعضای گروه ۷ در بحبوحه افزایش تنش‌ها با واشنگتن گردهمایی اعضای گروه ۷ در بحبوحه افزایش تنش‌ها با واشنگتن
دیپلمات‌های ارشد گروه ۷ در جنوب ایالت آنتاریو گرد هم می‌آیند تا درباره مسائل اقتصادی، تجاری و دفاعی بحث کنند؛ این نشست در بحبوحه تنش با واشنگتن برگزار می‌شود.
پیشروی روسیه در زاپوریژیا؛ عقب‌نشینی نیروهای اوکراینی از سه منطقه پیشروی روسیه در زاپوریژیا؛ عقب‌نشینی نیروهای اوکراینی از سه منطقه
مقامات اوکراینی از تصرف سه منطقه در استان زاپوریژیا توسط نیرو‌های روسی خبر داده و با تأکید بر شدت درگیری‌ها اعلام کردند که اوضاع میدانی «بسیار دشوار» است.
بحران خرس‌ها؛ آزمونی برای دولت تازه‌کار ژاپن بحران خرس‌ها؛ آزمونی برای دولت تازه‌کار ژاپن
موج حملات خرس‌ها در شمال ژاپن با مرگ و مجروحیت ده‌ها نفر، دولت تازه‌کار این کشور را با بحرانی جدی روبه‌رو کرده و موجب ورود ارتش و نیرو‌های ویژه برای مهار این تهدید شده است.
آخرین وضعیت طرح بیمه رانندگان در مجلس آخرین وضعیت طرح بیمه رانندگان در مجلس
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس از آماده‌سازی نهایی طرح بیمه رانندگان در کمیسیون مشترک خبر داد و گفت همه رانندگان حمل بار و مسافر به‌زودی تحت پوشش بیمه قرار می‌گیرند.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر