کد خبر: ۱۳۸۲۲
تاریخ انتشار: ۲۹ اسفند ۱۴۰۱ - ۰۹:۵۲

بازدهی بورس در اسفند ۱۴۰۱

در اسفند ماه بازدهی ماهانه بورس مثبت شد و روند خروج سرمایه حقیقی از بازار سهام متوقف گشت و شاهد ورود پول حقیقی به بازار بودیم. هرچند تعداد روز‌های خروج پول بیشتر بود، اما در مجموع سهم حقیقی‌ها از تغییر مالکیت بیشتر بود.
بازدهی بورس در اسفند ۱۴۰۱

بازدهی بورس در اسفند ۱۴۰۱

مخاطب24:شاخص کل بورس در پایان معاملات روز یکشنبه ۲۸ اسفند به سطح یک میلیون و ۹۶۰ هزار واحد رسید تا سال ۱۴۰۱ را در کانال ۱.۹ میلیون واحدی و در بالاترین رقم سال به پایان ببرد.

بدین ترتیب پس از روند نزولی بورس در بهمن ماه، اسفند را با جهش قابل توجهی به پایان ببرد. این در حالی است که در سه ماه متوالی آبان، آذر و دی نیز شاخص روند صعودی داشت.

در آبان ماه شاخص ۷.۶ درصد رشد کرد. در ۲۲ روز کاری آذر ماه نیز شاخص کل صعود ۶ درصدی پیدا کرد و در دی ماه ۱۳ درصد بالا آمد.

بازدهی ماهانه بازار سهام
با ایستادن شاخص بورس در سطح یک میلیون و ۹۶۰ هزار واحد بازدهی بورس در اسفند ماه به مثبت ۲۸ درصد رسید. شاخص ۱۲ روز صعودی را پشت سر گذاشت و در ۷ روز نزول کرد. شاخص کل در مجموع ۴۲۷ هزار و ۵۲ واحد رشد کرد.

شاخص کل هم‌وزن نیز در آخرین روز کاری اسفند نسبت به آخرین روز معاملاتی بهمن ماه ۱۰۸ هزار و ۵۲۸ واحد بالاتر ایستاد؛ بنابراین شاخص هم‌وزن رشد ۲۳ درصدی را در اسفند پشت سر گذاشت.

ورود پول حقیقی
در ۱۹ روز معاملاتی اسفند ماه در ۱۲ روز شاهد خروج پول حقیقی از بازار بودیم، اما مجموع تغییر مالکیت حقوقی به حقیقی در اسفند ماه ۳۸۷ میلیارد تومان بود. به عبارت دیگر به طور میانگین روزانه ۱۹ میلیارد تومان پول حقیقی به بازار سهام وارد شده است.

افزایش میانگین ماهانه ارزش معاملات خرد
در ماه اخیر مجموع ارزش معاملات خرد بورس ۱۷۳ هزار و ۴۲ میلیارد تومان بود. همچنین میانگین روزانه ارزش معاملات خرد ۹ هزار و ۱۰۷ میلیارد تومان است که نسبت به بهمن رشد ۴۸ درصدی داشته است.

 
برچسب ها: بورس
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
زلزله در پرسپولیس؛ تصمیم جنجالی اوسمار، دو خروجی بزرگ! زلزله در پرسپولیس؛ تصمیم جنجالی اوسمار، دو خروجی بزرگ!
نقل‌وانتقالات زمستانی پرسپولیس با یک شوک بزرگ آغاز شد؛ تصمیم نهایی اوسمار ویرا منجر به جدایی رسمی سرژ اوریه و فرشاد احمدزاده شد.
ساخت عکس دختر پدری با هوش مصنوعی برای روز پدر ساخت عکس دختر پدری با هوش مصنوعی برای روز پدر
با هوش مصنوعی می‌توان عکس‌های دختر پدری احساسی و اختصاصی برای روز پدر ساخت. در این مقاله پرامپت پدر و دختری،بهترین روش‌ و نکات مهم را معرفی می‌کنیم.
سخنان پزشکیان درباره دلار که به شدت خبر ساز شد سخنان پزشکیان درباره دلار که به شدت خبر ساز شد
مسعود پزشکیان رییس جمهور در نشست فعالان سیاسی و اجتماعی چهارمحال و بختیاری گفت: ما دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم. او گفت: دلار را به هر کسی می‌دهیم می‌خورد
به مناسبت روز پدر| طرح پیش فروش سایپا به مناسبت روز پدر| طرح پیش فروش سایپا
شرایط پیش فروش محصولات سایپا به مناسبت فرارسیدن روز پدر اعلام شد
اسپانیا یا پرتقال؛ ایران کدام را انتخاب میکند اسپانیا یا پرتقال؛ ایران کدام را انتخاب میکند
سخنگوی فدراسیون فوتبال درخصوص بازی تدارکاتی تیم ملی فوتبال قبل از جام جهانی۲۰۲۶، مقابل اسپانیا و یا پرتقال توضیحاتی ارائه کرد
سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر
دمای قله دماوند شب گذشته به منفی ۵۳ و دمای قله توچال به منفی ۳۲ درجه رسید.بنا بر اعلام هواشناسی، دیشب سردترین شب ایران طی تمام پاییز و تا این زمان از زمستان بوده و پیش‌بینی می‌شود که دمای هوا در روزهای آینده چندان افزایش نیابد، این شب سردترین شب ایران بوده است
رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد
معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس جمهور از پذیرش استعفای محمدرضا فرزین از سوی رئیس‌جمهور و انتخاب عبدالناصر همتی به‌عنوان گزینه جایگزین در سمت ریاست کل بانک مرکزی، خبر داد.
برگزیده
بودجه ۱۴۰۵ و فشار مالیاتی؛ صنعت ایران در تنگنای رکود و هزینه بودجه ۱۴۰۵ و فشار مالیاتی؛ صنعت ایران در تنگنای رکود و هزینه
در شرایطی که صنعت ایران سالی دشوار را با ناترازی انرژی، کمبود نقدینگی و ضعف تقاضا پشت سر گذاشته، لایحه بودجه ۱۴۰۵ با افزایش قابل‌توجه مالیات‌ها و رشد محدود دستمزدها، نگرانی‌ها درباره تشدید رکود، تعطیلی بنگاه‌های تولیدی و افت سرمایه‌گذاری را افزایش داده و فعالان صنعتی نسبت به آینده تولید هشدار می‌دهند.
پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد! پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد!
مصطفی قمری‌وفا، مدیر روابط عمومی بانک مرکزی، در واکنش به شایعات برخی کانال‌های خبری اعلام کرد رئیس‌جمهور پزشکیان صبح امروز در صحن غیرعلنی مجلس حضور نداشت و تنها تیم اقتصادی دولت در نشست شرکت کرده بود.
ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد
پرونده انتقال ایگور سرگیف مهاجم نامدار ازبکستانی به پرسپولیس، به دلیل درخواست مالی سنگین یک میلیون دلاری و تمایل این بازیکن برای حضور در جام جهانی ۲۰۲۶ از طریق لیگ کشورش، با تمدید قرارداد او در پاختاکور رسماً بسته شد.
صفحه خبر بالای تصاویر