کد خبر: ۱۳۸۰۵
تاریخ انتشار: ۲۹ اسفند ۱۴۰۱ - ۰۶:۱۵

خبر مهم امیرعبداللهیان درباره احیای برجام

امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه کشورمان در کنفرانس خبری پایانی سال ۱۴۰۱ گفت: ما در دولت آقای رییسی همچنان در تلاش برای بی اثر کردن و لغو تحریم ها هستیم.
خبر مهم امیرعبداللهیان درباره احیای برجام

خبر مهم امیرعبداللهیان درباره احیای برجام

مخاطب۲۴ :‌ حسین امیرعبداللهیان در سومین کنفرانس خبری اش با خبرنگاران داخلی و خارجی در سال جاری به سوالات خبرنگاران پاسخ داد.

وی در پاسخ به اینکه برخی فکرمی کردند بدون برجام امکان توفیق در سیاست خارجی نیست، اما اخیرا جلوه‌هایی از موفقیت مثل توافق ایران و عربستان را شاهد بودیم، گفت: در حوزه دیپلماسی اقتصادی شاهد افزایش چشمگیر حجم تبادل تجاری هستیم. در مناسبات سیاسی روابط دو کشور امارات و کویت به سطح سفیر ارتقاء یافت و شاهد بازگشت ایران و عربستان به روابط طبیعی بودیم.

وزیر امور خارجه ادامه داد: پنج دور مذاکره امنیتی با سعودی در بغداد داشتیم و در جریان سفر آقای شمخانی به پکن ابتکار چین مورد موافقت سران دو کشور ایران و عربستان قرار گرفت. در سفر بهمن رییس جمهور آخرین صحبت‌ها شد و پیشنهاد بود که مدیران کل وزارت خارجه‌های دو کشور گفتگو‌هایی را داشته باشند؛ در رفت و برگشت پیام‌ها پیشنهاد طرف سعودی این بود که هنوز نیازمند مذاکرات سطح بالا هستند.

وی درباره کمک توافق ایران و عربستان برای حل مساله یمن گفت: ما یمن را مساله‌ای مرتبط با جهات یمنی می‌دانیم وآن‌ها باید تصمیم بگیرند.

آقای گروسی از نتیجه کار رضایت داشتند

وی درباره رفع احتمالی اختلاف ایران و آژانس و تاثیر آن بر مذاکرات احیای برجام گفت: پیش بینی ما این است آقای گروسی از نتیجه کار رضایت داشتند و ما در مسیر درست همکاری مشترک هستیم. یکی از توافق‌ها میان ایران و آژانس این بود که تیم‌های فنی به رفت و آمد و گفتگو برای رفع سوءتفاهم‌ها ادامه دهند تا این موضوعات اختلافی برای همیشه از روی میز برداشته شود. این دیدار‌های فنی مستمر جریان دارد و نتیجه همکاری آژانس و سازمان در گفتگو برای رفع تحریم‌ها هم می‌تواند آثار مثبتی داشته باشد.

وزیر امور خارجه در پاسخ به اینکه به زودی شاهد آزادی آقای اسدی خواهیم بود یا نه؟ با اشاره به مواضع غیرسازنده مقامات اروپایی درباره تحولات داخلی ایران گفت: ما در موضوع استرداد محکومان توافق با بلژیک را روی میز داریم و آخرین گفتگوی ما ناظر بر این موضوع کنسولی بود و امیدواریم موانع از سوی طرف مقابل به زودی برداشته شود و شاهد آزادی آقای اسدی باشیم.

درباره احیای برجام ابتکاری روی میز است

امیرعبداللهیان درباره چشم انداز توافق هسته‌ای و احیای برجام در سال جدید گفت: در شرایطی که الان با شما صحبت می‌کنم ابتکاری روی میز است که امیدوارم در هفته‌های آینده بتوانیم اخبار نهایی آن را به اطلاع مردم برسانیم. در سال آینده ما امید فراوان داریم به گشایش‌های هر چه بیشتر و ان‌شاءالله در بهار آینده در نتیجه اقداماتی که در جریان است و هنوز زمان بیان آن فرا نرسیده، حامل اخبار امیدبخش و خوشحال کننده در راستای گشایش‌های متنوع برای ملت بزرگ ایران باشیم. ما بسیار خوشبین هستیم و همه تخم مرغ‌های خود را در سبد برجام قرار ندادیم، اما از همه فرصت‌ها برای کسب منافع حداکثری استفاده کردیم.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد
معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس جمهور از پذیرش استعفای محمدرضا فرزین از سوی رئیس‌جمهور و انتخاب عبدالناصر همتی به‌عنوان گزینه جایگزین در سمت ریاست کل بانک مرکزی، خبر داد.
پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال
دقایقی پیش سرمربی استقلال در نشست مطبوعاتی پیش‌دستانه جدایی رامین رضاییان از این تیم را اعلام کرد؛ در حالی که با توجه به بسته بودن پنجره نقل و انتقالاتی باشگاه استقلال و شرایط مبهم برای انتقال بازیکنان جدید جدایی از بازیکنی باسابقه و شرایط رامین کمی عجیب به نظر می‌رسد.
محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست
بسیاری از علما با حجاب اجباری موافق نیستند، اما در خفا حرف می‌زنند و در علن چیز دیگری می‌گویند. اما آنها از افراطیون موجود می‌ترسند و به همین دلیل حرف‌شان را علنی نمی‌زنند.
فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا
سه ماهواره ایرانی «ظفر ۲»، «پایا» و «کوثر ۱.۵» ساعت ۱۶:۴۸ امروز (یکشنبه هفتم دی ۱۴۰۴) به وقت تهران با موشک سایوز-۲.۱بی از پایگاه فضایی وستوچنی روسیه به فضا پرتاب شدند.
ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟ ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟
عضو شورای شهر تهران گفت: اگر حفر تونل در منطقه ۱۲ که جزو بافت‌های فرسوده شهر تهران است، رخ داده باشد حتماً باید درباره آن توضیحات روشنی ارائه شود چرا که این اتفاق می‌تواند آسیب‌های جدی به دنبال داشته باشد.
ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی
عباس کیارستمی: افتخارِ بزرگی‌ است برای من کنارِ آقای بیضایی ایستادن، چه برسد به این که این افتخار امشب نصیبِ من شده تا این جوایز رو هم من تقدیمِ ایشون بکنم. به هر حال، این لحظه برای من لحظهٔ خیلی مهمّیه.
بهرام بیضایی، کارگردان سینما و تئاتر درگذشت بهرام بیضایی، کارگردان سینما و تئاتر درگذشت
بهرام بیضایی کارگردان و نمایشنامه‌نویس که سال‌ها در آمریکا زندگی می‌کرد در سالروز تولدش درگذشت.
برگزیده
ترامپ فرمان محاصره کامل ونزوئلا را صادر کرد؛ نفتکش‌ها در تیررس ناوگان دریایی آمریکا ترامپ فرمان محاصره کامل ونزوئلا را صادر کرد؛ نفتکش‌ها در تیررس ناوگان دریایی آمریکا
دونالد ترامپ با ادعای «مبارزه با تروریسم و قاچاق»، دستور محاصره کامل نفتکش‌های مرتبط با ونزوئلا و قرار دادن دولت مادورو در فهرست سازمان‌های تروریستی خارجی را صادر کرد؛ اقدامی که همزمان با استقرار گسترده نیرو‌های آمریکایی در کارائیب، تنش میان واشنگتن و کاراکاس را به آستانه رویارویی نظامی رسانده است.
آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال
پس از سه سال تنش و دوری، شکیرا جرارد پیکه بار دیگر بدون واسطه و با آرامش درباره مسائل فرزندانشان گفت‌و‌گو می‌کنند.
ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶ ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶
در آستانه دربی ۱۰۶، پرسپولیس با سکان‌داری اوسمار ویرا آماده می‌شود تا با ترکیبی تقریباً ثابت و البته یک سورپرایز احتمالی وارد میدان شود. با توجه به نزدیک شدن به این دیدار حساس، سرمربی برزیلی که معمولاً علاقه‌ای به تغییرات گسترده ندارد، قصد دارد با همان چهره‌های همیشگی تیمش مقابل استقلال قرار بگیرد.
صفحه خبر بالای تصاویر