کد خبر: ۱۳۸۱۲
تاریخ انتشار: ۲۹ اسفند ۱۴۰۱ - ۰۹:۰۳

برگزاری دوره آموزشی مقدماتی مبارزه با پولشویی در بیمه آرمان

دوره آموزشی مقدماتی مبارزه با پولشویی بیمه آرمان برگزار شد.
برگزاری دوره آموزشی مقدماتی مبارزه با پولشویی در بیمه آرمان

برگزاری دوره آموزشی مقدماتی مبارزه با پولشویی در بیمه آرمان

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بیمه آرمان؛پیرو نامه بیمه مرکزی در خصوص آموزش‌های لازم جهت تصدی هر یک از مشاغل در اشخاص مشمول و با توجه به تکالیف ماده (۱۴۵) آیین نامه اجرایی ماده (۱۴) الحاقی قانون مبارزه با پولشویی، دوره مقدماتی آموزش مبارزه با پولشویی طی دو روز و در تاریخ ۲۲ و ۲۴ اسفند ماه سالجاری برگزار شد.

گفتنی است این دوره آموزشی با همکاری و هماهنگی علیرضا ترابی نیا سرپرست اداره مبارزه با پولشویی، پرهام بیانیان معاون مدیر آموزش و با حضور حسین سماک مدرس، صادق گنج خانلو رئیس اداره مبارزه با پولشویی بیمه مرکزی ج. ا. ا، برگزار شد.

خاطر نشان می‌شود: این دوره آموزشی در راستای نیازسنجی، طراحی، اجرا و ارزشیابی مستمر آموزشی و توانمند سازی، به صورت آنلاین برای کلیه کارکنان شعب و به صورت حضوری برای مدیران ستادی به مدت ۸ ساعت در محل سالن اجتماعات ساختمان ستاد بیمه آرمان تشکیل شد.

 
برچسب ها: بیمه آرمان
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
تردد در محدوده طرح ترافیک در جریان جنگ ۱۲ روزه رایگان شد تردد در محدوده طرح ترافیک در جریان جنگ ۱۲ روزه رایگان شد
رئیس کمیسیون عمران و حمل‌ونقل شورای شهر تهران گفت: همه شهروندانی که از ۲۵ خرداد تا ۸ تیر در محدوده طرح ترافیک تردد کرده‌اند، ورودشان مجاز تلقی می‌شود و شهرداری موظف است موارد ثبت‌شده در سامانه‌ها را حذف و اطلاع‌رسانی کند.
مومنی:همبستگی ایجاد شده در دوران پسا جنگ را همواره حفظ کنیم و ارتقاء دهیم مومنی:همبستگی ایجاد شده در دوران پسا جنگ را همواره حفظ کنیم و ارتقاء دهیم
وزیر کشور تصریح کرد: مردم طی جنگ تحمیلی ۱۲ روزه کار خود را انجام دادند و شگفتانه‌ای برای دنیا ایجاد کردند؛ چراکه دشمن حساب زیادی روی انشقاق و ناآرامی‌های داخلی باز کرده بود، اما مردم با همبستگی و انسجام، نشان دادند که پای کشور و وطن‌شان ایستادند.
میردامادی:دستاورد جنگ ایران و اسراییل تقویت همبستگی ملی و حس میهن دوستی مردم ایران بود میردامادی:دستاورد جنگ ایران و اسراییل تقویت همبستگی ملی و حس میهن دوستی مردم ایران بود
محسن میردامادی از چهره‌های اصلاح طلب در گفت‌وگویی به جنگ اسرائیل علیه ایران پرداخته است.
استان‌هایی که بیشترین مصرف آب را دارند! استان‌هایی که بیشترین مصرف آب را دارند!
با گرم‌تر شدن هوا در روز‌های اخیر، مصرف آب در بسیاری از مناطق کشور افزایش یافته؛ موضوعی که ممکن است در برخی شهر‌ها به کاهش فشار آب منجر شود. هر چند قطع برنامه‌ریزی‌شده آب در دستور کار نیست، اما تداوم روند فعلی مصرف، فشار قابل‌توجهی بر شبکه‌های توزیع وارد می‌کند
علی اف: مراودات ما با ایران عالی است و این مناسبات ادامه خواهد داشت علی اف: مراودات ما با ایران عالی است و این مناسبات ادامه خواهد داشت
رئیس‌جمهور جمهوری آذربایجان در پاسخ به خبرنگار مهر تأکید کرد که روابط تهران و باکو در سطح بسیار عالی قرار دارد و این مناسبات ادامه خواهد داشت.
راه اندازی قطار تهران آنکارا به زودی راه اندازی قطار تهران آنکارا به زودی
مدیرعامل راه آهن جمهوری اسلامی ایران از برنامه‌ریزی برای راه‌اندازی قطار تهران- آنکارا طی دو ماه آینده و قطار تهران- هرات طی ماه آتی خبر داد.
دهک‌های دریافت کالا برگ تغییر کرد؟ دهک‌های دریافت کالا برگ تغییر کرد؟
وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی از شارژ کالابرگ الکترونیکی برای دهک‌های چهارم و پنجم درآمدی از دوشنبه ۳۰ تیر و برای دهک‌های ششم و هفتم از دوشنبه هفته آینده ۶ مرداد خبر داد و اعلام کرد مبلغ شارژ این دوره این دهک‌های درآمدی، به ازای هر نفر ۳۵۰ هزار تومان خواهد بود.
برگزیده
دهک‌های دریافت کالا برگ تغییر کرد؟ دهک‌های دریافت کالا برگ تغییر کرد؟
وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی از شارژ کالابرگ الکترونیکی برای دهک‌های چهارم و پنجم درآمدی از دوشنبه ۳۰ تیر و برای دهک‌های ششم و هفتم از دوشنبه هفته آینده ۶ مرداد خبر داد و اعلام کرد مبلغ شارژ این دوره این دهک‌های درآمدی، به ازای هر نفر ۳۵۰ هزار تومان خواهد بود.
عطر کافه و بوی قهوه هم از ما دریغ شد! عطر کافه و بوی قهوه هم از ما دریغ شد!
بعضی از کارشناسان معتقدند هر صنعتی که مربوط به حوزه خوراکی و مواد غذایی شود، در ایران کمتر درگیر آسیب و حتی تعطیلی خواهد بود، اما نمی‌توان تورم افسارگسیخته در بخش اقلام خوراکی و تاثیر دومینو‌وار آن بر واحد‌های صنفی را انکار کرد. کافه‌ها و رستوران‌ها از این قاعده مستثنی نبوده و گرانی‌ها باعث رشد خاموشی چراغ این بخش شده است.
طلسم مرگ دشمن در ده روز! طلسم مرگ دشمن در ده روز!
افراد سودجو با ادعا‌های مثل بازگشت معشوق، افزایش ثروت و طلسم مرگ (که ۷ تا ۱۲ میلیون تومان قیمت دارد)، مردم را فریب می‌دهند. این افراد اجزای حیوانات مانند پنجه جغد را ۲ تا ۶ میلیون، قلب مار کبری ۵ تا ۱۰ میلیون و پوست کفتار را ۷ تا ۱۵ میلیون برای طلسم‌سازی و بخت‌گشایی به فروش می‌رسانند.
صفحه خبر بالای تصاویر