کد خبر: ۱۳۷۵۲
تاریخ انتشار: ۲۸ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۳:۲۱
مجمع عمومی عادی به طور فوق‌العاده بانک رفاه برگزار شد

موافقت سهام‌داران با افزایش سرمایه بانک رفاه کارگران به میزان ۶۶۰ هزار میلیارد ریال

در مجمع عمومی عادی به طور فوق‌العاده صاحبان سهام بانک رفاه کارگران افزایش سرمایه این بانک به میزان ۶۶۰ هزار میلیارد ریال به تصویب رسید.
موافقت سهام‌داران با افزایش سرمایه بانک رفاه کارگران به میزان ۶۶۰ هزار میلیارد ریال

موافقت سهام‌داران با افزایش سرمایه بانک رفاه کارگران به میزان ۶۶۰ هزار میلیارد ریال

به گزارش مخاطب24 به نقل ازبانک رفاه کارگران :در این مجمع که امروز پنج‌شنبه ۲۵ اسفند ماه ۱۴۰۱ با حضور ۱۰۰ درصدی نمایندگان سهام‌داران برگزار شد، سرمایه بانک رفاه کارگران از رقم ۱۹۲هزار میلیارد ریال به ۶۶۰ هزار میلیارد ریال افزایش و به تصویب رسید و به عنوان بی‌سابقه‌ترین افزایش سرمایه شبکه بانکی کشور معرفی شد.

بر اساس این گزارش، دکتر مرتضی لطفی رئیس مجمع و عضو هیئت مدیره سازمان تامین اجتماعی طی سخنانی در این مجمع با قدردانی از تلاش‌های دکتر اسماعیل للـه‌گانی مدیرعامل بانک رفاه کارگران، اعضای هیئت مدیره و تمامی مدیران و کارکنان این بانک در راستای افزایش سرمایه گفت: اقدامات بسیار ارزشمندی در سال‌های اخیر در سازمان تامین اجتماعی اجرایی شده است و این افزایش سرمایه بانک رفاه کارگران نیز از جمله این اقدامات محسوب می‌شود.

عضو هیئت مدیره سازمان تامین اجتماعی گفت: بانک رفاه کارگران یک امانت بسیار ارزشمند و بین‌النسلی است که باید در پاسداشت آن همچون گذشته تلاش کنیم.

دکتر قربان اسکندی مدیرکل دفتر امور بانکی و بیمه وزارت امور اقتصادی و دارایی نیز طی سخنانی در این مجمع گفت: با این افزایش سرمایه بانک رفاه کارگران بستر ارائه خدمات به جامعه هدف سازمان تامین اجتماعی و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی که عموما از قشر شریف کارگران و بازنشستگان هستند، بیش از پیش فراهم خواهد شد.

وی افزود: با تداوم فرایند توسعه‌ای که در بانک رفاه کارگران وجود دارد امیدواریم به زودی شاهد افزایش سرمایه این بانک به میزان ۱۰۰ هزار میلیارد تومان باشیم و بدون شک وزارت امور اقتصادی و دارایی از این مهم حمایت می‌کند.

دکتر مصطفی سوری معاون اقتصادی و سرمایه‌گذاری سازمان تامین اجتماعی نیز طی سخنانی در این مجمع گفت: افزایش سرمایه ۶۶۰ هزار میلیارد ریالی بانک رفاه کارگران نقطه عطفی در تاریخ فعالیت این بانک محسوب می‌شود و برکات بسیار زیادی را برای حوزه اقتصادی و تولیدی کشور به همراه خواهد داشت.

وی افزود: تلاش‌های مدیران و کارکنان بانک رفاه کارگران به ویژه دکتر للـه‌گانی مدیرعامل این بانک در راستای توسعه خدمات و فعالیت‌های بانک در سال‌های اخیر شایسته قدردانی است و این بانک به معنای واقعی همراه و همیار سازمان تامین اجتماعی در عمل به تعهدات خود بود و کنار این سازمان ایستاد. بدون شک این همراهی هم برای این سازمان و هم مجموعه نظام بسیار ارزشمند است.

دکتر اسماعیل للـه‌گانی مدیرعامل بانک رفاه کارگران نیز طی سخنانی در این مجمع گفت: بدون شک افزایش سرمایه بانک رفاه کارگران بدون همراهی و همکاری اثربخش وزارتخانه‌های تعاون، کار و رفاه اجتماعی و امور اقتصادی و دارایی و سازمان تامین اجتماعی امکان‌پذیر نبود.

وی افزود: با این افزایش سرمایه شاخص کفایت سرمایه بانک رفاه کارگران از ۴.۷۷ درصد به ۱۲ درصد افزایش خواهد یافت و ضمن کسب رتبه اول شبکه بانکی در این شاخص، دست این بانک را برای ارائه خدمات موثر به حوزه تولید ملی و اشتغالزایی بیش از پیش باز خواهد کرد.

دکتر للـه‌گانی تصریح کرد: با این مهم ظرفیت‌های بسیار بزرگی برای بانک رفاه کارگران برای خدمت‌رسانی به عموم مردم و به‌ویژه جامعه هدف سازمان تامین اجتماعی فراهم خواهد شد و باعث می‌شود این بانک با تداوم پویایی گذشته خود گام‌های بلندی در حمایت از رونق تولید و واحد‌های تولیدی بردارد.

وی افزود: با این افزایش سرمایه، بانک رفاه کارگران به یکی از بانک‌های برتر کشور بر اساس استاندارد‌های بین‌المللی سلامت بانکی (کملز) تبدیل خواهد شد.

مدیرعامل بانک رفاه کارگران با اشاره به اثرات افزایش سرمایه بر فعالیت‌های بانک رفاه کارگران افزود: این افزایش سرمایه شاخص‌های مهمی نظیر کفایت سرمایه بانک رفاه کارگران را از حد استاندارد‌های شبکه بانکی کشور (۸ درصد) بسیار فراتر برده و به عنوان یکی از بانک‌های اول کشور از منظر سرمایه، علاوه بر رفع محدودیت‌های قانونی همچون سقف تسهیلات و تعهدات کلان، می‌تواند در عرصه‌های مختلف اقتصادی و تولیدی کشور حضور بسیار مؤثر و پررنگ‌تری داشته باشد.

دکتر للـه‌گانی در پایان تصریح کرد: در سال‌های اخیر سرمایه بانک از ۲۳۰۰ میلیارد تومان به ۶۶۰۰۰ میلیارد تومان افزایش یافت و این مهم ناشی از تلاش و پشتکار تمامی مدیران و کارکنان بانک رفاه کارگران است که متعهدانه پای ارزش‌ها و اهداف توسعه‌ای بانک ایستادند.

شایان ذکر است در ادامه این جلسه مجمع عادی به طور فوق‌العاده بانک رفاه کارگران با هدف انتخاب اعضای حقیقی هیئت مدیره این بانک برگزار شد و بر این اساس ضمن تمدید فعالیت اعضای هیئت مدیره فعلی به مدت دو سال، آقایان وحید خانلری و دکتر مصطفی سرگلزایی به عنوان اعضای جدید هیئت مدیره بانک رفاه معرفی شدند و از تلاش‌های دکتر علی سرزعیم در مدت تصدی این سمت قدردانی شد.

 
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
رهبر کاتولیک‌های جهان و سنت عجیب تعطیلات رهبر کاتولیک‌های جهان و سنت عجیب تعطیلات
پاپ لئون به سکونتگاه سنتی پاپ برای تعطیلات تابستانی می‌رود. سنت قدیمی سفر به کاستل گاندولفو گویا دوباره برقرار شده است.
دکتر زردچوبه، متخصص درمان التهاب و افسردگی دکتر زردچوبه، متخصص درمان التهاب و افسردگی
زردچوبه جزو ادویه‌های پر مصرف است و برخی مطالعه‌ها نشان می‌دهد تاثیر بسیار بالایی در کاهش افسردگی دارد.
رابطه کابوس‌های شبانه و نزدیک شدن مرگ رابطه کابوس‌های شبانه و نزدیک شدن مرگ
تحقیق جدید توسط تیمی از محققان در آمریکا انجام شده و در آن داده‌های چهار مطالعه بلندمدت روی بیش از ۴۰۰۰ نفر بین ۲۶ تا ۷۴ سال بررسی شده است. شرکت‌کنندگان میزان کابوس‌های شبانه خود را گزارش کرده‌اند و سپس در بازه‌ای ۱۸ ساله، آمار مرگ‌ومیر آنها ثبت شده است. در این مدت، ۲۲۷ نفر به‌صورت زودرس جان خود را از دست دادند
ایرانی‌ها چند سال عمر می‌کنند؟ ایرانی‌ها چند سال عمر می‌کنند؟
طبق اعلام مرکز آمار ایران، در زمستان سال گذشته میانگین سنی فوت‌شدگان بر حسب جنس و به تفکیک مناطق جغرافیایی به صورت کلی ۶۷.۷ سال اعلام شده است که معادل ۰.۹ سال افزایش یافته و در این بازه زمانی میانگین سنی فوت‌شدگان در زنان بیشتر از مردان بوده است.
اجرای ممنوعیت تردد در آزادراه تهران - شمال و جاده کندوان! اجرای ممنوعیت تردد در آزادراه تهران - شمال و جاده کندوان!
رییس پلیس راه البرز از اجرای محدودیت تردد درآزادراه تهران - شمال و جاده کرج - چالوس از صبح فردا یکشنبه ۱۵ تیرماه در محدوده این استان خبر داد.
طارمی به ترکیه می‌رود یا عربستان؟ طارمی به ترکیه می‌رود یا عربستان؟
مهاجم ایرانی اینترمیلان که فصل گذشته عملکرد قابل قبولی در ایتالیا نداشت، اکنون در لیست خرید تیم‌های عربستانی و ترکیه‌ای قرار دارد.
تصویر تکان دهنده از همسر ژوتا بعد از رفتن ناگهانی همسرش! تصویر تکان دهنده از همسر ژوتا بعد از رفتن ناگهانی همسرش!
تصویر منتشر شده از همسر دیوگو ژوتا، نشانگر ناراحتی و شوک شدید وارد شده به او است.
برگزیده
آواکس ایران، برای عربستان پرواز می‌کند! آواکس ایران، برای عربستان پرواز می‌کند!
سامانه کنترل و هشدار زودهنگام هوابرد، با نام اختصاری آواکس، هواپیمایی است که با قابلیت دیده‌وری راداریِ است که به عنوان یک ایستگاه رادار نیرومند و متحرک برای انجام عملیات فرماندهی و کنترل و مدیریت جنگ (C۲BM) طراحی شده‌است.
توافق در راه است یا انتقام؟ توافق در راه است یا انتقام؟
بی‌تردید واقعیت عریان تجاوز اسرائیل باید برای همان قدرت‌هایی که تجاوز روسیه به اوکراین را محکوم کردند، آشکار می‌شد، تا یک جنگ دیگر، بار دیگر منطقه ما را درگیر نکند، اما این مهم رخ نداد.
هشدار جدید سازمان هواپیمایی / محدودیت جدید پرواز‌ها اعلام شد هشدار جدید سازمان هواپیمایی / محدودیت جدید پرواز‌ها اعلام شد
ساعت فعالیت فرودگاه‌ها برای خدمات‌رسانی و انجام پرواز‌ها از ساعت ۵ صبح تا ۱۸ عصر شد.
صفحه خبر بالای تصاویر