کد خبر: ۱۳۸۱۸
تاریخ انتشار: ۲۹ اسفند ۱۴۰۱ - ۰۹:۲۲

خدمت رسانی بیمه کوثر در ایام تعطیل نوروز

همه سرپرستی‌های استانی و شعب بیمه کوثر در سراسر کشور به صورت کشیک از ساعت ۹ تا ۱۳ هر روز در ایام نوروز آماده پاسخ‌گویی حضوری به مراجعان خواهند بود.
خدمت رسانی بیمه کوثر در ایام تعطیل نوروز

خدمت رسانی بیمه کوثر در ایام تعطیل نوروز

به گزارش مخاطب ۲۴به نقل از روابط‌عمومی بیمه کوثر:با توجه به ماهیت خدمات بیمه‌ای و امکان وقوع خسارت یا نیاز به صدور بیمه‌نامه در هر زمانی، شرکت بیمه کوثر برای رفاه حال بیمه‌گذاران و ذی‌نفعان خود در سراسر کشور و جلب رضایت آنان، در تعطیلات نوروز تدابیر لازم را برای خدمت‌رسانی مناسب به مشتریان در نظر گرفته است.
احمدرضا عصاری ضمن تبریک سال نو و فرا رسیدن ماه مبارک رمضان و با آرزوی سالی خوب و پر برکت برای همه مردم، جامعه هدف و ذی‌نفعان شرکت، افزود: طبق هماهنگی‌های صورت پذیرفته، از روز دوشنبه ۲۹ اسفند ۱۴۰۱ تا یکشنبه ۱۳ فروردین ۱۴۰۲، همه سرپرستی‌های استانی و شعب بیمه کوثر در سراسر کشور به صورت کشیک از ساعت ۹ تا ۱۳ آماده پاسخ‌گویی حضوری به مراجعان خواهند بود.
وی افزود: همچنین مشتریان در صورت نیاز می‌توانند برای کسب اطلاعات، اعلام خسارت و هرگونه سوال و درخواست خدمت در این ایام، هر روز از ساعت ۸ تا ۱۷ با کارشناسان مرکز پاسخگویی تلفنی شرکت به شماره ۰۲۱۸۹۳۸۲ تماس بگیرند.
عصاری در پایان اشاره نمود در ایام تعطیلات نوروز همانند تمام ایام سال "سامانه بیمه کوثر من" به صورت آنلاین و بدون نیاز به مراجعه حضوری به ارائه خدمات به بیمه گذاران می‌پردازد.

 
برچسب ها: بیمه کوثر
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
امامعلی حبیبی اسطوره کشتی ایران درگذشت امامعلی حبیبی اسطوره کشتی ایران درگذشت
امامعلی حبیبی فوق ستاره کشتی ایران در سال‌های دور در سن ۹۴ سالگی درگذشت
اتهامات سنگین علیه پسر ارشد ولیعهد نروژ اعلام شد اتهامات سنگین علیه پسر ارشد ولیعهد نروژ اعلام شد
ماریوس بورگ هویبی، پسر ارشد پرنسس نروژ، پس از تحقیقات طولانی، به چندین جرم از جمله چهار مورد تجاوز متهم شد و ممکن است تا ۱۰ سال زندان شود.
قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی
شهرام لاسمی،قلقلی معروف، در برنامه رک با مجید واشقانی، از زندگی تلخ خود در فقر صحبت کرد.
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
برگزیده
عدم دسترسی به برنامه برق من! عدم دسترسی به برنامه برق من!
اپلیکیشن «برق من» و سامانه «برق ایران» از دسترس خارج شدند و کاربران نمی‌توانند برنامه خاموشی‌های برق را مشاهده کنند، در حالی که قطعی‌ها ادامه دارد.
عبور از بحران‌ها با تکیه بر صنعت عبور از بحران‌ها با تکیه بر صنعت
ابراهیم شیخ، معاون صنایع عمومی وزارت صمت با ارزیابی عملکرد دولت چهاردهم گفت: این دولت در مدیریت بحران‌ها و تعامل قوا موفق بوده و راهبرد اصلی‌اش توسعه صنعت و جلوگیری از خام‌فروشی است.
صفحه خبر بالای تصاویر