کد خبر: ۱۳۷۴۴
تاریخ انتشار: ۲۸ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۱:۳۰

شکسته شدن رکورد تولید ۱۰ سال اخیر شرکت سایپا شیشه

رکورد تولید ۱۰ سال اخیر شرکت سایپا شیشه با تولید ۳۱۴ هزار و ۴۸۶ ست همگن شکسته شد.
شکسته شدن رکورد تولید ۱۰ سال اخیر شرکت سایپا شیشه

شکسته شدن رکورد تولید ۱۰ سال اخیر شرکت سایپا شیشه

مخاطب 24:علیرضا حبیبی، عضو موظف هیئت مدیره شرکت سایپاشیشه، با اعلام این خبر گفت: شرکت سایپاشیشه به عنوان یکی از برند‌های معتبر تولید کننده شیشه‌های ایمنی خودرو، با تأسی از شعار سال "تولید، دانش بنیان، اشتغال آفرین" و دستورات مدیریت عامل گروه خودروسازی سایپا مبنی بر توسعه بهره وری منابع و امکانات و با تلاش جهادی و همدلی تمامی کارکنان این شرکت و اجرای دقیق برنامه‌های استراتژیک سازمان، در اسفندماه سال جاری توانست با تولید بیش از ۳۰۰ هزار ست همگن انواع شیشه خودرو بیشترین تولید سالیانه را در ۱۰ سال گذشته رقم زند.

او افزود: نکته حائز اهمیت اینکه این مهم بدون انجام سرمایه گذاری و فقط با به کار گیری زیرساخت‌های موجود و استفاده بهینه از منابع و امکانات فعلی سازمان محقق شده است.

حبیبی تاکید کرد: این شرکت در ادامه روند افزایشی تولید، در ۲۱ اسفند ماه سال جاری موفق به ثبت رکورد تولید با تیراژ ۳۱۴ هزار و ۴۸۶ ست همگن شد که بر این اساس رکورد تولید سالیانه از سال ۹۱ تاکنون شکسته شد.

او اصلاح و بهبود فرایند‌های داخلی سازمان همراه با تغییر پارادیم مدیریت منابع و امکانات که توسط مدیرعامل سایپاشیشه سرلوحه کار قرار گرفت را از جمله مهمترین عوامل تاثیر گذار در ثبت این موفقیت عنوان کرد و افزود: حذف مودا‌ها و موانع تولید، بازنگری و بهبود در نحوه PM دستگاه‌ها و تجهیزات از دیگر عوامل کسب این موفقیت بوده است.

حبیبی در پایان اظهار امیدواری کرد که با محقق شدن پروژه طرح توسعه شرکت سایپاشیشه شاهد افزایش تولید، کیفیت مطلوب‌تر و کسب سهم بیشتر از بازار تولید شیشه خودرو‌های لوکس سایپا و دیگر شرکت‌های خودروساز باشیم.

 
برچسب ها: سایپا
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
افشاگری حولناک از جنگ اوکراین افشاگری حولناک از جنگ اوکراین
فایننشال‌تایمز گزارش داد؛ صد‌ها کودک اوکراینی در بیش از ۲۰۰ مرکز روسیه و مناطق اشغالی تحت شست‌وشوی ذهنی و آموزش‌های نظامی قرار گرفته‌اند.
اعدام بابک شهبازی به جرم جاسوسی برای موساد اعدام بابک شهبازی به جرم جاسوسی برای موساد
بابک شهبازی، پیمانکار صنعتی متهم به انتقال اطلاعات امنیتی ایران به موساد، پس از تأیید حکم در دیوان عالی کشور صبح امروز در تهران اعدام شد.
ارتش ایران از ربات جنگجوی خود رونمایی کرد + فیلم ارتش ایران از ربات جنگجوی خود رونمایی کرد + فیلم
نیروی زمینی ارتش از ربات رزمی «آریا» رونمایی کرد؛ دستگاهی ۸×۸ با پیشرانه هیبریدی، هوش مصنوعی، زره ضدگلوله و تیرباری ۷.۶۲ میلی‌متری تحت کنترل از راه دور.
هشدار جدی دانشگاه آزاد به دانشجویان مشمول سربازی هشدار جدی دانشگاه آزاد به دانشجویان مشمول سربازی
دانشگاه آزاد علوم و تحقیقات اعلام کرد ادامه تحصیل دانشجویان پسر تنها با دریافت معافیت نظام وظیفه امکان‌پذیر است و در غیر این صورت با محرومیت تحصیلی روبه‌رو می‌شوند.
آغاز لیگ قهرمانان اروپا از امشب آغاز لیگ قهرمانان اروپا از امشب
فصل جدید لیگ قهرمانان اروپا با حضور ۳۶ تیم، از جمله قهرمان پاری‌سن‌ژرمن و نمایندگان قدرتمند اسپانیا، از امشب آغاز می شود و چشم‌انداز فتح قهرمانی هیجان‌انگیز خواهد بود.
ایران پیگیری حقوقی علیه آمریکا و اسرائیل را آغاز می‌کند ایران پیگیری حقوقی علیه آمریکا و اسرائیل را آغاز می‌کند
معاون حقوقی رئیس‌جمهور از اقامه دعوا علیه آمریکا و رژیم صهیونیستی در دادگاه‌های بین‌المللی و تشکیل پرونده‌های داخلی برای پیگیری خسارات جنگ اخیر خبر داد.
زلزله‌های پیاپی عسلویه را سه‌باره لرزاند زلزله‌های پیاپی عسلویه را سه‌باره لرزاند
سه زمین‌لرزه پیاپی بامداد سه‌شنبه عسلویه بوشهر را لرزاند؛ شدیدترین آن‌ها ۴.۱ ریشتر در عمق ۲۷ کیلومتری زمین به ثبت رسید.
برگزیده
نظر معاونت عمومی وزارت صمت در خصوص سرمایه گذاری خارجی نظر معاونت عمومی وزارت صمت در خصوص سرمایه گذاری خارجی
ابراهیم شیخ در گفت‌و‌گو با مخاطب ۲۴: سرمایه‌گذاری خارجی در صنعت ایران با موانع حقوقی، بانکی و ریسک بالا روبه‌روست؛ وزارت صمت بر حل مشکلات موجود و جذب سرمایه‌های استراتژیک تمرکز دارد.
عرضه بنزین ویژه وارداتی؛ سهمیه‌های قبلی تغییر نمی‌کند عرضه بنزین ویژه وارداتی؛ سهمیه‌های قبلی تغییر نمی‌کند
بنزین سوپر از راه می‌رسد: وعده یا خیال؟ رقابت بخش خصوصی و سهمیه‌های دولتی؛ کدام یک پیروز میدان خواهد بود؟
گسترش مراودات تجاری با تاکید بر دیپلماسی اقتصادی گسترش مراودات تجاری با تاکید بر دیپلماسی اقتصادی
ابراهیم شیخ، معاون صنایع عمومی وزارت صمت در گفت‌و‌گو با مخاطب۲۴ بر لزوم استفاده ازظرفیت بریکس، اوراسیا برای گسترش مراودات تجاری تاکید نمود
صفحه خبر بالای تصاویر