کد خبر: ۱۳۷۴۷
تاریخ انتشار: ۲۸ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۱:۵۱

گشایش مرکز پزشکی، ورزشی و تفریحی مریم در جزیره کیش

با حضور سرپرست سازمان منطقه آزاد کیش مجموعه پزشکی، ورزشی و تفریحی مریم با اعتبار ۱۲۰ میلیارد تومان در جزیره کیش افتتاح شد.
گشایش مرکز پزشکی، ورزشی و تفریحی مریم در جزیره کیش

گشایش مرکز پزشکی، ورزشی و تفریحی مریم در جزیره کیش

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش :مجموعه ورزشی، تفریحی و گردشگری مریم با هدف ارائه خدمات متمایز و منطبق بر استاندارد‌های جهانی فعالیت خود را با حضور سعید پورزادی سرپرست سازمان منطقه آزاد کیش، علیرضا نوری سرمایه گذار پروژه و جمعی از مدیران سازمان عصر شنبه ۲۷ اسفند آغاز کرد.

سعید پورزادی در حاشیه آیین گشایش این مرکز از این مجموعه به عنوان پروژه فاخر در راستای افزایش استاندارد‌های ورزشی در کیش یاد کرد و افزود: در حوزه شهرسازی، هر شهر به محله، مرکز محله و زیر محله تقسیم بندی می‌شود و افتتاح این مرکز در فاز ۴ صدف به عنوان مرکز محله؛ هویت جدیدی به این شهرک مسکونی می‌بخشد.

سرپرست سازمان منطقه آزاد کیش با بیان این که یکی از سیاست‌های ما توسعه مراکز ورزشی و افزایش سرانه ورزشی است؛ خاطر نشان کرد: این مرکز می‌تواند در توسعه گردشگری ورزشی نقش مهمی ایفا کند که برای ما بسیار حائز اهمیت است.

مرکز پزشکی، ورزشی و تفریحی مریم در زمینی به مساحت ۳۳۰۰ مترمربع و با زیربنای ۳۴۰۰ متر مربع در مدت ۲۰ ماه و با هزینه ۱۲۰ میلیارد تومان توسط بخش خصوصی در فاز ۴ شهرک صدف ساخته شده است.

قسمت پزشکی مجموعه در سه طبقه به مساحت ۸۰۰ متر مربع شامل مطب، داروخانه و آموزشگاه پزشکی است و قسمت ورزشی نیز در دو سالن و هر کدام به مساحت ۱۲۰۰ متر مربع و جمعا ۲۴۰۰ متر مربع شامل بدنسازی با جدیدترین امکانات ورزشی برای خانم‌ها و آقایان در نظر گرفته شده است.

بر اساس این گزارش، طراحی فضا‌های ورزشی این مجموعه، متناسب با الگو‌های مدرن معماری و ایجاد حس آرامش در محیطی دلنشین صورت پذیرفته است و در ساخت این مجموعه از بهترین سیستم‌های تهویه، نور و روشنایی، سقف‌های جدید اکسپوز و همچنین از جدیدترین نوع ساخت و ساز به نام کوبیاکس با سقف‌های بلند استفاده شده است.

گفتنی است کوبیاکس از سیستم‌های پیشرفته ساخت دال بتنی به شمار می‌رود و اجرای سقف با ضخامت پایین و دهانه بلند را امکان‌پذیر می‌کند.

 
آخرین اخبار
اخبار داغ
هنر معصیتی است که به رستگاری می‌انجامد! هنر معصیتی است که به رستگاری می‌انجامد!
موزه هنر‌های معاصر تهران میزبان نمایشگاه نقاشی‌های بهرام دبیری است؛ هنرمندی که تماشاگر را به سادگی یک شعر و به عمق یک لحن دعوت می‌کند.
گردهمایی اعضای گروه ۷ در بحبوحه افزایش تنش‌ها با واشنگتن گردهمایی اعضای گروه ۷ در بحبوحه افزایش تنش‌ها با واشنگتن
دیپلمات‌های ارشد گروه ۷ در جنوب ایالت آنتاریو گرد هم می‌آیند تا درباره مسائل اقتصادی، تجاری و دفاعی بحث کنند؛ این نشست در بحبوحه تنش با واشنگتن برگزار می‌شود.
پیشروی روسیه در زاپوریژیا؛ عقب‌نشینی نیروهای اوکراینی از سه منطقه پیشروی روسیه در زاپوریژیا؛ عقب‌نشینی نیروهای اوکراینی از سه منطقه
مقامات اوکراینی از تصرف سه منطقه در استان زاپوریژیا توسط نیرو‌های روسی خبر داده و با تأکید بر شدت درگیری‌ها اعلام کردند که اوضاع میدانی «بسیار دشوار» است.
بحران خرس‌ها؛ آزمونی برای دولت تازه‌کار ژاپن بحران خرس‌ها؛ آزمونی برای دولت تازه‌کار ژاپن
موج حملات خرس‌ها در شمال ژاپن با مرگ و مجروحیت ده‌ها نفر، دولت تازه‌کار این کشور را با بحرانی جدی روبه‌رو کرده و موجب ورود ارتش و نیرو‌های ویژه برای مهار این تهدید شده است.
آخرین وضعیت طرح بیمه رانندگان در مجلس آخرین وضعیت طرح بیمه رانندگان در مجلس
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس از آماده‌سازی نهایی طرح بیمه رانندگان در کمیسیون مشترک خبر داد و گفت همه رانندگان حمل بار و مسافر به‌زودی تحت پوشش بیمه قرار می‌گیرند.
ترامپ: در بازار کار آمریکا، نیروی با استعداد نداریم ترامپ: در بازار کار آمریکا، نیروی با استعداد نداریم
دونالد ترامپ در گفت‌و‌گو با فاکس‌نیوز گفت آمریکا در بازار کار با کمبود نیروی بااستعداد روبه‌روست و افزود که نمی‌توان با نیرو‌های بی‌تجربه صنایع پیشرفته را اداره کرد.
سیاست دوگانه غرب؛ رقابت با چین یا نجات زمین؟ سیاست دوگانه غرب؛ رقابت با چین یا نجات زمین؟
کارشناسان هشدار می‌دهند سیاست‌های متناقض غرب در برابر فناوری‌های سبز چین، روند جهانی کاهش انتشار گاز‌های گلخانه‌ای را کند و همکاری اقلیمی را تضعیف کرده است.
چند رسانه ای
کشف ابزار‌های عظیم آشولی در هرمزگان کشف ابزار‌های عظیم آشولی در هرمزگان
در یکی از مهم‌ترین اکتشافات باستان‌شناسی دهه اخیر ایران، باستان‌شناسان در محوطه «دهتل» واقع در غرب استان هرمزگان موفق به شناسایی مجموعه‌ای پیچیده از ابزار‌های سنگی متعلق به دوران پارینه‌سنگی شدند؛ کشفی که می‌تواند مسیر‌های مهاجرت انسان‌های اولیه از آفریقا به آسیا را بازتعریف کند و جایگاه راهبردی سواحل شمالی خلیج فارس را در این فرآیند تاریخی به تصویر بکشد.
شمار جان‌باختگان شناسایی شده تاکنون به ۳۳ نفر رسیده است شمار جان‌باختگان شناسایی شده تاکنون به ۳۳ نفر رسیده است
مجتبی قهرمانی امروز با تسلیت مجدد به خانواده‌های جان باختگان حادثه انفجار در بندر شهید رجایی بندرعباس و آرزوی بهبودی مصدومان این حادثه اعلام کرد: دستگاه قضایی استان هرمزگان با همکاری اداره کل پزشکی قانونی استان هرمزگان و فراجا تمام سعی خود را برای تعیین وضعیت مفقودان حادثه انفجار در بندر شهید رجایی بندرعباس مصروف داشته و با تمام توان و بسیج امکانات برای شناسایی هویت پیکر‌های جان‌باختگان این حادثه تلخ اقدام کرده است.
انفجار در اسکله شهید رجایی انفجار در اسکله شهید رجایی
انفجار بزرگی روز شنبه (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) در «اسکله شهید رجایی» بندرعباس به وقوع پیوست. هنوز اطلاعات دقیقی درباره علت حادثه و میزان خسارات احتمالی منتشر نشده است.
صفحه خبر بالای تصاویر