کد خبر: ۱۳۷۳۴
تاریخ انتشار: ۲۸ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۰:۰۲
رکورد تولید سالانه تاریخ ۶۳ ساله ایران خودرو دیزل شکسته شد

برنامه تولید ۳۹ هزار دستگاهی ایران خودرو دیزل در سال ۱۴۰۲

ایران خودرو دیزل با تولید ۱۸۰۵۰ دستگاه انوع محصول تجاری در سال ۱۴۰۱، موفق شد رکورد تولید سالانه تاریخ خود که مربوط به سال ۱۳۸۷ بود را پشت سر بگذارد.
برنامه تولید ۳۹ هزار دستگاهی ایران خودرو دیزل در سال ۱۴۰۲

برنامه تولید ۳۹ هزار دستگاهی ایران خودرو دیزل در سال ۱۴۰۲

مخاطب24:مدیرعامل ایران خودرو دیزل با اعلام این خبر افزود: به همت مجموعه کارکنان این شرکت، در روز ۲۵ اسفندماه سال ۱۴۰۱ موفق به دستیابی به رکورد تولید سالانه ۱۸۰۵۰ دستگاه شدیم تا به این ترتیب علاوه بر ثبت رکورد تولید سالانه جدید در تاریخ ایران خودرو دیزل، رشد بیش از دو و نیم برابری تولید را نسبت به تولید ۷۰۰۷ دستگاهی سال گذشته رقم بزنیم.
جواد توسلی‌مهر تصریح کرد: ۱۸۰۵۰ دستگاه محصول تولید شده در سال ۱۴۰۱ شامل تولید ۷۴۸۴ دستگاه انواع کامیون باری و کمپرسی، ۵۷۱۱ دستگاه انواع کامیون کشنده، ۳۰۰ دستگاه کامیونت، ۷۶۹ دستگاه انواع اتوبوس و مینی‌بوس، ۱۹۵۵ دستگاه ون و ۱۸۳۱ دستگاه وانت پیکاپ است که با تولید آن‌ها توانستیم رکورد قبلی که مربوط به سال ۱۳۸۷ و به تعداد ۱۸۰۲۵ دستگاه و البته شامل تولید محصولات CBU بود را پشت سر بگذاریم.
توسلی‌مهر خاطرنشان کرد: با این آمار تولید، شرکت ایران خودرو دیزل موفق شده رکورد‌های دیگری را نیز به ثبت برساند که شامل رکورد تولید کامیون کشنده، انواع کامیون باری و کمپرسی، تولید ون و رکورد تولید وانت پیکاپ است.
مدیرعامل ایران خودرو دیزل همچنین با اشاره به ثبت رکورد فروش اینترنتی در طرح فروش اخیر این شرکت، از ثبت رکورد‌های جدید در حوزه فروش نیز خبر داد و اعلام کرد: در سال ۱۴۰۱ شاهد تحویل ۱۵۳۷۲ دستگاه تا به امروز بوده‌ایم که با توجه به ایام باقی مانده تا پایان سال این رقم به بیش از ۱۶ هزار دستگاه خواهد رسید و در عین حال در سال ۱۴۰۱ شاهد ثبت رکورد تحویل روزانه بیش از ۱۹۰ دستگاه و رکورد تحویل ماهانه بیش از دوهزار دستگاه نیز بوده‌ایم.
وی ادامه داد: شکستن رکورد تولید تاریخ این شرکت در حالی رخ داده است که رکورد تولید سال گذشته این شرکت که شامل ۷۰۰۷ دستگاه بود، در شهریور ماه امسال شکسته شد و در آذرماه نیز شاهد شکستن دوباره رکورد تولید ماهانه این شرکت بودیم که با تولید ۲۰۱۵ دستگاه، رکورد تولید ماهانه قبلی که مربوط به شهریورماه امسال بود را پشت سر گذاشتیم.
توسلی‌مهر با اشاره به این که ایران خودرو دیزل با توجه به گزارش‌های منتشر شده در بازار سهام از زیان‌ده‌ترین شرکت خودروساز تجاری کشور، به سودده‌ترین آن‌ها در سال ۱۴۰۱ تبدیل شده است، خاطرنشان کرد: با توجه به برنامه تولید ۳۹ هزار و ۵۰۰ دستگاهی سال ۱۴۰۲ و تامین و تدارک و برنامه‌ریزی انجام شده به فصل الهی و همت مجدانه مجموعه کارکنان، به طور جدی به دنبال محقق کردن این هدف و شکستن رکورد تولید سال ۱۴۰۱ در سال جدید خواهیم بود.

 
برچسب ها: ایران خودرو
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
روستای پالگان به چه دلیلی مقصد گردشگری شد؟ روستای پالگان به چه دلیلی مقصد گردشگری شد؟
به تازگی در نشست اجلاس بریکس در برزیل روستای پالنگان به عنوان نمونه‌ای موفق از توسعه گردشگری پایدار با حفظ هویت و فرهنگ بومی معرفی شد. این روستای تاریخی و پلکانی در کردستان قرار گرفته و جاذبه‌های فراوانی برای گردشگران دارد.
پیشنهاد خارق العاده به رونالدو! پیشنهاد خارق العاده به رونالدو!
کریستیانو رونالدو، با پیشنهادی از سوی فلامینگو مواجه شده است.
یارانه مرحله سوم از چه زمانی واریز می‌شود؟ یارانه مرحله سوم از چه زمانی واریز می‌شود؟
گفته می‌شود که در صورت تأمین اعتبار، واریز مرحله سوم کالابرگ الکترونیکی در روزهای پایانی اردیبهشت آغاز خواهد شد.
پزشکیان: سریعا یارانه پولدار‌ها را قطع کنید پزشکیان: سریعا یارانه پولدار‌ها را قطع کنید
مسعود پزشکیان صبح امروز - دوشنبه - در نشستی با وزیر و شورای معاونین وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، پس از شنیدن گزارش‌های ارائه شده، با بیان اینکه باور عمیق دارم که اگر راهکار‌های کارشناسی و صحیح به کار بگیریم، قادر به حل همه مشکلات هستیم، اظهار داشت: همانطور که گفته شد این وزارتخانه در سطح وسیعی با قشر‌های مختلف مردم در ارتباط است و ارائه خدمت می‌کند، لذا پیگیری طرح محله‌محوری برای حل مشکلات بسیار می‌تواند در تسهیل امور مربوط به شما موثر باشد.
وزیر اقتصاد را در این تصویر پیدا کنید! وزیر اقتصاد را در این تصویر پیدا کنید!
این تصویر را ساعتی پیش آذری جهرمی در کانال تلگرامی خود منتشر کرد.
حواشی شام ایرانی و باز هم بهنوش بختیاری و رها خدایاری! حواشی شام ایرانی و باز هم بهنوش بختیاری و رها خدایاری!
تصاویری از بهنوش بختیاری و رها خدایاری را در آغوش یکدیگر و در حاشیه یک مراسم، بعداز اینکه در شام ایرانی حواشی جالبی ساختند را در این مطلب برای شما منتشر کرده‌ایم.
یزدانی هر زمان احساس آمادگی کرد می‌تواند وارد چرخه انتخابی تیم ملی شود یزدانی هر زمان احساس آمادگی کرد می‌تواند وارد چرخه انتخابی تیم ملی شود
رئیس فدراسیون کشتی گفت: تیم‌های منتخب کشتی آزاد و فرنگی کشورمان در سومین مرحله مسابقات رنکینگ‌دار سال ۲۰۲۵ در مغولستان حضور خواهند یافت.
برگزیده
تبعات باقی ماندن در لیست سیاه FATF تبعات باقی ماندن در لیست سیاه FATF
کنوانسیون پالرمو به کنوانسیون سازمان ملل متحد علیه جرائم سازمان‌یافته فراملی (که به عنوان کنوانسیون پالرمو معروف است) مربوط است که در سال ۲۰۰۰ تصویب شد. هدف اصلی این کنوانسیون، مبارزه با جرائم سازمان‌یافته، از جمله پول‌شویی، فساد و قاچاق انسان است.
خریداران خودرو بازهم بدهکار شدند خریداران خودرو بازهم بدهکار شدند
با اعلام رسمی دیون دولتی جدید از سوی خودروسازان مونتاژی، این روز‌ها تصاویر و ویدیو‌هایی از درگیری لفظی و گاه فیزیکی میان مشتریان و کارکنان نمایندگی‌های فروش در شبکه‌های اجتماعی دست‌به‌دست می‌شود؛ صحنه‌هایی که به‌روشنی گویای افزایش نارضایتی و بی‌اعتمادی مردم نسبت به روند قیمت‌گذاری خودرو است.
عقب‌نشینی مشکوک بورس عقب‌نشینی مشکوک بورس
بازار سهام در سومین روز معاملاتی هفته با برتری فروشندگان در اکثر نماد‌های بورسی مواجه شد؛ موضوعی که به افت قابل‌توجه نماگر اصلی بازار منجر شد. شاخص کل بورس تهران در پایان معاملات امروز با کاهش ۰.۸۲ درصدی مواجه شد و تا سطح ۳ میلیون و ۲۲۵ هزار واحدی عقب‌نشینی کرد؛ این در حالی است که بورس دیروز، هم ورود پول را به نظاره نشست و هم صعود یکپارچه شاخص‌ها را ثبت کرد.
صفحه خبر بالای تصاویر