کد خبر: ۱۳۸۲۲
تاریخ انتشار: ۲۹ اسفند ۱۴۰۱ - ۰۹:۵۲

بازدهی بورس در اسفند ۱۴۰۱

در اسفند ماه بازدهی ماهانه بورس مثبت شد و روند خروج سرمایه حقیقی از بازار سهام متوقف گشت و شاهد ورود پول حقیقی به بازار بودیم. هرچند تعداد روز‌های خروج پول بیشتر بود، اما در مجموع سهم حقیقی‌ها از تغییر مالکیت بیشتر بود.
بازدهی بورس در اسفند ۱۴۰۱

بازدهی بورس در اسفند ۱۴۰۱

مخاطب24:شاخص کل بورس در پایان معاملات روز یکشنبه ۲۸ اسفند به سطح یک میلیون و ۹۶۰ هزار واحد رسید تا سال ۱۴۰۱ را در کانال ۱.۹ میلیون واحدی و در بالاترین رقم سال به پایان ببرد.

بدین ترتیب پس از روند نزولی بورس در بهمن ماه، اسفند را با جهش قابل توجهی به پایان ببرد. این در حالی است که در سه ماه متوالی آبان، آذر و دی نیز شاخص روند صعودی داشت.

در آبان ماه شاخص ۷.۶ درصد رشد کرد. در ۲۲ روز کاری آذر ماه نیز شاخص کل صعود ۶ درصدی پیدا کرد و در دی ماه ۱۳ درصد بالا آمد.

بازدهی ماهانه بازار سهام
با ایستادن شاخص بورس در سطح یک میلیون و ۹۶۰ هزار واحد بازدهی بورس در اسفند ماه به مثبت ۲۸ درصد رسید. شاخص ۱۲ روز صعودی را پشت سر گذاشت و در ۷ روز نزول کرد. شاخص کل در مجموع ۴۲۷ هزار و ۵۲ واحد رشد کرد.

شاخص کل هم‌وزن نیز در آخرین روز کاری اسفند نسبت به آخرین روز معاملاتی بهمن ماه ۱۰۸ هزار و ۵۲۸ واحد بالاتر ایستاد؛ بنابراین شاخص هم‌وزن رشد ۲۳ درصدی را در اسفند پشت سر گذاشت.

ورود پول حقیقی
در ۱۹ روز معاملاتی اسفند ماه در ۱۲ روز شاهد خروج پول حقیقی از بازار بودیم، اما مجموع تغییر مالکیت حقوقی به حقیقی در اسفند ماه ۳۸۷ میلیارد تومان بود. به عبارت دیگر به طور میانگین روزانه ۱۹ میلیارد تومان پول حقیقی به بازار سهام وارد شده است.

افزایش میانگین ماهانه ارزش معاملات خرد
در ماه اخیر مجموع ارزش معاملات خرد بورس ۱۷۳ هزار و ۴۲ میلیارد تومان بود. همچنین میانگین روزانه ارزش معاملات خرد ۹ هزار و ۱۰۷ میلیارد تومان است که نسبت به بهمن رشد ۴۸ درصدی داشته است.

 
برچسب ها: بورس
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
باکیچ به اردوی پرسپولیس در قطر پیوست باکیچ به اردوی پرسپولیس در قطر پیوست
ملی‌پوش مونته نگرویی پرسپولیس به اردوی این تیم در قطر ملحق شد.
اظهارات قائم‌پناه درمورد جراحی اقتصادی دولت و کسانی که دست به اسلحه می‌برند اظهارات قائم‌پناه درمورد جراحی اقتصادی دولت و کسانی که دست به اسلحه می‌برند
محمدجعفر قائم‌پناه، معاون اجرایی رییس جمهور، گفت: امروز رئیس‌جمهور دستور دادند که تا حدی که به امنیت ملی خدشه‌ای وارد نشود، با مردم معترض هیچ برخورد امنیتی صورت نگیرد. کسانی که دست به اسلحه می‌برند، چاقو می‌کشند و اسلحه دارند، کسانی که به مراکز نظامی حمله می‌کنند مصداق عینی اغتشاشگر هستند. دولت اعتراض کسانی که به گرانی و مسائل صنفی معترض هستند را به رسمیت می‌شناسد.
فیلمی کمتر دیده شده از عزاداری مادورو برای شهید رئیسی فیلمی کمتر دیده شده از عزاداری مادورو برای شهید رئیسی
فیلمی کمتر دیده شده از مادورو، پس از ضایعه سقوط بالگرد حامل رئیس جمهور، مادورو در سفارت ایران حضور پیدا کرد
توضیحات میدری در مورد افرادی که یارانه‌شان قطع شده + ویدئو توضیحات میدری در مورد افرادی که یارانه‌شان قطع شده  + ویدئو
وزیر رفاه بیان کرد: افرادی که تاکنون یارانه نمی‌گرفتند از شنبه( ۲۰ دی ماه) تا ۱۵ روز فرصت دارند در سامانه حمایت ثبت نام کنند تا کالابرگ آنها نیز در دی پرداخت شود، کسانی که یارانه نمی‌گیرند، از شنبه در سامانه شمیم، ثبت نام کنند و آنها هم در همین دی ماه کالابرگ را دریافت خواهند کرد.
سخنگوی دولت اعلام کرد: افزایش قیمت کالاهای اساسی طی هفته آتی سخنگوی دولت اعلام کرد: افزایش قیمت کالاهای اساسی طی هفته آتی
سخنگوی دولت با اشاره به جزئیاتی از طرح جدید معیشتی دولت، فهرست یازده قلم کالای در نظرگرفته‌شده برای این طرح را اعلام کرد، با آزاد کردن نرخ ارز، قیمت روغن، قیمت مرغ و قیمت تخم مرغ نسبت به بقیه اقلام افزایش چشم‌گیری‌تری دارند
چند کنسرت در تهران و شهرستان‌ها لغو شد چند کنسرت در تهران و شهرستان‌ها لغو شد
در روز‌های اخیر کنسرت‌های چند خواننده و گروه موسیقی در تهران و شهرستان‌ها لغو شده است.
اینفوگرافیک+ پایان مادورو! روایت تصویری از سقوط رئیس‌جمهور ونزوئلا اینفوگرافیک+ پایان مادورو! روایت تصویری از سقوط رئیس‌جمهور ونزوئلا
اینفوگرافیک اختصاصی مخاطب۲۴، این روایت تصویری، تحولات سیاسی و اقتصادی ونزوئلا را از سال ۲۰۱۳ تا ۲۰۲۶ مرور می‌کند؛ از تورم افسارگسیخته و مهاجرت میلیونی تا عملیات نظامی آمریکا و پایان دوران مادورو
برگزیده
فوری | در طرح جدید کالابرگ ۴ میلیون تومان یارانه به حساب هر خانوار ایرانی واریز می شود فوری | در طرح جدید کالابرگ  ۴ میلیون تومان یارانه به حساب هر خانوار ایرانی واریز می شود
جزئیات طرح جدید یارانه و کالابرگ با هدف نهایی حذف رانت، کاهش نوسان قیمت و رساندن یارانه به مصرف‌کننده واقعی منتشر شد
بودجه ۱۴۰۵ و فشار مالیاتی؛ صنعت ایران در تنگنای رکود و هزینه بودجه ۱۴۰۵ و فشار مالیاتی؛ صنعت ایران در تنگنای رکود و هزینه
در شرایطی که صنعت ایران سالی دشوار را با ناترازی انرژی، کمبود نقدینگی و ضعف تقاضا پشت سر گذاشته، لایحه بودجه ۱۴۰۵ با افزایش قابل‌توجه مالیات‌ها و رشد محدود دستمزدها، نگرانی‌ها درباره تشدید رکود، تعطیلی بنگاه‌های تولیدی و افت سرمایه‌گذاری را افزایش داده و فعالان صنعتی نسبت به آینده تولید هشدار می‌دهند.
پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد! پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد!
مصطفی قمری‌وفا، مدیر روابط عمومی بانک مرکزی، در واکنش به شایعات برخی کانال‌های خبری اعلام کرد رئیس‌جمهور پزشکیان صبح امروز در صحن غیرعلنی مجلس حضور نداشت و تنها تیم اقتصادی دولت در نشست شرکت کرده بود.
صفحه خبر بالای تصاویر