کد خبر: ۱۳۷۵۷
تاریخ انتشار: ۲۸ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۳:۵۶
با دستور جلسه اصلاح اساسنامه و انتخاب عضو هیات مدیره؛

مجمع عمومی فوق‌العاده و مجمع عمومی عادی به‌طور فوق‌العاده بانک تجارت برگزار شد

مجامع عمومی فوق‌العاده و عادی به‌طور فوق‌العاده بانک تجارت با تصویب اصلاح بخشی از اساسنامه این بانک و انتخاب یک عضو جدید در هیات مدیره برگزار شد.
مجمع عمومی فوق‌العاده و مجمع عمومی عادی به‌طور فوق‌العاده بانک تجارت برگزار شد

مجمع عمومی فوق‌العاده و مجمع عمومی عادی به‌طور فوق‌العاده بانک تجارت برگزار شد

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از روابط عمومی بانک تجارت :مجمع عمومی عادی به‌طور فوق‌العاده بانک تجارت به ریاست خوش‌مهر نماینده دولت جمهوری اسلامی ایران و وزارت امور اقتصادی و دارایی با دستور جلسه انتخاب و تکمیل اعضای هیأت مدیره این بانک رأس ساعت ۱۰ صبح روز پنج‌شنبه بیست‌وپنجم اسفندماه با حضور ۶۳.۳۵ درصد از سهامداران حقیقی و حقوقی در سالن همایش‌های غدیر مدیریت امور اعتباری بانک تجارت واقع در خیابان طالقانی تهران تشکیل شد.

در این مجمع با رای موافق اکثریت سهامداران، حمیدرضا شریفیان به‌عنوان عضو جدید هیات مدیره این بانک انتخاب شد.

شریفیان پیش از این به‌عنوان معاون مدیرعامل در امور راهبری بازار و توسعه کسب‌وکار و معاون مدیرعامل در امور استان‌ها و شبکه فروش بانک تجارت فعالیت داشته است.

در ادامه مجمع عمومی فوق‌العاده این بانک رأس ساعت ۱۱ صبح با حضور ۶۳.۳۵ درصد از سهامداران حقیقی و حقوقی تشکیل شد.

در این جلسه که با ریاست مرتضی ترک تبریزی نایب رئیس هیات مدیره بانک تجارت و با حضور نمایندگان وزارت امور اقتصادی و دارایی، سازمان بورس و اوراق بهادار و کانون سهام عدالت برگزار شد، اصلاح بخش‌هایی از اساسنامه بانک تجارت با رای اکثریت سهامداران به تصویب رسید.

 
برچسب ها: بانک تجارت
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
چین در آسیا: قدرت زیاد، اعتماد کم و چالش‌های پیش رو چین در آسیا: قدرت زیاد، اعتماد کم و چالش‌های پیش رو
با رشد اقتصادی، ملی‌گرایی و تنش‌های منطقه‌ای، چین با فرصت‌ها و محدودیت‌های سیاسی و اقتصادی در آسیا روبروست و آینده‌اش به تعادل پیچیده‌ای میان کنترل داخلی و روابط بین‌المللی بستگی دارد.
انفجار و آتش‌سوزی گسترده در تاسیسات نفتی ونزوئلا+ فیلم انفجار و آتش‌سوزی گسترده در تاسیسات نفتی ونزوئلا+ فیلم
یک انفجار مهیب در تاسیسات نفتی پتروسدنو در شرق ونزوئلا موجب آتش‌سوزی گسترده شد؛ احتمال سرایت به واحد‌های تولید نفت نیز وجود دارد.
بهای طلای جهانی افزایش یافت بهای طلای جهانی افزایش یافت
قیمت جهانی طلا امروز با رشد ۰.۳ درصدی به ۴۰۹۲ دلار و ۹۸ سنت رسید؛ بازار معاملات آتی آمریکا نیز افزایش ۰.۲ درصدی را تجربه کرد.
ظریف: مردم باید همیشه قطب‌نمای ما باشند ظریف: مردم باید همیشه قطب‌نمای ما باشند
محمدجواد ظریف در مراسم رونمایی از کتاب خاطرات جهانگیری گفت مردم و مدیران سرمایه اصلی ایران هستند و باید همواره قطب‌نمای ما باشند.
عارف: هدف دولت رسیدن به جایگاه اول منطقه‌ای در علم و فناوری است عارف: هدف دولت رسیدن به جایگاه اول منطقه‌ای در علم و فناوری است
معاون اول رئیس جمهور تأکید کرد ارتباطات علمی بین‌المللی و استفاده از نخبگان ایرانی خارج از کشور برای رسیدن به اقتدار علمی حیاتی است.
جهانگیری: شرایط نه جنگ و نه صلح برای اقتصاد بدتر از جنگ است جهانگیری: شرایط نه جنگ و نه صلح برای اقتصاد بدتر از جنگ است
معاون اول دولت روحانی می‌گوید اقتصاد کشور در وضعیت «نه جنگ و نه صلح» با چالش‌هایی جدی مواجه است و اصلاحات اقتصادی ضروری است.
رئیس کمیسیون امنیت ملی: اجرای قانون عفاف و حجاب به تعویق افتاد رئیس کمیسیون امنیت ملی: اجرای قانون عفاف و حجاب به تعویق افتاد
رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس اعلام کرد شورای عالی امنیت ملی به دلیل شرایط حساس، اجرای قانون عفاف و حجاب را برای مدتی به تعویق انداخته است.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر